- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.261
Henüz hicbirsey yapamadım.ilk iki ay iyiydi yanina yatıp pispisla uyuyordu.simdi meme bağımlısı .memede ve üstüne bir de pispisliyorum kucakta .eğitim istiyorum ama nereden başlıcam nasıl olacak bilmiyorum.guzel şeyler duymak istiyorum ben de.Uyku eğitimi veren arkadaşlar durumunuz ne?bebişleriniz uyum sağladı mı?ben okudum yöntemleri yapamıcam gibi geliyor,önce kendimi inandırmadan da başarılı olamam diye henüz başlamaya cesaret edemedim.ama hep aklımda yapmak istiyorum biyandan.
Güzel şeyler yazın lütfen bi cesaret gelsin bana da !
Aynen oyuncak bi kediciği var uyku arkadaşı olsun istiyorum hep beşiğinde garibanin isirilmadik tokat tekme yemedik yeri kalmamıştır Allahtan canlı değilAsabi cadılaroyuncaklarına bağırıyor artık normalde çığlıkları az geliyordu birde oyuncak kavgası başladı
Evet doktorumuz tavsiye etmişti, düzene girmesinde payı var diye düşünüyorum ben memnunum. Ama siz de yine doktorunuza danışın tabi ki, benimki deneyimimi paylaşma :)Bugün akşam kendiliğinden yaptı kakasini çok şükür evde resmen sevinç çığlıkları attım. Sağol canım cevabın için doktor mu verdi ilacı?
Emzirmemek yanlış olur bence. Anlattıklarınız duyduğum bildiğim kadarıyla reflüden kaynaklanıyor bu da zamanla geçiyor. Ağır durumlarda koyulaştırıcı falan kullanılıyor diye biliyorum. Ama emzirmemek, hiç duymadım. Anne sütüyle problem yaşıyor da mamayla yaşamayacak mı? Boşu boşuna çocuğun bünyesi yorulacak. Belki sütünüz Fazla geliyor bundan dolayı kusuyor?Çocuk gastroentroloji görmesi lazım dedi. Yeditepe üniversitesinden isim verdi. Aradım muayene ücreti 420 liraymış babasının anlaşmalı olduğu hastaneleri arıyorum tek tek baya uzak kalıyorlar bize ama götüreceğim bi şekilde. 10 günde 400 gr almış fazla besliyor olabilirsin dedi. 10 gün öncede kilo alımı az demişti çocuğun derdi benimle gerçi beni emerse kusuyor. Geçen seferde emzirme sonrası olmuştu. Annemde sütünü beğenmiyor emzirme diyo
Merhaba. Ben de cumartesi gideceğim . Doktora. Bebeğimi 4 aylık kontrolü için. Doktor kan alacağız . DEmir b vitamini bakacak dedi. Size kan tahlili yapıldı mi.Bize de bugün verdi günde 6 damla eğer kabız yaparsa iki günde bir ver dedi
Yok 8 aylıkken yaptırın eğer değerleri iyiyse demir ilacını bırak dedi.bunları söyleyen aile hekimimdi.bu arada içinde bi sürü paraben var içim hiç rahat değil . Doktoruma pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekMerhaba. Ben de cumartesi gideceğim . Doktora. Bebeğimi 4 aylık kontrolü için. Doktor kan alacağız . DEmir b vitamini bakacak dedi. Size kan tahlili yapıldı mi.
Off yaa aşı en korktuğum şey yaa.. Resmen ben ağlayıp çıkıyorum o odadan.. Hemşireler bir saplıyorlar ki.. İnşallah geçer canım.. 3. Ayda aşı yoktu ne güzelBu 4. Ay aşısı çok huzursuzluk yaptı ya sürekli emmek istiyor uyumuyor
Uyku eğitimi için ilk 3-4 ay çok doğru değil canım. Ben de başlayacağım. Hatta kitap aldım sinem gerger akınal’ın. Şu an onu okuyorum. Bitince eğitime başlayacağım. Yorumumu yazarım yine buraya.Uyku eğitimi veren arkadaşlar durumunuz ne?bebişleriniz uyum sağladı mı?ben okudum yöntemleri yapamıcam gibi geliyor,önce kendimi inandırmadan da başarılı olamam diye henüz başlamaya cesaret edemedim.ama hep aklımda yapmak istiyorum biyandan.
