- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.161
Canım kes çok fazla da içme istersen sonra geç geliyor bebkKızlar nst den cıktım çok şükür sancım cıkmadı.Sancı kesici ilacım gerçekten işe yaramış.
Allahın izniyle bu haftayı böyle atlatırım inşallah
Çarsamba canım iyim şimdilik arada kasılma ve sertlik oluyorGünaydın Kızlar şöyle bir 5 sayfayı okudum Sancılar sancılar!! Hepimiz dökülmeye başladık.
Bugün bende tekrar nst gircem bakalım sancılar azaldımı.Günde 3 tane adalat içiyorum cünkü.
Birde ciğer geliştiriciden sonra sizce bebeğin kilosu artar mı?
Canım arada soğuk suya tut.Birde böyle ellerimi açma germe yapıyorum ben,elimde falan top sıkıyor gibi.Ben tuzu tamamen kesim ağrılarım geçti.Parmak boğumlarım bile ağrıyordu benm.
Rüya gibi haftalar harika! Ne zaman isterse gelsin haftaları :) ben her ne kadr takvimde 37 yazsada hala 36+3 :)
P portakal bebekkk canım nasıl oldun ? Kontrol ne zaman senin?
Kuzum ölçümlerde bebek 36+3 daha 37 olana kadar içerim o sebepten doktorda haftaya gelirse engellemeyiz dedi.Canım kes çok fazla da içme istersen sonra geç geliyor bebk
Nerdeee yok. arada oluyor kasılma ve sertlik o kadar. bekliyorum. çarşamba randevum var nstde ne çıkcak bakalımP portakal bebekkk nerdesin sancıkarın çoğaldı mı yoksam
Gecmis olsun canım, gelince yaz bizede güzel haberleriniBenim bugun var dua edin yaa bide boagzim okusuruk grip olmusum halim yok
Sende mi brutuss:))Günaydın kızlar, sizinkileri okurken yavaştan olaya dahil olmaya başlıyorum sanırım dün gece çok zor geçtisağ kasığıma sanki bıçak saplanıyor gibi oldu hareket edemedim, karnım taş kesildi belimde acayip bi ağrı göbeğimi alttan tutarak zor yürüdüm anlayamadım da ne olduğunu üşüttüm mü acaba diye düşünüyordum bide afedersiniz tuvaletimi ishal gibi yapıyorum iki üç gündür kasılmalarda ara ara tekrar edince korktum dakka tuttum düzenli değildi çok şükür ama telaşlandırdı bizi. Bende nasıl kastıysam kendimi yorulmuşum baya bi güzel uyudum rüyamda da Doğum yaptım kafasının çıktığını hissettim resmen kızımı gördüm nasıl güzeldi meleğim ne ağrım ne sancım oldu bi kere de yatırdılar kucağıma :)) sabah eşime anlattım bak korkulacak bişi yok diye sinyal gönderiyor kızımız sana diyor :) hepimize rüyamdaki gibi bi Doğum nasip olsun inşallah
Sen doğursan hepimiz rahatlicaz gibi bi his var içim de :)))) heyecanı sevecek afacan :) adrenalin hep hat safha da hepimizi merak ettiriyor cimcime :))
Bende gece ne yapsam bilemedim geçti çok şükür. Sen nasıl oldun
Canım maşallah size sağ Salim kavuşmuşsunuz çok sevindim. Riskli diye baya merak etmiştik seni hayırlısıyla gelmiş bebeğin. İnşallah tez zamanda da kucağına alır yuvanıza gidersiniz :) sağlıklı uzun ömürlü olsun analı babalı büyüsün kuzucuk :)
Güzel haberlerini bekliyoruz:) sağ Salim kavuşun inşallah dualarımız seninle..
