- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.141
karından canım evet aldım cevabımı bütün teoriler ve kehanetci teyzemiz etka da erkek diyor bakalım bebeğim sizi dinlickmi:)Canim karindan ultrason mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karından canım evet aldım cevabımı bütün teoriler ve kehanetci teyzemiz etka da erkek diyor bakalım bebeğim sizi dinlickmi:)Canim karindan ultrason mu
:) saglikli hayirli bir evlat olsun insallah canim:)karından canım evet aldım cevabımı bütün teoriler ve kehanetci teyzemiz etka da erkek diyor bakalım bebeğim sizi dinlickmi:)
Tek isteğim sağlıklı olması zaten rabbim sağlıkla kavuştursun kızıda erkeğide kabulum takıntım yok zaten eğlencesine sordum :) rabbim oğlunada sağlık versin en kısa zamanda canım:) saglikli hayirli bir evlat olsun insallah canim:)
Benim ultrason fotoma bi tahminde bulunmadınız kim biliebiliyorsa bi tahmin etseÖyle tabi hayırlısı canım,senin keseye ne dediinteriorarchitect
Nasilsin canim :)

Canm benm üzülme sen yapman gerekeni yapmışsın doktora gitmişsin dinlen güzelce minis de iyi olur Allahın izniyle
Yalnız hakikaten doktorun tavrı çok yanlış hata yapmış olsan bile ki yasaklamamış bu şekilde konuşmaması lazm![]()
hiç stresli olma kuzum Allahın izniyle duyacaksın bebişlerinin izninistresliyim cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını duyarsam çok iyi olacak artık beklemekten yoruldum
sen nasılsın canım![]()
iznini nedir ya kalp atışını diyecektimhiç stresli olma kuzum Allahın izniyle duyacaksın bebişlerinin iznini
Kuzum senin ki tam ortada yaa ben bilemedimBenim ultrason fotoma bi tahminde bulunmadınız kim biliebiliyorsa bi tahmin etse
HAdi gözünaydın resim verdi mi resimKizlar sukurler olsun bebegimi gordum gorunce aglamaya basladim dedim kalbi atiyor mu doktor da kalbini birak baksana elini kolunu oynatiyor dedi masaAllah .Rabbim kimseyi boyle seylerle imtihan etmesin annelik ne zormus .gogus hassasiyeti gecebilirmis.doktor bulantin varsa korkma dedi.Normalde gogus hassasiyetiyle bulanti ayni anda gecermis ama senin biraz daha bulantin surecek gibi duruyor dedi.Bir mujde bekleyen herkes guzel.haberlere kavussun buradaki herkes saglikla bebeklerini kucagina alsin insaAllah
iznini nedir ya kalp atışını diyecektim![]()

Oyle canim zaten oyalaniyoruz iste :)heo birlikte guzel vakit geçirmek amacimiz:) cok tesekkur ederim canim benimTek isteğim sağlıklı olması zaten rabbim sağlıkla kavuştursun kızıda erkeğide kabulum takıntım yok zaten eğlencesine sordum :) rabbim oğlunada sağlık versin en kısa zamanda canım
Stres yok bak az kalmis göreceksin Allahin izniyle kuzucugunu:)pit pitlarini da duyacaksın :) o zaman off be bosuna germisim kendimmni diyeceksin iste dememek icin simdi gerilmiyorsun stres yapmiyorsun rahat ol:)stresliyim cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını duyarsam çok iyi olacak artık beklemekten yoruldum
sen nasılsın canım![]()
Hakkinda hayirlisi canim.. insallah gönlündeki nasibin olurbu ikinci olacak kısmetse.
Bir oğlum var o yüzden kız olsun isityorum.
ama kısmet tabi.
Canim 8.haftadasin birak kalp atisini elleri bacaklari bile bellidir artik minnikininvalla dayanamadım yarına aldım randevumu meraktan ölüceeeeem![]()
Stres yok bak az kalmis göreceksin Allahin izniyle kuzucugunu:)pit pitlarini da duyacaksın :) o zaman off be bosuna germisim kendimmni diyeceksin iste dememek icin simdi gerilmiyorsun stres yapmiyorsun rahat ol:)
Canim 8.haftadasin birak kalp atisini elleri bacaklari bile bellidir artik minnikinin
Mutlu haberlerle gel insallah
Demommm canımsın sende seviliyorsun kuzumTesekkur ederim bitanem. Seviyorum seni![]()
Çok sevindim cnm. sağlıkla kucağınıza alın inşlh.Bugün gerçekten mucizeye ihtiyacım vardı akşamdan kendimi kürtaj olcak gibi hazırladım hastaneye aç gittim ve mucize oldu kalp atışını duyduk gelişmemiş diyede bişi yok dedi doktor zaten 2 gün önce olmuştur kalp atışı dedi herşey normal dedi sadece eşi biraz bebekten büyüktü eşimde bende çok şaşırdık 2 doktor olumsuz dedi devlette olsa kürtaj olacaktım rabbim bana bağışladı onu çok mutluyum
Ay çok sevindimm. Çok şükürler olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün gerçekten mucizeye ihtiyacım vardı akşamdan kendimi kürtaj olcak gibi hazırladım hastaneye aç gittim ve mucize oldu kalp atışını duyduk gelişmemiş diyede bişi yok dedi doktor zaten 2 gün önce olmuştur kalp atışı dedi herşey normal dedi sadece eşi biraz bebekten büyüktü eşimde bende çok şaşırdık 2 doktor olumsuz dedi devlette olsa kürtaj olacaktım rabbim bana bağışladı onu çok mutluyum