2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende solda hissediyorum yaa

Migdem bulantısı bendede hat safhada kusmuyorum ama migdem çöl bulanıyor ve kramp griyo gecen gün kivrandim eşim istrydi ağladım resmen nefes aldırmadı kramp çok kotu bsey gaz var bide migdem de çıkartamıyorum kramp sokuyor o yüzden napicagimi bilmiyorum

Ben ilk hamileliğimde 6+2 de gittim, bebek o zaman 3,6 mm'di. O kadar küçük farklar olur endişe etmeyin.

Bizde aynen devam bir değişiklik yok
Hahaha iyiymiş ya benim ilk hamileliğim libido yüksek ama sanki yasak olmasa da yapamıyacakmışım gibi geliyo off bakalım atlatalım 3ayıda sonrasında ne dicek dr :)

Kızlar babynest 90 TL kargo bedava ablam yapıyor istenilen renk ve kumaşta . Bende kullanıyorum mart annesi olarak :) isteyen olursa iletişime geçebilir. Hepinize rahat mutlu hamilelikler

Eklentiler

• IMG-20170729-WA0003.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 81
reflu de olabilir canim sen de eger zatwn varsa gebelik acayip tetikliyor bi doktoruna sor istersen

Ay maşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin dikkat edin tabi siZ

Alemsiniz kızlar yaaa bize de yasak sol yumurtalikta 2 adet kistim var o yuzden yasak patlama riskine karşı aman ben böyle rahatım ohhh missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…