Detaylıdan çıktım. 10:57 de girmişim 11:50 de çıkmışım. 10 dakika ara verdik pozisyon değişmesi için biraz yürürsün dedi bende yürüdüm geldim 2.oturum başladı. Tüm organlarına baktı. Seçe parmağı boğumunuda inceledi. Onda down sendromu riski belirteçmiş temiz dedi. Ayaklarının altına kadar baktk. Kulaklarına baktı sağ kulağı için yan yatırdı inceledi. Ense burun kafa kol uyluk kaval kemiği parmakşarına baktı. Gözlerinin lenslerini inceledi oluşmuş dedi. Dudaklr sağlıklı dedi yarık dudak var ya bebeklerde. Düzgünmüş.rahim ağzı uzınluğu vs normalmiş. Sıvısı normalmiş. Çikolata kistim erimiş. 459 gr 25 cm çok sağlıklı herşey yolunda sağlıkla kucagına alacagına inanaıyorum dedi. Bir kaç soru sordum kızlar sizede yardımcı olur belki; sarı akıntı mühim değil dedi. Kalan seyler akıyor gidiyor dedi. Normal hayatına devam et dedi başkada soru sormama izin vermedi. Kendi doktorun ile konusursun dedi görüşmemiz bitti. Doktorum bu dr a yönlendirmişti benide. Bursadaki en iyi cihaz onda demişti bende buna gittim. Çok şükür bin şükür bunuda atlattık