- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.341
Bugün biri sordu kaç aylık diye ,4 aylık dedim aa küçük geldi bana dedi sinirim bozuldu iyi niyetli olan böyle konuşmaz benceBirde sıkiñti geldi artik insanlarin gereksiz sorularindan...bugun mevlide gttim akrabanin herkes seviyo ediyo filan.o klasik soru geliyo kac aylik??????soluyorum ayini aaaa olemi deyip sasiriyolar.. :/ ne bekliyolar anlamiyorum ki 10 kilo bi cocukmu hayalleri acaba://// skilmaya bsladim iyce bigun birini fena bozucam yani
Bugün doktora gittim değiştirmek istiyorum dedim. Zararlı olsa devlet verir mi dedi yediğimiz bibir çok şeyde paraparaben var sütten bebeğe geçiyor zaten dedi.son zamanlarda firmalar satış yapmak için böyle şeyler çıkarıyormuş en iyisi hatta devit 3 dediBen kullaniyorum canim saglik ocaginin verdigi kan damlasini?ve d vitaminini.vegaferon adli kan damlasi birde sari kutulu d vitamini.kullanmiyimmi yani bende ???
Yok mama vermiyorum bu ay yarım kilo almış amaMaşallah canım..
Akşam yedi de yatan, bir iki kez kalkan bebek.. Hayal gibi.. Biz iyi ihtimalle ona doğru uyuruz.. Ya saat başı en geç iki saatte bir kalkar.. Bugün resmen, tüm saatleri gördüm..
Sen mama veriyor muydun? Acıkmıyor mu?
Canım artık bebekler gece en az 4 saat Beslenmeden durabiliyorlar benimki de beş saat duruyor uyanıyor emziriyorum bi saat uğraşıyorum yatıyor üç saat sonra tekrar uyanıyor artık yatmıyor.saat başı uyaniyorsa açlıktan değil alışkanlıktan uyaniyormusAynen canım, bizimkiler ne çıktı böyle anlamıyorum.. Annemi de hiç üzmemişim ama :) Hoş benim oğlanı gazı bitiriyor.. Sallamaya, kucağa ben alıştırmadım.. Mecburduk.. Sancı ile kıvranan, ayaklarını çekip çekip bırakan bebeğe, hadi yat uyu diyemezdim, hâlâ da diyemem.. Dün kaka yapmadı mesela, akşam zorlamam ile az yaptı.. Hâlâ yapamadı.. Çocuk ıkınmaktan morarma derecesine geliyor gene de çıkmıyor.. Çıkan da baya sıvı.. Kabız filan değil yani.. Ee böyle bebekte hep üstümüzde..
Birde ben xra'nın bebeği acıkmıyor diye merak ettim.. Bizimki durmaz öyle, uykusunda bile.. Ki sadece sıvı alıyorlar, en çok üç-dört saate emmeli bence.. Kilosu da az olur.. Gece beslendiği kilo yapıyordur..
Bir kaç gün ağlar canım sonra pes eder kolay değil o alışkanlığı bırakmak ama burda bir arkadaşa yazmıştım baya oldu, kademe kademe azalt sallanmayi. Öncelikle bir iki salla ayağında kalsın sallamadan, sonraları ayağının arasında yatsın sallamadan. Sss yap poposuna vur hafif öyle uyut. Sallanmayi bıraktı mı gerisi kolay. Ama sabır gerekiyor hepimiz içinPeki ya bole yaptigim halde genede sallanmak isterse ??aglarsa surekli
Hayır hiç az değil kilosu maşallah bebeğine. Hem seninki de benimki gibi zayıf doğmuştu diye hatırlıyorum. Kiloları da yakın boyları da benimki sadece mama ile besleniyor seninki anne sütü ile maşallah yani canım. İki ay daha sık dişini ek gıdaya baslarsinKızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
Sakin verme ben hergun agliyorum mama verdigim icin 4 ay bana zehir oldu resmen b ustelik ben mama verdigim halde bu ay 500 gr almis normal senin ki keske bende sadece emzirebilseydimKızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
Benim bebeğinde seninkiyle birebir aynı nerdeyseKızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
Canım kızım 4.5 aylık 65 cm 5 buçuk kilo. Bu ay 500 gr aldı. Valla bana da herşey normal sadece anne sütü ver dedilerKızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
Benim oğlum 3 aylıkken 6800 dü hemşire bana az kilo almış gece sık uyandırıp emzir dedi hangi birine inanacağımıZı şaşırdık sanki çocuk 3 aylıkken 8 kilo mu olcak yaKızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
Canım gayet normal, benibenim kız daha ciroz en son 3 aylık kontrolde 5 kiloydu ama takmıyorum çok şükür sağlıklı ve emiyor ortalama olarakta iyi alıyor. Senin ki gayet iyi zaten yavaş yavaş kilo alımları düşecek , düşünsene her ay 1 kilo alsa ne olurlar :) topalak topalak :)Kızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
Öyle mi dediBenim oğlum 3 aylıkken 6800 dü hemşire bana az kilo almış gece sık uyandırıp emzir dedi hangi birine inanacağımıZı şaşırdık sanki çocuk 3 aylıkken 8 kilo mu olcak ya
Bence de çok normal benim kızım da seninki gibş hemşire normal dedi, kızım anne sütü artı mama alıyorKızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
Bugün biri sordu kaç aylık diye ,4 aylık dedim aa küçük geldi bana dedi sinirim bozuldu iyi niyetli olan böyle konuşmaz bence
Evet cnm istemsiz oldular ama şimdi kim görse üçüz mü diye soruyor ablamın avantajı vardı annem kayınvalidesi bide biz 2 kardeşi yanındaydık bense tek başıma gurbette3 senede 3 çocuk mu
Arama butonunda sadece bu konuda arayı tiklersen bizim yazdıklarımız çıkıyor canım. Baya konuşulmuş hangisidir istediğin bilemedimKizlar yaa dogum icin ihtiyac listesi halen telefonunda kayitli olan var mi bi arkadas yapmisti kim bilmiyorum baya uzun bi listeydi ablam dogum yapicak da eksik gedik var mi bi kontrol edelim
Arama butonunda sadece bu konuda arayı tiklersen bizim yazdıklarımız çıkıyor canım. Baya konuşulmuş hangisidir istediğin bilemedim
Biz de bugün 4 ay aşılarını olduk 64 cm kilo 6700. Ama 2.5 aylıkken 5900 dü,dolayısıyla 1.5 ayda 800 grm almış.gitgide azalıyor kilo alımı.ben geçen ay farkedip mama vereyim azıcık dedim ama ne biberonla ne de kaşıkla içmedi oğlum sadece beni emiyor ısrarla.mamayı tükürüyor.beni de çok kısa emiyor ısrar etsem de emmiyor.Kızlar bebeğim 4 aylık oldu 61 cm 6 kilo 200 gram az mi sizce sadece anne sütü alıyor her ay kilo alımı azalıyor 800 gramdan 500 e düştü bu ay doktor yine de sadece anne sütü ver gelişimi normal dedi ama morali m bozuldu mama versem mi ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?