• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bir süredir giremedim, sırt ağrılarım çok arttı gece yatamıyorum, oturamıyorum, ayakta duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Fizik tedavi doktoruna gitmemi önerdiler, bugün gidip muayene olcam dua edin çare bulunsun. Leğen kemiğinde belli noktalara parmağıyla müdahale edince ağrıyı geçirebiliyorlar. Çok zor zamanlar geçiriyorum bu ağrı beni mahvetti :KK43:
Çok geçmiş olsun canım fizik tedavinin çok faydasını göreceksin inşallah eli hafif ve o noktaları çok iyi bilen biri denk gelir dualarım seninle tez zamanda iyles inşallah

taklaaa nasıl hıssedılıyooooo çok şaşırdım:)
ben hep cok asagıda bıseyler hıssedıyorum o kadr
bı de ıkıncı hamıleleıgım
Karnımın bi tarafı şişiyo canım poposumu kafasımı bilmiyorum ayagı olamaz çünkü avcumun içine giriyo o yükselen sonra dönüyo ona takla diyorum :)) kız hareket başlayınca tv kapatıyorum sessizce sadece onu hissediyorum

Karnımın bi tarafı şişiyo canım poposumu kafasımı bilmiyorum ayagı olamaz çünkü avcumun içine giriyo o yükselen sonra dönüyo ona takla diyorum :)) kız hareket başlayınca tv kapatıyorum sessizce sadece onu hissediyorum

aramızda 2 hafta var
belkı ben de hıssederım ıkı hafta sonra:)

Kizimdan da biliorum hep aynı noktaya saniyelerle hissediosun tekmeden daha hafif . Tekmeyi daha kuvvetli ve araliklarla atio yakında hissedersin :). Bu arada taklayi nasıl hissediosun yer değiştirme gibimi bak bende onu bilmiorum
Evet yer değiştirme dün mesela karnımın sag tarafı göbek deliğine yakın orda bi yükselme oldu avcumla okşadım avcuma girecek kadar limon kadar bişeydi sonra o takla diyorum ama ne diyecegimi bilemedim o oldu ve yükseklik başka yerde oldu dolandı ay anlatamadımki :)) gel elini koy

Evet yer değiştirme dün mesela karnımın sag tarafı göbek deliğine yakın orda bi yükselme oldu avcumla okşadım avcuma girecek kadar limon kadar bişeydi sonra o takla diyorum ama ne diyecegimi bilemedim o oldu ve yükseklik başka yerde oldu dolandı ay anlatamadımki :)) gel elini koy
Ayhh kizimdan biliorum tuhaf hissedio insan bi anda yer degistirio sabah uyandığımda çok komik oluodu tek bi tarafa toplanmis gobegim yamuk gbi gorunuodu:)) inş oglumda da hissederim tekmekler yoğun ama yer degistrme hissetmedim daha

aramızda 2 hafta var
belkı ben de hıssederım ıkı hafta sonra:)
İnşallah canım benim ilk gebeliğim zayıfım bide ben kendimi çok dinliyorum hareket başlayınca tvyi bile kapatıyorum gözler kapalı elimi karnıma koyup sadece oğluşumun hareketlerine konsantre oluyorum. Bide dr büyük bebek olacak dedi ondanmı acaba ultrasondada gördük takla diyorum ama hani kafası sagdaysa sola götürüyo dönüyo

21+da organ gelişimi tamalndigi icin daha uygun olduğunu söyledi bi anne, benimde kafama takıldı bi taraftan acele ediyorum çünkü o tarihe kadar 5 hafta geçmiş olacak kontrol muayenesinden sonra. Bilemedim ne yapsam. Özel bi doktora gideceğim sadece ayrıntılı icin, 18-22 arası uygun olduğunu söyledi sekreteri. Kararsız kaldım
21+ da git o zmn canim için rahat olsun

kılo almaya pek musaıt bı yapın yok demekkı canım:)
bana doktor dıyet yapmamı önerdı o yuzden bendekı bu hesaplamalar
gecen haftaya kadar ben de mıde bulantım olmadıgı her an herseyden bısuru yıyodum:)
Aslinda kiloya musait bi bunyem var hatta kilolu hamileyim sadece cok yiyemiyorum yedigim zaman midem bulaniyor ya kusuyorum ya da butun gun afedersin gegirmek zorunda kaliyorum. Bebegimin kilosu iyidir umarim kac haftadir gormedim

İnşallah birdaha öyle birşey yaşanmaz canım neyse ailenin yanındasın bu bikaçgün gez dolaş bebişin için birşeyler bak tadını çıkar yani. Eşinde pişman olmuş zaten üzme artık kendini
Sağol canım burda oğluma birşeyler alırım hemde biraz kafamda dağılır iyi oldu gelmem herşeyde bir hayır vardır diyeceğiz mecbur

Kız seninkiler ikizdi deilmi ayy benimki tek olmasına rağmen karnım seninkinden büyük çok kilo aldım galiba tombik tombik dolaşacam senin maşallahın var fiziğin harika görünüyor :nazar:
Evvett iki zilli var bende 44 kiloyla hamile kaldım kuzum ondan bu sıskalık :KK68:

Back
X