2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Oğluşlar daha cok sanki bu aylar
Bende oğluşum olsun istiyordum cok kızımdan sonra kız diye tahmin ettim bunuda rabbim dualarımı kabul etti inşallah nasip ederse oğlum olucak bi sağlık sorunu felan cıkmazsa :))))

Evet canım öyle dedi, su dengesini ayarla sadece başka bişey yapamayız dedi. Sıkıntı olur mu dedim yok dedi. Seninde gözünaydın, kontrolün iyi geçmesine sevindim:)

Canım öğrenmek istiyorumda ama erkende daha yani 13+5 dim ama 13+1 çıktı ultrasonda bugün. Bidahaki gidişime 17. Haftada olucam inş o zaman kesin olur heralde şimdi bide yanılma payı var ya ne bileyim sonradan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
Senin oğluşun hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla gelsin inşallah:)
Bugun kontrolumuz vardi. En son 2 hafta once kanama yasamistim. O yuzden cok korkarak gittim. Sukur iyi cikti bebisim buyuk ihtimalle kiz gibi dedi cok guzel bi andi. Hala yaklarim yere basmıyor sanki Allah hepimizi boyle sevindirsin hep
Ayy bugün banada kıza benziyor ama kesin değil dedi çok heyecanlı yaa insan bir değişik oluyor gerçekten

Kızlar ben bugün ilk defa yağ çözücü sprey sıktım ocağa, bu ocağım farklı oldugundan kullanmak zorunda kaldım. Çok solumadım biraz bekletip baska islerimi yaptım sonra sildim duru bezle.. ama pimpirikli olunca sürekli kendimde belirti çıkarttım, rahatlayamadım. İlk defa olunca bilinçsiz mi davrandım diye kendimi yiyorum. Biri bana bişey olmaz desin uff

İnşallah canım bu sene erkek senesiymiş :)) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤

Geç öğrenmek daha kesin sonuçlar veriyomuş canım hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bi sey olmaz ben gun aşirı siliyorum tabiki cok solumamaya özen goster ama gundelik temizlik yapiyoruz mecburen

Kasiklarimda ince ince arada batmalar oluyor kizlar. rahatsiz edecek.boyutta degil ama aklima takiliyor battikca. Rahim buyudugu icin kaslarda gerilme olabilir deniyor ya o yuzden cok onemsemiyorum ama baska sebepleri de olabilirmi? onemsemeli miyim? Kontrole daha cok var.

Bende de oluyor ayrıca bacak arasında baskı var, bir de kalça kemiklerim çok ağrıyor yürümek eziyet gece yatınca artıyor dönemiyorum bile

Canım saga sola dönünce anı hareketlerde bende de bır sızı oluyor batma gıbı bıraz once bebek kıpır kıpırdı sorun yoktur ınsaAllah

Ben de bugün hem nöbetçiydim hem 6 saat dersim vardı sabah 8 den 4 e kadar okuldaydim.Merdiven inip çıktım çok fazla acayip yorulmuşum her yerim ağrıyor evde bir de 3.5 yasinda oğlum var ancak onu yatirip uzanabildim.sağ kasigim çok ağrıyor bacaklarim ve belim kopuyor insaallah bebekte sorun yoktur

Korkma canım yoktur bişey inşallah yorulduysan ondandır dinlen bol bol geçer annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…