- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #26.981
Canim karnını doyur sola yat elinle karnını durt hatta . Eğer hala oynamiyosa git bi acile canım son haftalar hareket onemliKızlar benım bebek sabahdan belli hareket etmıyor
Canım kahvaltı yapmadıysan ondanda olur banada nstdeki hemsire dedi acken uyuyorlarmisHemen kötğ düşünme bekle bakalım canım parmağını bastırarak hafif gezdir bakalım karnında sola yatıp.Sakin ol birde cünkü insan heycanlı olunca hareket etmiyorlar
Benim bugün randevum vardı kızlar dünden beri adet ağrısı gibi ağrım vardı bugün nst de düzenli ağrım çıktı. Doktor çatı muayenesi yaptı bebek yola çıkmış dedi 1cm açılmam olmuş. Hemen serum taktırdı ağrıları kestiler. Eve git tekrar başlarsa gel dedi. Şimdi uzanıyorum ama belimden kasığıma yayılan ağrım başladı lekelenmem de olmuş çok sıklaşırsa gitcem tekrar. Niye bilmiyorum korkmaya başladım
Arkadaslar hadi guzel haberlerle gelin insaallah şimdiden gözünüz aydın sagsalim gelsin mart görünümlü subat bebislerimizKızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
Ay çok sağol canim benim giderim Allah razı olsunGit canım ergenlik catlakları için etkili kremler veriyorlar beyazlasmadan gec olmadan git kırmızi pembe cizgiler sonuc veriyor die biliyorum
Canım birden böylenoldu diyorsan uzun süredir böyle olmaması iyi bşy aslında.Benmde bazen öyle oluyor inanki.Böyle dediğin gibi dermanı yokmuş gibi...sen takip et biraz daha keyfi yerine gelir onun.Yoksa gidersin için rahat etsin diye.Bişey yoktur sanmamKızlar hala cok hareketlenmedı yemek yedim su içtim yanı oynamaya dermanı yokmuş gibi nasıl desem cok etkisiz oynuyor oynamıyo arası bir kaç sefer hissettim biraz daha üzerinde durayım biraz tedirgin oldum..birden boyle oldu
Ben avokado yağı kullandım.Lierac’dan cok daha fazla işe yaradı.Karnım kaşınan yerlere avuç avuç avokado yağı sürdüm... karnımda zayıftı normalde ama hiç çatlak olmadı.Ay çok sağol canim benim giderim Allah razı olsun
Aminn Allah kabul etsin inşallah canım benim ben 2 tane hurmaya yasin suresini de okudum koydum hastane çantama doğum kolay olsun bebek de akıllı olsun diyeymiş.. süt de yapıyomuş hurma inşallah işe yarar bakalım :)Onu dilimden düşürmüyom o muayenelerde nstlerde Allahım kabul etsin inşallah canım.
Hep bakıyorum araştırıyorum ne okunur diye.
Sağ olsun annemde kuran okuyor.
Allaha emanet herşey.Hepimiz sağlıkla selametle kucağımıza alalım
ay tesadüfün böylesi bende yaptım:)Aminn Allah kabul etsin inşallah canım benim ben 2 tane hurmaya yasin suresini de okudum koydum hastane çantama doğum kolay olsun bebek de akıllı olsun diyeymiş.. süt de yapıyomuş hurma inşallah işe yarar bakalım :)
Canım kendini korkutma ama bu haftalarda en önemli şey bebek hareketleri tatlı birşeyler ye sola yat yine çok hareketlenmezse bence bi doktora görün,icin rahatlamış olurKızlar hala cok hareketlenmedı yemek yedim su içtim yanı oynamaya dermanı yokmuş gibi nasıl desem cok etkisiz oynuyor oynamıyo arası bir kaç sefer hissettim biraz daha üzerinde durayım biraz tedirgin oldum..birden boyle oldu
Senin minnos yalniz seni değil hepimizi oynatiyo bundan sonra sen doğdu demeden onun oyunlarına gelmeyelim bence,dogunca da popişini ısır hak ettiCanım Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin, sağ salim kavustursun hayırlısıyla inşallah. Belkide kucağına aldın bile, güzel haberlerini bekliyoruz :)
Hissetmiş annesini minnak:) benimki benle dalga geçiyo sıpa:)) Allahın izniyle birlikte eve dönmeye bişeycik kalmadı canım:)
Bu da gol değilll evet:) hatta tek kale oynamaya döndü bu iş, sadece bnm kız bana atıyo gölü:) bu gidişle kafasının geldiğini görene kadar götürmicem doktora aaa :)) tövbe yarabbii :)
Canım ben de çatlak patlak oldum karnimi acasim gelmiyor doğumdan sonra bi çözüm bulmam sartAy çok sağol canim benim giderim Allah razı olsun
Dimi teyzesii ısırılmayı hak etti cadı :)Senin minnos yalniz seni değil hepimizi oynatiyo bundan sonra sen doğdu demeden onun oyunlarına gelmeyelim bence,dogunca da popişini ısır hak etti
Ben avokado yağı kullandım.Lierac’dan cok daha fazla işe yaradı.Karnım kaşınan yerlere avuç avuç avokado yağı sürdüm... karnımda zayıftı normalde ama hiç çatlak olmadı.
Çatlak sonrasıda iyi diyorlar avokado dene bakalım[/QUOTE
]
Deneyeyim inşAllah ise yarar canim çok sağol
Canim senin ne renk çatlaklarCanım ben de çatlak patlak oldum karnimi acasim gelmiyor doğumdan sonra bi çözüm bulmam sart
Canim ben acile gittiğimde orada da bi kız hareket azlığından gelmis ve doğuma almışlardı dogum başlamış demişti doktor . Şaşırmıştım bende . İçin rahat etmesi için bi git derim bendeKızlar hala cok hareketlenmedı yemek yedim su içtim yanı oynamaya dermanı yokmuş gibi nasıl desem cok etkisiz oynuyor oynamıyo arası bir kaç sefer hissettim biraz daha üzerinde durayım biraz tedirgin oldum..birden boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?