2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çarsamba canım iyim şimdilik arada kasılma ve sertlik oluyor

Benim bugun var dua edin yaa bide boagzim okusuruk grip olmusum halim yok
Gecmis olsun canım, gelince yaz bizede güzel haberlerini
Sende mi brutuss:))
Bnm hamilelik başından beri zorlu geçince artık kaygılarım tavan yapmış duruma geldi :) Allahın izniyle sağlıcakla bi atlatalım inşallah, mis gibi kokularıyla büyütelim:)
Canım o ilacın etkisi nasıl bilmiyorum ama bu kezde bebiş çok geç gelebilir. Ben progestanın son bir iğnesini yaptırmadım. Keske diğerinide yaptırmasaydım diyorum yan etkilerini çektim boşuna. Bunda da vardır gerçi bi hayır. Sağlıcakla alalım kucağımıza insallah.
Bende seni merak edip sormustun gece, Allah kolaylıklar versin canjm, inşallah cok bekletmez bebişin bu halde ve sağlıcakla gelir

Amin canım yaa bi doğursaydık hayırlısıyla

Benim iki elimde özellikle sağ şişe kapağı bile zor acıyorum hatta açamıyorum, bazrn yorganı bile kaldıramıyorum üzerimden ayaklarımla ite ite akşama doğru biraz iyi oluyor ama geçmiyor.
Malesef geçmiyo soğuk suya sokuyorum buz koyuyorum avucumda yumusak top sıkıyorum geçmiyo benimde iki elimde ama sağ elim cok daha fazla, sağlıkla gelsinler yeterki öyle tada böyle atlatacagız allahın ıznıyle

merhaba kizlar umarim herkes iydir.. sonunda dun aksam annemin evinden kendi evime gecttim. gecmez olaydim.. altakki serefsiz bizi rahat birakmadi gece bir yarisi tavana vurdu .. esimde artik iyice sinirlendi oda vurdu iyice.. sonradan butun apartman ayaktaydi.. komsular polis cagirdi ama sefersiz polisler tenezul edip gelmediler bile... Allah hepsinin belasini versin baska abisey demiyor..
Rabbime cok sukur ev bulduk tasiniyoruz bu haftasonu insallah .bu illet evden sonunda cikiyrum.. insallah kizimizda yeni evimizde kucagimizda olacak..yavas yavas toparlanacam bugun.. hayirlisiyla.. evimizi guzelce bi tasiyalim ondan sonra rahat ederim insallah...
bebegim ve ben iyiyiz cok sukur.. bir kac gundur sabah kusmalarim basladi sizdede bu durum varmi,?
eger gordugum ruyam cikarsa .eger ben 12 martta dogum yaprsam 20 gun kaldi insallah doguma.. Rabbim buyuktur insallah o tarihlerde dogum yaparim. o zamana kadar islerim biter insallah..

Kizlar doguran eden yok hala :) bende heyecanla bekliyirum ama zaman gecmez oldu bacaklarim cok sizliyo sadece
Ev bulmanıza Cok sevindim canım kendini yorma dan eşyalarını topla ama yardımcı olacak kimsenin yok mu tek başına halledebilcek misin ? O komşudan sizin gelmenizi dört gözle beklemiş anlaşılan ayyyy benim bir kaşık suda boğasım geldi yaa Allah'ından bulsun de geç

Kizlaar doguran var mii XD
Artik boyle acicaz her gunumuzu hayirlisiyla
Sanci ceken arkadaslara gecmis olsun, bebisler gelsin kucaklar dolsun
Fazla bekletmesinler ama erken de gelmesinler dimii

Bu arada deli gibi sirtim agriyo artik gecmiyo da, yaklasan dogum belirtisi yaziyo imzada.. varmi sirti agriyan

saol canim Allah razi olsun.yok canim yardimci olacak kimse..annem zaten 2 saat uzaklikta.. ama annem yeni evime daha yakin olacak insallah..

Ayy hadi hayırlı olsun canım gözünaydın biticek artık bu stresin inşallah. Kendine dikkat et toplanırken, yalnız mı hallediceksin? Allah kolaylıklar versin inşallah.

Tesad
Bende de gün içinde az az geliyor ama bazen fazlalaşıyor. Ben beklemekten vazgeçtim, geçenki sancıyla sabahladım ona rağmen gelmedi ama fena çektim gerçekten karnımın kasılması rahatlamayınca korkuda sarmıştı. Hayırlısı olsun hakkımızda inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…