2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde ilk oglumda 2.ayimda baslamisti bulantilarim 1 ay surmustu.bunda daha baslamadi bakalim bende beklemedeyim.

8. Haftamın içinde birden çok şiddetli kanamam oldu böyle bir sorun yaşayan var mı?
Ben oğlumda 6.haftayla 16. Haftalar arasında bazen kahverengi bazen kırmızı akıntılarım oldu. Çok zor bi hamilelikti ama çok şükür sağ salim kucağıma alabildim. İnşallah bi sorun olmaz ama doktoruna sor. Ve dikkat et kendine

Slm kızlar ben hamile olduğumu kan testinde öğrendim ama henüz Dr gitmedim çok merak ediyorum 4 ağustosta randevumuz heyecanla bekliyorum bi yandanda korkuyorum inş hepimiz güzel sağlıklı hamilelikler geçiririz bu arada kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.

Hala emziren var mi. Bırakan var mi. Sürekli emzirmeti düşünen var mi.kafamda deli sorular.dr emzirebilirsin dedi şimdilik. Ben de bırakmayı hiç istemiyorum.kızım 16 aylik

Allah razı olsun canım.seninde bebegin hayirli olsun

benim de bulantılarım devam ediyor gece uykumdan uyandırıyor resmen.Şunu farkettim mide boşken daha cok bulanti oluyor bir de folbiol alinca çok artıyor.İlk hamileliğimde 16.haftaya kadar sürmüştü.Bıçak gibi de kesilmedi 2 hafta içinde azalarak yok oldu.İnşaallah bu sefer daha kısa sürer

Hopedan hic hberim.yok cnm. Evet benim de sabah ve oglenler artiyor aksamlari yok. Hayirlisi olsun hakkimizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…