2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar prş günü sabah spinal sezeryan olacağım 38. Haftanın sonunda istersen 2 mart a kadar bekle dedi dr ama ben alalım dedim artık çok zorlanıyorum kilosu 3300 hastane fiyatları konuşulmuş Ankara başkent hst tek kişilik özel oda 6000 tl iki kişilik oda 1000 tl ama refakatçı kalamıyor 1 gece yatacakmışım 6000 fazla geldi refakatçısız halledebilirmiyim acaba gece nasıl geçer düşünüyorum

Farkında olmamakta kötü. Allah korusun seni ve bebeğini
Canim gecmis olsun oncelikle..simdi senin yorumundan anliyorum ki bende ayni durumu yasamisim. Bende dusuk tansiyonluyum anlattigin belirtiler yazin bende de oldu ama tatildeyiz diye dr a gitmemistim. Cahillik iste. Bende yuruyememis konusamamis gorememistim. Hatta acaba felc mi geciriyorum diye dusunmustum sonradan.. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi

Kızlar çanta olarak sizce bir büyük bir normal boymu almalıyım ikiside gereklimi acaba
Hem el hem sırt çantası olanlardan istiyorum bitane aldım ama çok hafif değil nekadar kullanışlı olur bilemedim

Ali expressten 20 $ a aldım bu çantayı. 3 haftada elime ulaştı içi de çok geniş ve kullanışlı tavsiye ederim. Türkiye'de 140₺ civarı satılıyor benimki 75₺ gibi oldu. Farklı renkleri de var.

Eklentiler

• IMG_6354.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_6355.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_6356.webp
    20 KB · Görüntüleme: 102
Ya bi 2 kutu bitirdim ama bayadir icmiyirum şimdi bide bu aralar düzenli ve sağlıklı beslenmiyir gibiyim içimden gelmiyor biseyler yemek vicdan yaptım gece gece
Ben hamile kaldım kalalı içiyorum canım ama dediğim gibi aslında içmesek de olur, bizimki sadece takviye amaçlı. Bebeklerimiz zaten bizden alması gereken kadarını alıyor Rabbim onları gözetir korur sen içmedin diye sıkma canını üzülmek onlara iyi gelmez hem

Canım kendi kararın tabi ama ben yapamazdım tek başıma, gidemezsin, kalkamazsın, başka bişey yapmak istersin yapamazzsın falan, bence 1 kişi olsun yanında. Bizim ailemiz olmayacak ama eşim doğumda dahi yanımda olacak.

Günaydın kızlar, gece boyunca bacaklarımı iki kenara bastırmışlar da sabah bırakıvermişler gibi kemiklerim ağrıyor, sopa yemiş gibi uyandım resmen, uyurken daha çok yoruluyorum ben ya

Yalancı Doğum sancılarıymış canım o lar Doğuma hazırlıkmış aynılarını bende yaşıyorum gün içinde bi kaç kez. Muhtemel tarihe bakarsak peş peşe doğuracaz herhalde bakalım kim kimi geçecek Sağlıkla gelsinler hayırlısıyla bi kavuşalım minnaklara :)

Benm bu böbrek ağrısı perişan etti
Böbrek ağrısı çok fena bişi canım ya hele hamileyken daha da çekilmez oluyor. 2 kez taş düşürdüm çıldırttı beni mahvoldum resmen. Oyuyorlardı sanki sağ tarafımı otursan oturamıyorsun yatsan yatamıyorsun. Rabbim acil şifalar versin. Bol su içmeye çalış, arada limonlu su iç, belini sar bide ısınınca azıcık hafifliyor gibi sancısı. Çok geçmiş olsun tekrar.

Ben hiç balık yiyemiyorum canım hatta ilk zamanlar buna bile ağlıyordum niye yiyemiyorum diye etle de çok aram iyi sayılmaz. 3.aydan beri Regenesis max diye bi vitamin kullanıyorum. Gyno ferro sanol, monovit D3 bide magnosit kullanıyorum. Devam et dedi doktorum bırakmadım bende kullanmayı. Stres yapma kendine bebiş kendini besliyordur içeride. Bi arkadaş annesinden örnek vermiş ya eskiden bunlar mı vardı diye :) öyle düşün. Yavaş yavaş da bebiş için zorla birazcık kendini yemeye çalış bişiler. İçin rahat edecekse de vitamin al doktorunun önerdiği herşey güzel olur hayırlısıyla

cok büyük fiyat farkı varmıs ama refakatci olmadan sezeryanlı bir insan nasıl idare edebilir ki.? zor olur bence canım

etlik Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum, suda Doğum ünitesi bir kaç ay önce açılmış. Sen nereye gidiyorsun?
Canım valla yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik seni kararından vazgeçirmek istemem ama etlik en son gideceğim hastane Rabbim büyük konısturmasın eğer sezeryan derlerse kesinlikle orda olma ..eltım dogum yaptıgında 7 8 kışı aynı odada kaldı hepsi sezeryanlı refakatçi yok küçücük oda çok zorlandı..büyük doğum sezeryan için daha iyi.ben kecıogren araştırmaya gıdıyorum..nerde oturuyorsun yakını galiba :)))

smilesny canım 6000 ve 1000 tl ben bu durumdan hıc hoslanmadım cok uçuk farklar eğer yanında refakatcın olmazsa özel yapmanın ne anlamı var..açıkçası 6000 de ankara şartlarında bana çok geldi ...memorıalda yaptı galiba o kadar tutmadı..hastane değiştiremiyorsun değil mı...sezeryan ilk gün tek kışı zor olur birde sezeryanda iki gün kalıyorsun

_kvrckmom_ dün gece hepsini yaptım Allahım nasıl bir inat ağrı sinirimden ağladım artık ağrıyla uyuyup kalmışım.Acile gittik bir ara tabiki hamileyim diye bakmadılar bile...
Şuan ağrım yok şükür birden giyor tekrar gelcek ağrı diye ödüm kopuyor.
y4zy4qmurum

NurrBanuu kuzum doktor ilaç verdi başka bşy demedi.Cuma tekrar randevum.Doktor bebek baskısıda yapar ağrı falan dedi birde.

Öyle yani çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…