- 4 Ocak 2013
- 178
- 151
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.321
Kızlar bu sağlık ocağının verdiği kan ilacını içindekilere baktım paraben var hem de iki çeşitben bunu veremem ya d vitamini de bha içeriyor bana içeriği temiz d vitamini ve demir ilacı önerir misiniz ? Burdan biri d vitamini söylemişti ama unuttum maalesef yarın doktora gidince sorup onları yazdiracagim
Tamam canım sağol internetten gördüm onu eczanelerde var değil mi ,? Bha hayvanlar üzerinde denenmis kötü sonuçları çıkmış ortaya o yüzden kullanmayacağım .Cnm ben wellcare ın D vitaminini kullanıyorum. Tatlandırıcı bha falan yok sprey şeklinde memnunum ben
Kızlar bu sağlık ocağının verdiği kan ilacını içindekilere baktım paraben var hem de iki çeşitben bunu veremem ya d vitamini de bha içeriyor bana içeriği temiz d vitamini ve demir ilacı önerir misiniz ? Burdan biri d vitamini söylemişti ama unuttum maalesef yarın doktora gidince sorup onları yazdiracagim
Bebeğin akşam hangi saatlerde uykuya geçtiğini bilmek önemli. Benim kız ilk doğduğunda 11 den önce uyumazdi ama artık gündüz pek uyumadigi için saat akşam 8-9 civarlari akşam uykusu saati, Ben de ona göre ayarlıyorum yatmadan önceki rutini emzirme, oynama , pijama Vs.
Maşallah canım..Benimki de 7 gibi uyuyor sallıyorum gece kalkıyor bi iki kere değişiyor o zaman sallamadan besige koyuyorum bazen biraz mizildanip yatıyor bazen de ağlıyor. Ama en azından uyuma saati belli oldu artıartık
Canım , Sanırım başından beri sallamak uyku eğitiminde işi zorlaştıran faktörAyy ne guzell kendi kndine uyumasi yaa.banada taktik ver cnm ya.bizim oglanin uykuya dalma sorunu var bastan beri..salla salla belim basim kopuyor
Ben 11 de basladım 1 de uyudu 3 te ağlayarak uyandı. Kafayı yiyeceğim artıkIyi geceler kimler burada kizlar..uyku egitimi konusulmus benim oglanin uyumasi bu sati buluyor benimde uyku egitimi verme lazim galibadirek uyusa amenna tam daldi diyorum birden agliyor uyaniyor saat 3u buluyor bu sekilde.varmi dedigim gbi olan anneler??
Mamada birşey değiştirmiyor ki bebeğin mizacı galiba bizimki hem mama hem anne sütü ama emmek için sürekli çığlık atarak uyanıyorMaşallah canım..
Akşam yedi de yatan, bir iki kez kalkan bebek.. Hayal gibi.. Biz iyi ihtimalle ona doğru uyuruz.. Ya saat başı en geç iki saatte bir kalkar.. Bugün resmen, tüm saatleri gördüm..
Sen mama veriyor muydun? Acıkmıyor mu?
Geçmiş olsun. Benim oğlumda iştahsızlıkta 52 günlüktü test yapıldı. Ve 4,5 aylık olduk. 3 şişe antibiyotik geçmedi. Hastane ve tabi doktor da değiştirdim. Tahlil mi yanlış diye. Diğer hastanede de çıktı. Çok güçlü bir mikropmuş. Şimdi iğne oluyor miniğim. Bugün 6. Olacak. 8 tane vermişti. Bu sefer geçecek umuduyla oluyoruz iğneleri. İştahı biraz daha artar gibi oldu ama bilemiyorum tabi ki test yapılınca sonuç çıkacakSlm arkadaşlar
Bizdede gunduz uykusu sikintis10 dk bile uyumuyor.
Antibiyotik kullaniyoruz idrar yolu enfeksiyonu icin.
Bebeği idrar yolu enfeksiyonu olan varmivnasıl geçti ne kullandiniz ve bebeğinizin nasil kilo aldi
Aynen canım, bizimkiler ne çıktı böyle anlamıyorum.. Annemi de hiç üzmemişim ama :) Hoş benim oğlanı gazı bitiriyor.. Sallamaya, kucağa ben alıştırmadım.. Mecburduk.. Sancı ile kıvranan, ayaklarını çekip çekip bırakan bebeğe, hadi yat uyu diyemezdim, hâlâ da diyemem.. Dün kaka yapmadı mesela, akşam zorlamam ile az yaptı.. Hâlâ yapamadı.. Çocuk ıkınmaktan morarma derecesine geliyor gene de çıkmıyor.. Çıkan da baya sıvı.. Kabız filan değil yani.. Ee böyle bebekte hep üstümüzde..Mamada birşey değiştirmiyor ki bebeğin mizacı galiba bizimki hem mama hem anne sütü ama emmek için sürekli çığlık atarak uyanıyor
Bebekten bebeğe değişir ama bizimkinin 12 saat mama içmeden uyuduğu bile oldu. Nadir de olsa... Yani acikiyor evet ama uyanmiyor bazen ve kilo alımı iyiyse doktor elleme uyusun diyor. Bu ay maksimum gece iki besleme ile 1 kilo almış.Aynen canım, bizimkiler ne çıktı böyle anlamıyorum.. Annemi de hiç üzmemişim ama :) Hoş benim oğlanı gazı bitiriyor.. Sallamaya, kucağa ben alıştırmadım.. Mecburduk.. Sancı ile kıvranan, ayaklarını çekip çekip bırakan bebeğe, hadi yat uyu diyemezdim, hâlâ da diyemem.. Dün kaka yapmadı mesela, akşam zorlamam ile az yaptı.. Hâlâ yapamadı.. Çocuk ıkınmaktan morarma derecesine geliyor gene de çıkmıyor.. Çıkan da baya sıvı.. Kabız filan değil yani.. Ee böyle bebekte hep üstümüzde..
