2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben başından risklideyim canım, sıkma canını , daha iyi. Daha dikkatli bakıyorlar baştan savmıyorlar. Daha alakadar oluyorlar. Evet tetanoz bana önerilmedi.

Bak iste detayli dedigin boyle olur. Bizimki yalap şap usg yi gezdirdi gonderdi. Simdi bir kere daha gicik oldum
Sen iyi bir dr bul 22. Haftan gecmeden kafan rahatlasin bebegim bende simdi oglumun ayrintili usg ye baktim epey incelemisler o zaman bu kadar cok sey bilmiyordum ama depplynin serce parmagina kadar bakmislar bak bilen dr da ayri oluyor

gözün aydın birşey çıkmamasına artık rahatça devam edersin

ahmet bey in farkı
soru sormana izin vermemesi de kafan karışmasın kendi doktorunla çelişme diyedir
adam gerçekten çok iyi bir doktor

Bu göbekli halinmi oluyor yani... Atlayacam 3.kattan

Çok güzel canım. Kendime örnek aldım bazı kısımları. Gözün aydın, şükür.

Kac haftalıksın sen canım

Kİzlar selam sağlık ocağından geldim idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıkmadı ama tam kültür yapılmıyormuş laboratuvarda bi çubukla bisey ölçtü baktı hemşire, yani o an da hemen bakıldı, enfeksiyon yokmuş, devam ederse hastaneye gidip tam
İdrar kültürü isteyeceğim, birde hemşire kalp atışlarını dinletti pazartesi asi icin gideceğim, yaptırmayanlar vardı asiyi ? Sorun yaşayanlar oldumu aramızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…