Hafta sonu karnımın altında oluşan çatlaklara ben de merhaba dedim hiç bişi yoktu birden şok etkisi yarattı bendeeşim dalga geçiyor eyvah bu saatten sonra bikini de giyemezsin sen şimdi diye anne oluyoruz napalım çatlak patlak idare edicez artık :)
Canım o ilacın etkisi nasıl bilmiyorum ama bu kezde bebiş çok geç gelebilir. Ben progestanın son bir iğnesini yaptırmadım. Keske diğerinide yaptırmasaydım diyorum yan etkilerini çektim boşuna. Bunda da vardır gerçi bi hayır. Sağlıcakla alalım kucağımıza insallah.Günaydın Kızlar şöyle bir 5 sayfayı okudum Sancılar sancılar!! Hepimiz dökülmeye başladık.
Bugün bende tekrar nst gircem bakalım sancılar azaldımı.Günde 3 tane adalat içiyorum cünkü.
Birde ciğer geliştiriciden sonra sizce bebeğin kilosu artar mı??
Bende seni merak edip sormustun gece, Allah kolaylıklar versin canjm, inşallah cok bekletmez bebişin bu halde ve sağlıcakla gelirKızlar ben halâ doğuramadım yaa ağrılarım çok fazla yürüyemiyorum resmen ama düzenli değil lekelenmem devam ediyor. Karnım sürekli taş gibi kasıldığından bebeği hissedemiyum. Doktor suyun gelirse ve düzenli olursa ağrın gel yoksa salı gel dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne zormuş
Oy maşallah Canım hadi inşallah durur bebişin 1 hafta 10 gün daha :) Allah yardımcınız olsunKızlar nst den cıktım çok şükür sancım cıkmadı.Sancı kesici ilacım gerçekten işe yaramış.
Allahın izniyle bu haftayı böyle atlatırım inşallah
Amin canım yaa bi doğursaydık hayırlısıylaGecmis olsun canım, gelince yaz bizede güzel haberlerini
Sende mi brutuss:))
Bnm hamilelik başından beri zorlu geçince artık kaygılarım tavan yapmış duruma geldi :) Allahın izniyle sağlıcakla bi atlatalım inşallah, mis gibi kokularıyla büyütelim:)
Canım o ilacın etkisi nasıl bilmiyorum ama bu kezde bebiş çok geç gelebilir. Ben progestanın son bir iğnesini yaptırmadım. Keske diğerinide yaptırmasaydım diyorum yan etkilerini çektim boşuna. Bunda da vardır gerçi bi hayır. Sağlıcakla alalım kucağımıza insallah.
Bende seni merak edip sormustun gece, Allah kolaylıklar versin canjm, inşallah cok bekletmez bebişin bu halde ve sağlıcakla gelir
Malesef geçmiyo soğuk suya sokuyorum buz koyuyorum avucumda yumusak top sıkıyorum geçmiyo benimde iki elimde ama sağ elim cok daha fazla, sağlıkla gelsinler yeterki öyle tada böyle atlatacagız allahın ıznıyleBenim iki elimde özellikle sağ şişe kapağı bile zor acıyorum hatta açamıyorum, bazrn yorganı bile kaldıramıyorum üzerimden ayaklarımla ite ite akşama doğru biraz iyi oluyor ama geçmiyor.
Bencede en güzeli sorman canım ne olur ne olmaz:) bende 37+0 oldugunda bıraktım.y4zy4qmurum cuma tekrar gitcem cuma sorayum bırakayım mı diye ilaçı doktora...cünkü cuma bile hala 37 olmamış oluyorum canım.Ondan korkuyom bırakmaya
Kizlar doguran eden yok hala :) bende heyecanla bekliyirum ama zaman gecmez oldu bacaklarim cok sizliyo sadece
Ev bulmanıza Cok sevindim canım kendini yorma dan eşyalarını topla ama yardımcı olacak kimsenin yok mu tek başına halledebilcek misin ? O komşudan sizin gelmenizi dört gözle beklemiş anlaşılan ayyyy benim bir kaşık suda boğasım geldi yaamerhaba kizlar umarim herkes iydir.. sonunda dun aksam annemin evinden kendi evime gecttim. gecmez olaydim.. altakki serefsiz bizi rahat birakmadi gece bir yarisi tavana vurdu .. esimde artik iyice sinirlendi oda vurdu iyice.. sonradan butun apartman ayaktaydi.. komsular polis cagirdi ama sefersiz polisler tenezul edip gelmediler bile... Allah hepsinin belasini versin baska abisey demiyor..