Birde ben xra'nın bebeği acıkmıyor diye merak ettim.. Bizimki durmaz öyle, uykusunda bile.. Ki sadece sıvı alıyorlar, en çok üç-dört saate emmeli bence.. Kilosu da az olur.. Gece beslendiği kilo yapıyordur..
Bizim kız her sabah yapıyor kakasını ama derdi ne anlamıyorum. Uykuya ve sakinliğe tepki olarak doğmuş, oyun halısı aldım 1 dk baktı sonra çığlık kıyametAynen canım, bizimkiler ne çıktı böyle anlamıyorum.. Annemi de hiç üzmemişim ama :) Hoş benim oğlanı gazı bitiriyor.. Sallamaya, kucağa ben alıştırmadım.. Mecburduk.. Sancı ile kıvranan, ayaklarını çekip çekip bırakan bebeğe, hadi yat uyu diyemezdim, hâlâ da diyemem.. Dün kaka yapmadı mesela, akşam zorlamam ile az yaptı.. Hâlâ yapamadı.. Çocuk ıkınmaktan morarma derecesine geliyor gene de çıkmıyor.. Çıkan da baya sıvı.. Kabız filan değil yani.. Ee böyle bebekte hep üstümüzde..
Birde ben xra'nın bebeği acıkmıyor diye merak ettim.. Bizimki durmaz öyle, uykusunda bile.. Ki sadece sıvı alıyorlar, en çok üç-dört saate emmeli bence.. Kilosu da az olur.. Gece beslendiği kilo yapıyordur..
Canım , Sanırım başından beri sallamak uyku eğitiminde işi zorlaştıran faktörBen de oğlumda yaptığım yöntemleri kızımda yapmadım, sallamıyorum , yanına yatmıyorum ve memede uyumasına müsade etmiyorum artık. Bence ilk adım bebeğe sadece uykusunda verilecek bir nesne , alıyorsa emzik sonraki adım gündüz başlamak mesela gündüz sallamadan yanına koltuğa yatırıp sırtını sivazlamak pispislamak falan. Kararlı olmak önemli , ağladı mı kucağa alıp sakinlestirip yatırmak Eğer ağlıyorsa tekrar tekrar yapmak. Kolay değil ama yapılmayacak birşey de değil . Önemli olan niyet etmek , Artık sallamayacagim demek gerisi gelir. Rahatlatıcı bebek müzikleri de iyi oluyor. Lullabies for babies diye bi program var , Güzel bebek müzikleri , tavsiye ederim
Aynen ben de yaşıyorum bunu. Ayını söyleyince aaa daha küçük görünüyor diyorlae. Hatta bi gerizekalı arkadaşım dümdüz şunu söyledi; kızını kucağıma aldım. Kuşmkadar hiç gelişmemiş biraz emzir şunu. Kaynama da sürekli gelişmemiş diyor. Ki belki hatırlayan vardır. Son ay ben doğum için mersine gittim. Ordaki doktor kilosunu çok düşük buldu. Gelişim geriliği hatta zeka geriliği bile olabilşr deyip yaturdı beni. 2 hafta yattım hastanede doğumdan önce. Çok şükür herşey normal oldu. Bakın diyorum gelişmemiş lafı bu yüzden bana çok ağır geliyor. Zayıf deyin amenna ama gelişmemiş demeyin. Bunu dediğim için suçlu ben oluyorum gene.Birde sıkiñti geldi artik insanlarin gereksiz sorularindan...bugun mevlide gttim akrabanin herkes seviyo ediyo filan.o klasik soru geliyo kac aylik??????soluyorum ayini aaaa olemi deyip sasiriyolar.. :/ ne bekliyolar anlamiyorum ki 10 kilo bi cocukmu hayalleri acaba://// skilmaya bsladim iyce bigun birini fena bozucam yani
Tabiki kucağına alacaksın canım o sorun değil, ağlasın al, sakinleşince tekrar yatır ben de öyle yapıyorum, Hala da bazen ağlıyor alıyorum aglatmiyorum canım.Iyi hos demissin kuzumda oglum bastan beri cok agliyan bi cocuk.eger koltukta pispisladim diyelim agladi mesela almazsam eger orda catlar gider o derece agliyo yani.napicam
Aynen ben de yaşıyorum bunu. Ayını söyleyince aaa daha küçük görünüyor diyorlae. Hatta bi gerizekalı arkadaşım dümdüz şunu söyledi; kızını kucağıma aldım. Kuşmkadar hiç gelişmemiş biraz emzir şunu. Kaynama da sürekli gelişmemiş diyor. Ki belki hatırlayan vardır. Son ay ben doğum için mersine gittim. Ordaki doktor kilosunu çok düşük buldu. Gelişim geriliği hatta zeka geriliği bile olabilşr deyip yaturdı beni. 2 hafta yattım hastanede doğumdan önce. Çok şükür herşey normal oldu. Bakın diyorum gelişmemiş lafı bu yüzden bana çok ağır geliyor. Zayıf deyin amenna ama gelişmemiş demeyin. Bunu dediğim için suçlu ben oluyorum gene.
Kızım neşeli bi de. Maşallah hep güler sürekli birşeyler geveler, hareketli de. Kızımı o kadar gelişmemiş buluyorlar ki bu hareketlerine şok oluyorlar. Ayına göre normal şeyler yapıyor halbuki.
Tabiki kucağına alacaksın canım o sorun değil, ağlasın al, sakinleşince tekrar yatır ben de öyle yapıyorum, Hala da bazen ağlıyor alıyorum aglatmiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?