2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hadi hayırlısı olsun canım ne kadar yapabiliyosan kar kardır :) inan çok işe yarıyo

Canim yağ çeşitleri ,vazelin , sağ zeytinyağı hepsini denedim ama yok alt kısmın heryerinde çıktı ve iyice de yayılıyor doktora gitsem mi ki bak hiç düşünmemiştim bunu . Cildiye bölümüne gitmem gerekli sanırım

Günaydın hanımlar gece boyu kaç kez uyandım ya da uyuyamadım direk yani her yerim ağrıyor. İki dklık uykularımla gördüğüm rüyanın haddi hesabı yok Senaryo yazdım bildiğin:))
@y4zy4qmurum vallahi bu sefer doğuruyorsun sandım. :))) sonunu görünce Buda mı gol değil dedim :))) şaka bi yana hayırlısı olsun kuzum cimcime iyi oyuncu :))

Kızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah:) Allah kolaylık versin.belki de doğmuştur şimdiye kadar,iyi olunca yaz bize

Kızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
Canım Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin, sağ salim kavustursun hayırlısıyla inşallah. Belkide kucağına aldın bile, güzel haberlerini bekliyoruz :)
anlıyorum seni ah o heyecan merak benim kız iç sesimi dıydu kesin diyorum :) pazartesi biberon deniceklermiş perşembede beni emerse çıkıcak benim kuzu inşallah az kaldı sabrediyorum
Hissetmiş annesini minnak:) benimki benle dalga geçiyo sıpa:)) Allahın izniyle birlikte eve dönmeye bişeycik kalmadı canım:)
Bu da gol değilll evet:) hatta tek kale oynamaya döndü bu iş, sadece bnm kız bana atıyo gölü:) bu gidişle kafasının geldiğini görene kadar götürmicem doktora aaa :)) tövbe yarabbii :)

Git canım ergenlik catlakları için etkili kremler veriyorlar beyazlasmadan gec olmadan git kırmızi pembe cizgiler sonuc veriyor die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…