2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Kızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
Arkadaslar hadi guzel haberlerle gelin insaallah şimdiden gözünüz aydın sagsalim gelsin mart görünümlü subat bebislerimiz

Kızlar hala cok hareketlenmedı yemek yedim su içtim yanı oynamaya dermanı yokmuş gibi nasıl desem cok etkisiz oynuyor oynamıyo arası bir kaç sefer hissettim biraz daha üzerinde durayım biraz tedirgin oldum..birden boyle oldu

Canım birden böylenoldu diyorsan uzun süredir böyle olmaması iyi bşy aslında.Benmde bazen öyle oluyor inanki.Böyle dediğin gibi dermanı yokmuş gibi...sen takip et biraz daha keyfi yerine gelir onun.Yoksa gidersin için rahat etsin diye.Bişey yoktur sanmam

Ay çok sağol canim benim giderim Allah razı olsun
Ben avokado yağı kullandım.Lierac’dan cok daha fazla işe yaradı.Karnım kaşınan yerlere avuç avuç avokado yağı sürdüm... karnımda zayıftı normalde ama hiç çatlak olmadı.
Çatlak sonrasıda iyi diyorlar avokado dene bakalım

Aminn Allah kabul etsin inşallah canım benim ben 2 tane hurmaya yasin suresini de okudum koydum hastane çantama doğum kolay olsun bebek de akıllı olsun diyeymiş.. süt de yapıyomuş hurma inşallah işe yarar bakalım :)

Bizlerdende doğuranlar war artik yani iyice stres basıyor beni doğuma son 8gunum var sezeryan olacağım için geri sayım başladı hayirlisiyla alalım bebeklerini kucağınıza inşallah kizlar

ay tesadüfün böylesi bende yaptım:)
Biz 3 tane hurmaya okuduk doğum öncesi sonrası birde bebek niyetine...ne varsa maneviyatta var.En güzeli :)

@y4zy4
Canım kendini korkutma ama bu haftalarda en önemli şey bebek hareketleri tatlı birşeyler ye sola yat yine çok hareketlenmezse bence bi doktora görün,icin rahatlamış olur

Senin minnos yalniz seni değil hepimizi oynatiyo bundan sonra sen doğdu demeden onun oyunlarına gelmeyelim bence,dogunca da popişini ısır hak etti

Senin minnos yalniz seni değil hepimizi oynatiyo bundan sonra sen doğdu demeden onun oyunlarına gelmeyelim bence,dogunca da popişini ısır hak etti
Dimi teyzesii ısırılmayı hak etti cadı :)
Bakalım gerçekten ne zaman gönlü olcakta gelcek :)

Y Yeni ben lazim canım nasıl oldu, halen az mı hareketi? Bazen benimkide öyle oluyo, tatlı felanda fayda etmiyo. Karnımı dürtüyorum hafif hafif ona bile çok az tepki veriyor. Geçen gece kasılmalardan sonra hiç kıpırdamadı eşim kalp atışını dinledi karnımdan öyle rahat ettim. Kalp atışları sırtını dayadığında özellikle cok net duyuluyo

Canım ben de çatlak patlak oldum karnimi acasim gelmiyor doğumdan sonra bi çözüm bulmam sart
Canim senin ne renk çatlaklar o kadar üzülüyorum ki bende o gün hastanede benden yaşça büyük ve 3 çocuğunu doğuracak birisini gördüm karnını açtı ve ben şok :0 maşAllah bi tane bile çatlak yoktu ne kullandım falan dedim hiç biseydd kullanmamış 3 ünde de ve benden de baya kiloluydu . İnanır misin göbeğini acasim gelmedi-,- tabi yavrum sağlıklı olsun da ama ne biliyim takiyorum da kafama hormanlardan sanırım

Canim ben acile gittiğimde orada da bi kız hareket azlığından gelmis ve doğuma almışlardı dogum başlamış demişti doktor . Şaşırmıştım bende . İçin rahat etmesi için bi git derim bende

Kızlar dünden beri sağ kasığım sürekli ağrıyor.bazende göbeğin altı zor tutuyorum hastaneye gitmemek için belime vuruyor. Ne yapacagımı şaşırıyorum.çarşamba günü kontrolüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…