2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlaar su an hangi ilaçları kullaniyorsunuz? Ben hiç bi şey kullanmıyorum bayadir ama su an vicdan yaptım . et balık falan da yemedigim için vitamin ilacı alsam mi ki . Bide bu aralar hiç düzgün beslenemiyorum ne yapi cam bilmiyorum

Kontrolden geldik bizde
Herşey yolunda çok şükür. Kızım henüz kanala girmemiş, nst istemedi doktor. 2700 gr olmuş cadı :) 35 haftalık bugün tam
Sanırım bende mart annesi olacağım...
Ohh Masallah CNm yaa ne guzel büyümüş :) sabahtan beri okumuyorum ama oğlumdan yazamıyorum kafamı
Toplayıp atesi cok cikiyordu simdi cok sukur daha iyi

Hemde Nasıl
Yaa ben gecen sefer Tmm oh dogum olmadan oldu bitti dedim simdi yine kaptim
Şifayı ins çabucak gecer
Yazdıklarının hepsini okudum CNm Masallah kizına kilosu da cok guzel olmus haftasi da ztn cok dusuk
Degildi ki. disari yıkamaya çıkarıyorlar ama eve çıkamıyor
Kucagina verilmiyor cok enteresan bence acaba kucağında bir sorun olmadigini anlarsınız diue mi
Vermiyorlar bence Pers durumuna bak ve çıkarım Can'ım baktınız cocuk nefesi sıkıntıli al
Devlet
Hastanesine götür. Ayrıca özelde anneye bu kadar az gösterildiğimi
İlk defa okudum devlette bile
Daha fazla sanki .

Sağol kuzumm. Sizede rabbim şifa versin , çabucak toparlanır inşallah küçük bey .

Ben adam akıllı hicbisey kullanmıyorum. Midem kötü.. Ama sadece bizim beslenmemizle alakalı bir durum değil bunu biliyorum. O yüzden vicdan yapma hiç. Arkadaşım sadece bir kilo aldı, öncesinde de beslenemeyip zayıflamıştı. Bebiş maşallah gayet iyi doğdu.

Doktor bana ımom diye bir vitamin ilacı önerdi içinde balık yagı omega 3 felan da varmı fiyatı da 25 mi 30 mu neydi eczaneden alabılırsın

Kızlar çanta olarak sizce bir büyük bir normal boymu almalıyım ikiside gereklimi acaba
Hem el hem sırt çantası olanlardan istiyorum bitane aldım ama çok hafif değil nekadar kullanışlı olur bilemedim

Kızlar çanta olarak sizce bir büyük bir normal boymu almalıyım ikiside gereklimi acaba
Hem el hem sırt çantası olanlardan istiyorum bitane aldım ama çok hafif değil nekadar kullanışlı olur bilemedim
İlk aylarda büyük cantaya sanki daha çok ıhtuyac oluyor alt açma seysı battaniyesi kıyafetlerı bezi derken..ben bir büyük valiz tarzı aldım bir de sırt çantası düşünüyorum inşaAllah

Durumleyla ıyımısın canım ya bı haber edeydın yatacaktım..merak ettim benimde sürekli aklımda olan şey gece ansızın birşey olursa çocuklar ne olur diye o yüzden biraz daha önemsiyorum. Kişi kendinden bilir derler..umarım ıyısındır yada birilerine ulasmıssındır

Ben One a Day Gebelik takviyesi olandan alıyorum, şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım, ama hiç vitamin içmeseydim kendimi kötü hissederdim snaırım ama anneme kalsa ben sana hamileyken hiç bişey içmedim, hiç bi yerin eksik değil diyo, gereksz buluyo annem bu tarz takviyeleri

Ay biraz içim rahatladı canim çok sağol . Ama kendimde beslenmeyip bide ilaç kullanmayinca taktım kafama ne bileyim ışte

Ya bi 2 kutu bitirdim ama bayadir icmiyirum şimdi bide bu aralar düzenli ve sağlıklı beslenmiyir gibiyim içimden gelmiyor biseyler yemek vicdan yaptım gece gece

sorma canım ya insanlar hergün görüyomuş kkda eski yazılanları okudumda süt vermeye bile gittiğimizde almıyolar kapının önünde duruyoz düşün yani. Şu banyo işini düşününce zaten deli oluyorum bide sonradan aklıma geldi :) boşunada olsa tutucakları kadar tuttular daha bırakmam zaten bi sıkıntısı yoksa perşembe alıcaz hayırlısıyla büyük ihtimalle bi sorun olmadığını anlicaz diye vermediler normalde bebeğin anneyle ten teması kurmasını destekliyomuş devlet hastaneleri bile ama bunlarda yok öyle bişey camdan öyle bakıyoz hep neyse ki bi güncük kaldı perşembeye :)

Hayir agrim yok ne yesem cikaricak gibi oluyorum bebegin hareketleride iyi biraz daha bekliyim devam ederse acile gidicem
geçmiş olsun canım aman dikkat et belirtilerine devam ederse şikayetlerin hiç durma acile başvur umarım ciddi bişeyin yoktur mideni üşütmüş olabilir misin nane limon iç canım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…