Rabbime cok sukur ev bulduk tasiniyoruz bu haftasonu insallah .bu illet evden sonunda cikiyrum.. insallah kizimizda yeni evimizde kucagimizda olacak.. yavas yavas toparlanacam bugun.. hayirlisiyla.. evimizi guzelce bi tasiyalim ondan sonra rahat ederim insallah...
bebegim ve ben iyiyiz cok sukur.. bir kac gundur sabah kusmalarim basladi sizdede bu durum varmi,?
eger gordugum ruyam cikarsa .eger ben 12 martta dogum yaprsam 20 gun kaldi insallah doguma.. Rabbim buyuktur insallah o tarihlerde dogum yaparim. o zamana kadar islerim biter insallah..
Bende öyle yapayım diyorum öyle planlıyorum:)Bencede en güzeli sorman canım ne olur ne olmaz:) bende 37+0 oldugunda bıraktım.
saol canim Allah razi olsun.yok canim yardimci olacak kimse..annem zaten 2 saat uzaklikta.. ama annem yeni evime daha yakin olacak insallah..Ev bulmanıza Cok sevindim canım kendini yorma dan eşyalarını topla ama yardımcı olacak kimsenin yok mu tek başına halledebilcek misin ? O komşudan sizin gelmenizi dört gözle beklemiş anlaşılan ayyyy benim bir kaşık suda boğasım geldi yaaAllah'ından bulsun de geç
Ayy hadi hayırlı olsun canım gözünaydın biticek artık bu stresin inşallah. Kendine dikkat et toplanırken, yalnız mı hallediceksin? Allah kolaylıklar versin inşallah.merhaba kizlar umarim herkes iydir.. sonunda dun aksam annemin evinden kendi evime gecttim. gecmez olaydim.. altakki serefsiz bizi rahat birakmadi gece bir yarisi tavana vurdu .. esimde artik iyice sinirlendi oda vurdu iyice.. sonradan butun apartman ayaktaydi.. komsular polis cagirdi ama sefersiz polisler tenezul edip gelmediler bile... Allah hepsinin belasini versin baska abisey demiyor..
Rabbime cok sukur ev bulduk tasiniyoruz bu haftasonu insallah .bu illet evden sonunda cikiyrum.. insallah kizimizda yeni evimizde kucagimizda olacak.. yavas yavas toparlanacam bugun.. hayirlisiyla.. evimizi guzelce bi tasiyalim ondan sonra rahat ederim insallah...
bebegim ve ben iyiyiz cok sukur.. bir kac gundur sabah kusmalarim basladi sizdede bu durum varmi,?
eger gordugum ruyam cikarsa .eger ben 12 martta dogum yaprsam 20 gun kaldi insallah doguma.. Rabbim buyuktur insallah o tarihlerde dogum yaparim. o zamana kadar islerim biter insallah..
Bende de gün içinde az az geliyor ama bazen fazlalaşıyor. Ben beklemekten vazgeçtim, geçenki sancıyla sabahladım ona rağmen gelmedi ama fena çektim gerçekten karnımın kasılması rahatlamayınca korkuda sarmıştı. Hayırlısı olsun hakkımızda inş:)Kızlar internetten okudum akıntı çoğalması doğum habercisi ..sabah yine bir miktar akıntı geldi..ayy bekledıkce gelmedi...hahahha hayırla sağlıkla gel yavrum ...
jtaime020626 canım herşey yoluna girer umarım biran önce yerlesirsin merak etme Allah kulunu darda koymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?