2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Henüz hicbirsey yapamadım.ilk iki ay iyiydi yanina yatıp pispisla uyuyordu.simdi meme bağımlısı .memede ve üstüne bir de pispisliyorum kucakta .eğitim istiyorum ama nereden başlıcam nasıl olacak bilmiyorum.guzel şeyler duymak istiyorum ben de.

Bugün akşam kendiliğinden yaptı kakasini çok şükür evde resmen sevinç çığlıkları attım. Sağol canım cevabın için doktor mu verdi ilacı?
Evet doktorumuz tavsiye etmişti, düzene girmesinde payı var diye düşünüyorum ben memnunum. Ama siz de yine doktorunuza danışın tabi ki, benimki deneyimimi paylaşma :)

Emzirmemek yanlış olur bence. Anlattıklarınız duyduğum bildiğim kadarıyla reflüden kaynaklanıyor bu da zamanla geçiyor. Ağır durumlarda koyulaştırıcı falan kullanılıyor diye biliyorum. Ama emzirmemek, hiç duymadım. Anne sütüyle problem yaşıyor da mamayla yaşamayacak mı? Boşu boşuna çocuğun bünyesi yorulacak. Belki sütünüz Fazla geliyor bundan dolayı kusuyor?

Merhaba. Ben de cumartesi gideceğim . Doktora. Bebeğimi 4 aylık kontrolü için. Doktor kan alacağız . DEmir b vitamini bakacak dedi. Size kan tahlili yapıldı mi.
Yok 8 aylıkken yaptırın eğer değerleri iyiyse demir ilacını bırak dedi.bunları söyleyen aile hekimimdi.bu arada içinde bi sürü paraben var içim hiç rahat değil . Doktoruma pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek

Uyku eğitimi için ilk 3-4 ay çok doğru değil canım. Ben de başlayacağım. Hatta kitap aldım sinem gerger akınal’ın. Şu an onu okuyorum. Bitince eğitime başlayacağım. Yorumumu yazarım yine buraya.

Ya ben onun birkaç videosuna baktım ama anlamadım.. Nasıl uyutacağız sorusunun cevabını vermiyor bir türlü.. Sürekli laf çeviriyor.. Kitabı nasıl? Cidden faydalı mı?

Ben uyku eğitimi verebileceğimi düşünmüyorum. Bugün kucağımda pışpışlamayla uyuttum yatağına koydum 5.saniyede ağlamaya başladı. Kaldırıp tekrar denedim bu sefer 3.saniyede başladı. Sallayarak yada memede uyuyor benim kız resmen kendi topuğuma sıkıyorum. En zor bırakılan destekli uyku bu ikisi zaten

Canım uyku eğitimi zor.her bebek aynı değil bazıları çok uğraştırıyor.bazıları da çabuk alışıyor ama en az on gün uygulamak gerekiyormuş

Ya ben onun birkaç videosuna baktım ama anlamadım.. Nasıl uyutacağız sorusunun cevabını vermiyor bir türlü.. Sürekli laf çeviriyor.. Kitabı nasıl? Cidden faydalı mı?
Kitabı güzel canım. Daha yeni başladım okumaya. Çok temel bilgilerle başlamış. Sanırım bi kaç güne geçerim uyku eğitimine. Biraz ağlatmalı olacak inşallah sabredebilirim.

Zaten 4. Aydan önce önermiyor uyku eğitimini. E senin bebeğin reflüsü de var. O tarz sıkıntıları geçmeden bence başlama uyku eğitimine. Şu an yeterince zor bi bebeğin var.

Sallayarak ve emzirmek dışındaki yöntemleri asla kabul etmez benim kız. Açıkçası denemek için sabrım da yok uyuduğuna şükrediyorum. Dönencenin altında bile 5 dakika yanliz durmuyo müzikmis,şşş pat filan kâr etmiyor zaten

Bende uyku eğitimini çok yapmak istiyorum ama başarabileceğimi düşünmüyorum aglatmaya dayanamam, ağlatmadan da olmuyor..
Ama uyutmak gitgide zorlasıyor, geceleri saat başı uyanmaya basladı. Uykuya geri dönmüyor gecenin bi vakti ayakta sallıyorum vs. Ne yapıcaz bilmem..

Aynen.son bi haftadir saat basi uyaniyor emzirerek uyutuyorum.nerdeyse hic dalmiyorum uykuya.ben tam dalacakken o tekrar uyaniyor.gunduz de uyumuyor nasi dayaniyor anlamiyor gectigimz aylarda daha iyiydi en azindan ilk uykusu uc saat surdugu oluyordu smdi iki saat uyusa sukrediyorum nolcaz boyle bilmiyorum.bi kez ss pat yontemini denedim helak oldu cocuk aglamaktan ya sallicam ya emicek.onceki haftalarda iki saate bir uyaniyordu o bile cok zordu smdi hepten bitik durumdayim

Kızlar minies bez yorumu bekleyenler baya ince bez Prima gibi cis gostergesi yok ama ben gündüz max 2-3saatte değiştiriyorum.
Gece Molfix ya da Prima koyuyorum.
Pişik falan yapmadı ama dediğim gibi zaten biz normalde Prima Molfix kullanıyoruz bebeğiniz hassasiyetini bilemiyorum.genel olarak gizel.cis falan kaçırma olmadı ama olsa da sasmam Prima ve Molfixtede yaşıyorum geceden sabaha kadar kaldığında .eğer çok hassas poposu yoksa bebeğinizin denemeye deger

Kızlar demir ilacını kullanan var mi bebeğimin kakası bugün çok farklı geldi .kahverengimsi kırmızıya yakın puturler var .ve bu aşı bitirdi bizi sürekli memede huzursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…