2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar demir ilacını kullanan var mi bebeğimin kakası bugün çok farklı geldi .kahverengimsi kırmızıya yakın puturler var .ve bu aşı bitirdi bizi sürekli memede huzursuz
Biz daha başlamadık ama demir ilacı kakada kan gibi kalıntı yapıyormuş çok okudum bunu aşıdan bende çok korkuyorum yaklaştıkça sinir basıyor

Yok canım sütüm az o konuda çok eminim ara ara mamayı kesip anne sütü deniyoruz kilo kaybediyor

Kızlar demir ilacını kullanan var mi bebeğimin kakası bugün çok farklı geldi .kahverengimsi kırmızıya yakın puturler var .ve bu aşı bitirdi bizi sürekli memede huzursuz
Kan ilacindandir canım. Kızımında yeşil kina gibi kırmızı parçacıklı oldu bıraktım normale döndü.doktora sordum illa kullan kan ilaci böyle etki eder dedi

Webde heryerde 4 ay gördüm ben,ne zaman başlanması gerek peki?

Zamanla saat başı 45dk düşecek cocukta dalamadıgından kaliteli uyuyamamış oluyor..
işe başlayınca ne yapacağımı düşünüyorum.. gündüzleri ayagımdan indirdigimde uyanıyor benimki, 2 saat ayagımda tutarsam uyanır gibi olunca sallarsam uyuyor ama cok zor wc ye bile gidemez oluyorum..

Eskiden nasılmış uyku eğitimimi vardı, annelerimi bizi nasıl uyutmuş da biz uyutamıyoruz.. sorun bizdemi yoksa bu akıllı bebeciklerdemi bilmiyorum

Canım bizimkinin de kakası yeşilimsi oldu. Ben başta hastalandı sandım. Sonra 1 gün damlayo vermeyi unuttum baktım kaka normal renge dönmüş. Demekki kan damlasından. Zaten çok afedersiniz kan hapını ben kullandığımda bende de olmuştu

Uyku eğitimi ile ilgili bende çok araştırma yaptım. 4-6 ay gibi başlamak ve başladığında ağlamasına dayanmak-istikrarlı olmak gerekiyor. Kızım hazır mı bilmiyorum ama ben henüz hazır değilim. Kendimi hazırlayıp başlayacağım. Denemekle olacak iş değil. Bu veletler çok fena. Açığını yakalamaya görsünler aman aman

Uyku eğitimi anne ile bebeğin güvenli bağlanmasını engelliyor diyolar ayrıca uykunun eğitimi olmaz biz uykuyu eğitim alarak mı öğrendik diyolar bende kararsız kaldım

Uyku eğitimi anne ile bebeğin güvenli bağlanmasını engelliyor diyolar ayrıca uykunun eğitimi olmaz biz uykuyu eğitim alarak mı öğrendik diyolar bende kararsız kaldım
Hayır canım bebeği aşırı ağlatmadan ve sürekli ona yanindayim mesajı vererek eğitim verirse baginiza hicbisey olmaz. Ben henüz tam başarmış değilim çok da sistemli uygulamiyorum fakat her agladiginda kucağıma aldım sakinleştirdim öyle koydum yatağına. Şimdi beşiğini yanında oturuyorum arada kafasını çevirip bana bakıyor orda miyim yanında miyim diye beni görünce uyumaya çalışıyor hemen. Her sabah ve her gündüz uykusundan sonra bolll bolll öpüşüyoruz koklasiyoruz günaydın kelimesine bayılıyor zaten kahkaha atıyor.
Mesele tam olarak eğitim değil. Ona kendi kendine uyumayı ogreteceksin o kadar

Kaşıkla derken su formül mamayı nasıl yedirecegiz çok cıvık onu nasıl yer zor olmaz mi
Yok canım ver biberonla ben çalışan anneydim bebeği biberonla besliyor babaannesi ben işteyken çok şükür bırakmadı emmeyi de avent biberonumuz kaşıkla çok çok zor olur şimdi büyüdü artık bebekler küçük değiller önceki gibi kaşıkla doymaz daha çok ağlar avent tek delikli biberonla ver

Slm arkadaşlar
Bizdede gunduz uykusu sikintis10 dk bile uyumuyor.
Antibiyotik kullaniyoruz idrar yolu enfeksiyonu icin.
Bebeği idrar yolu enfeksiyonu olan varmivnasıl geçti ne kullandiniz ve bebeğinizin nasil kilo aldi

Uzun bir aradan sonra sutumu sagdim iki gogusten 60 cc geldi ayin 18inde 4. Ayimiz bitiyo ve mama destekli gidiyoruz basindan beri yavas yavas meme reddi de basladi bu durumda kac cc mama vermem gerekir acaba sutume ek olarak

Kızlar emzirirken grip olan oldumu aranızda, bogazlarım cok kötü burnum alıyor, dr a gitsem ilaç verirmi acaba?

Iyı haftasonları kızlar :) uyku eğitiminden bahsetmissiniz , Ben başladım. Aslında tam bir eğitim yerine alışkanlık ve rutin oluşturmaya başladım ve çok şükür iyi gidiyor. Her akşam aynı saatte uyumadan önce sakince oynuyorum kızımla , ardından bez değişimi, ve beslenme. Saat 8-9 arası uyuyor yani yatağına koyuyorum , yanına ufak lambası var renk değiştiren ( göz yormuyor ) o şekilde baka baka dalıyor şükürler olsun. Bazen ağlıyor ,gidip piş pis yapıyorum. Baktım ki çok ağlıyor , alıyorum içerde koltukta uyuyor kendi hemen tekrar geri yatırıyorum. En önemli nokta rutin oluşturmak , Sakin olmak ve bebek tamamen dalmadan yatağına yatırmak.

Kızlar emzirirken grip olan oldumu aranızda, bogazlarım cok kötü burnum alıyor, dr a gitsem ilaç verirmi acaba?
Ben.oldum.canim.hem de çok fena.bebege de geçti ama hemşire bebekler çabuk atlatır emzirmeye devam et dedi .ben Parol içmiştim sadece bol meyve ve ıhlamur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…