Güzel şeyler yazın lütfen bi cesaret gelsin bana da !
Ya ben onun birkaç videosuna baktım ama anlamadım.. Nasıl uyutacağız sorusunun cevabını vermiyor bir türlü.. Sürekli laf çeviriyor.. Kitabı nasıl? Cidden faydalı mı?Uyku eğitimi için ilk 3-4 ay çok doğru değil canım. Ben de başlayacağım. Hatta kitap aldım sinem gerger akınal’ın. Şu an onu okuyorum. Bitince eğitime başlayacağım. Yorumumu yazarım yine buraya.
Evet 5.ayda da aşı yok o teselli oluyor birazOff yaa aşı en korktuğum şey yaa.. Resmen ben ağlayıp çıkıyorum o odadan.. Hemşireler bir saplıyorlar ki.. İnşallah geçer canım.. 3. Ayda aşı yoktu ne güzel
Canım uyku eğitimi zor.her bebek aynı değil bazıları çok uğraştırıyor.bazıları da çabuk alışıyor ama en az on gün uygulamak gerekiyormuşBen uyku eğitimi verebileceğimi düşünmüyorum. Bugün kucağımda pışpışlamayla uyuttum yatağına koydum 5.saniyede ağlamaya başladı. Kaldırıp tekrar denedim bu sefer 3.saniyede başladı. Sallayarak yada memede uyuyor benim kız resmen kendi topuğuma sıkıyorum. En zor bırakılan destekli uyku bu ikisi zaten
Kitabı güzel canım. Daha yeni başladım okumaya. Çok temel bilgilerle başlamış. Sanırım bi kaç güne geçerim uyku eğitimine. Biraz ağlatmalı olacak inşallah sabredebilirim.Ya ben onun birkaç videosuna baktım ama anlamadım.. Nasıl uyutacağız sorusunun cevabını vermiyor bir türlü.. Sürekli laf çeviriyor.. Kitabı nasıl? Cidden faydalı mı?
Zaten 4. Aydan önce önermiyor uyku eğitimini. E senin bebeğin reflüsü de var. O tarz sıkıntıları geçmeden bence başlama uyku eğitimine. Şu an yeterince zor bi bebeğin var.Ben uyku eğitimi verebileceğimi düşünmüyorum. Bugün kucağımda pışpışlamayla uyuttum yatağına koydum 5.saniyede ağlamaya başladı. Kaldırıp tekrar denedim bu sefer 3.saniyede başladı. Sallayarak yada memede uyuyor benim kız resmen kendi topuğuma sıkıyorum. En zor bırakılan destekli uyku bu ikisi zaten
Sallayarak ve emzirmek dışındaki yöntemleri asla kabul etmez benim kız. Açıkçası denemek için sabrım da yok uyuduğuna şükrediyorum. Dönencenin altında bile 5 dakika yanliz durmuyo müzikmis,şşş pat filan kâr etmiyor zatenBen uyku eğitimi verebileceğimi düşünmüyorum. Bugün kucağımda pışpışlamayla uyuttum yatağına koydum 5.saniyede ağlamaya başladı. Kaldırıp tekrar denedim bu sefer 3.saniyede başladı. Sallayarak yada memede uyuyor benim kız resmen kendi topuğuma sıkıyorum. En zor bırakılan destekli uyku bu ikisi zaten
Bende uyku eğitimini çok yapmak istiyorum ama başarabileceğimi düşünmüyorumaglatmaya dayanamam, ağlatmadan da olmuyor..
Ama uyutmak gitgide zorlasıyor, geceleri saat başı uyanmaya basladı. Uykuya geri dönmüyor gecenin bi vakti ayakta sallıyorum vs. Ne yapıcaz bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?