- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.601
Farkında olmamakta kötü. Allah korusun seni ve bebeğiniNormalde dusuk oldgu icin okadar etkiledi belkide. Ben tansiyon hastayim normalde 16 17 olsa bile cok fazla hissetmiyorum. Ne bas agrisi ne baska bisey. Bu da farkinda olmamama sebep oluyor o da kotu bisey
Canim gecmis olsun oncelikle..simdi senin yorumundan anliyorum ki bende ayni durumu yasamisim. Bende dusuk tansiyonluyum anlattigin belirtiler yazin bende de oldu ama tatildeyiz diye dr a gitmemistim. Cahillik iste. Bende yuruyememis konusamamis gorememistim. Hatta acaba felc mi geciriyorum diye dusunmustum sonradan.. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimiziFarkında olmamakta kötü. Allah korusun seni ve bebeğini
Kızlar çanta olarak sizce bir büyük bir normal boymu almalıyım ikiside gereklimi acaba
Hem el hem sırt çantası olanlardan istiyorum bitane aldım ama çok hafif değil nekadar kullanışlı olur bilemedim
Ali expressten 20 $ a aldım bu çantayı. 3 haftada elime ulaştı içi de çok geniş ve kullanışlı tavsiye ederim. Türkiye'de 140₺ civarı satılıyor benimki 75₺ gibi oldu. Farklı renkleri de var.
Ben hamile kaldım kalalı içiyorum canım ama dediğim gibi aslında içmesek de olur, bizimki sadece takviye amaçlı. Bebeklerimiz zaten bizden alması gereken kadarını alıyor Rabbim onları gözetir korur sen içmedin diye sıkma canınıYa bi 2 kutu bitirdim ama bayadir icmiyirum şimdi bide bu aralar düzenli ve sağlıklı beslenmiyir gibiyim içimden gelmiyor biseyler yemekvicdan yaptım gece gece
Canım kendi kararın tabi ama ben yapamazdım tek başıma, gidemezsin, kalkamazsın, başka bişey yapmak istersin yapamazzsın falan, bence 1 kişi olsun yanında. Bizim ailemiz olmayacak ama eşim doğumda dahi yanımda olacak.Kızlar prş günü sabah spinal sezeryan olacağım 38. Haftanın sonunda istersen 2 mart a kadar bekle dedi dr ama ben alalım dedim artık çok zorlanıyorum kilosu 3300 hastane fiyatları konuşulmuş Ankara başkent hst tek kişilik özel oda 6000 tl iki kişilik oda 1000 tl ama refakatçı kalamıyor 1 gece yatacakmışım 6000 fazla geldi refakatçısız halledebilirmiyim acaba gece nasıl geçer düşünüyorum
etlik Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum, suda Doğum ünitesi bir kaç ay önce açılmış. Sen nereye gidiyorsun?Canım bende ankaradayım hangi devlet hastanesinde suda doğum yaptırıyor bende devlet hastanesinde gıdıyorumda
Yalancı Doğum sancılarıymış canım o lar Doğuma hazırlıkmış aynılarını bende yaşıyorum gün içinde bi kaç kez. Muhtemel tarihe bakarsak peş peşe doğuracaz herhalde bakalım kim kimi geçecek:))) canm seni sonunculuktan kurtarıyorummm. Benım muhtemel dogum tarıhım 29 martBakalım ne zaman dogacakk ben de savıraızlanıyorum. Dun ve bugun alt kasıklarım adet olacakmısım gıbı agrıyor ben dee bıraz korktum acıkcası bunlar dogum sancısı mı yoksa dıyee. Bı de karnımm bır an toplanıyor toplanıyor tas gıbı oluyor sonra gevsıyor yumusuyorr. Rahım mı kasılıyor acaba yoksa bebek kendını mı dayıyorr
Böbrek ağrısı çok fena bişi canım ya hele hamileyken daha da çekilmez oluyor. 2 kez taş düşürdüm çıldırttı beni mahvoldum resmen. Oyuyorlardı sanki sağ tarafımı otursan oturamıyorsun yatsan yatamıyorsun. Rabbim acil şifalar versin. Bol su içmeye çalış, arada limonlu su iç, belini sar bide ısınınca azıcık hafifliyor gibi sancısı. Çok geçmiş olsun tekrar.Benm bu böbrek ağrısı perişan etti
Ben hiç balık yiyemiyorum canım hatta ilk zamanlar buna bile ağlıyordum niye yiyemiyorum diyeKizlaar su an hangi ilaçları kullaniyorsunuz? Ben hiç bi şey kullanmıyorum bayadir ama su an vicdan yaptım .et balık falan da yemedigim için vitamin ilacı alsam mi ki . Bide bu aralar hiç düzgün beslenemiyorum ne yapi cam bilmiyorum
cok büyük fiyat farkı varmıs ama refakatci olmadan sezeryanlı bir insan nasıl idare edebilir ki.? zor olur bence canımKızlar prş günü sabah spinal sezeryan olacağım 38. Haftanın sonunda istersen 2 mart a kadar bekle dedi dr ama ben alalım dedim artık çok zorlanıyorum kilosu 3300 hastane fiyatları konuşulmuş Ankara başkent hst tek kişilik özel oda 6000 tl iki kişilik oda 1000 tl ama refakatçı kalamıyor 1 gece yatacakmışım 6000 fazla geldi refakatçısız halledebilirmiyim acaba gece nasıl geçer düşünüyorum
Canım valla yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik seni kararından vazgeçirmek istemem ama etlik en son gideceğim hastane Rabbim büyük konısturmasın eğer sezeryan derlerse kesinlikle orda olma ..eltım dogum yaptıgında 7 8 kışı aynı odada kaldı hepsi sezeryanlı refakatçi yok küçücük oda çok zorlandı..büyük doğum sezeryan için daha iyi.ben kecıogren araştırmaya gıdıyorum..nerde oturuyorsun yakını galiba :)))etlik Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum, suda Doğum ünitesi bir kaç ay önce açılmış. Sen nereye gidiyorsun?
vay be hadi hayırlısı darısı başımıza :)Nişanım gelmiş kızlar benim ama hala ayaklarıma oje sürmeye çalışıyorumojesiz ölcem diye korkuyom yani öyle töbe yarabbim Regl olacakmışım ya da olmuşum da bitmiş gibi de bir kokuluydu benimki..
inşallah kuzum, dualarım hepimize ama ağrı sızı yok alttan batma var ve karnım çok sertvay be hadi hayırlısı darısı başımıza :)
Kalp atışını dinlemek şahane bi duygu dimi :) dün benim oğluşun nabzı 170 i buluyodu canım seninki nasıl ?Günaydın kızlar kontrole geldim nstye bağladılar yatiyom, sonra Dr kontrolü
hadi bakalımmm bebiş nasılmıss.. ınsallah cok ıyıdır annesi, nst de sancı cıkacak mı cok merak edıyorummm yaaa. rabbim en hayırlısını versinnnGünaydın kızlar kontrole geldim nstye bağladılar yatiyom, sonra Dr kontrolü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?