2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bi sey olmaz ben gun aşirı siliyorum tabiki cok solumamaya özen goster ama gundelik temizlik yapiyoruz mecburen
Şuan derin bi nefes alabildim, içim içimi yedi durdu. Çoook teşekkür ediyorum. Biraz korkuyla başlayınca oldu sanırım. Bir de grip gibi belirtiler var, kesin dokundu diye düşünmüştüm ama şuan iyiyim şükür.

Dün doktor randevum vardı,38 yaşında bir erkerk çocuk annesi olarak hayalim ikincisi kız sahibi olmaktı,Rabbimden hep hayırlısını istedim ama gönlümden geçen kızdı,13+3 günümüzde tekrar oğlan annesi olacağımı öğrendim,üzülmedim desem yalan olur çünkü hem yaş olarak hem de şartlardan 3.bebeği istemiyoruz,Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar..Önce hayırlı ve sağlıklı olması şartı ile tabi...Kız annesi olmak herkese nasip olmuyormuş((

Ayni kadwri paylasiyoruz arkadasim bende 34 yasindayim bir oglum var birde kizim olsun diyodum ama bizde erkek oldugunu ogrendik saglikla gelsinler insallah.bende daha cocuk dusunmuyorum.gelinlerin eline kaldik desene.

Ayni kadwri paylasiyoruz arkadasim bende 34 yasindayim bir oglum var birde kizim olsun diyodum ama bizde erkek oldugunu ogrendik saglikla gelsinler insallah.bende daha cocuk dusunmuyorum.gelinlerin eline kaldik desene.

Rabbim herkesin çocuklarını iyilerle karşılaştırsın bizimkilerini de :)) Kız evladı büyüyünce bir başka,belki yetiştirmek büyütmek bu zamana göre zor ama olsun,hayırlısı olsun ne diyelim,çocuklarımız sağlıklı olsun...

Birebir ayni seyleri yasıyoruz canım in çık eve git yemekti çocuktu gece yatağı zor buluyorum agrılarla uyuyorum ama sabaha geçmiş oluyot

Kızlar ya benim ikinci gebeliğim ama tekmeleri cok hissedemiyorum :/ kızımla arası cok yok kızıma dogum yaptım 3 ay sonra hamile kaldım :/ ama tekmeleri hissedemiyorum acaba göbekten dolayımı? Kızımda cok göbepim yoktu bunda sezeryan göbeğim kaldı

Daha çok erken tekmeleri hissetmek için endişe etme

Günaydın kızlar, bizde bugün doktora gittik sabah. Önce ikili test sonuçlarını söyledi doktorumuz buna göre risk taşımayan gruptaymışım. Sonra ultrasona girdik, hiç birşey yememiştim buna rağmen çok hareketliydi bebek. Elini gördük bacağını bükmüştü onu gördük baya bir resim çekti doktorumuz, elindeki aletle dolanırken ben cinsiyetini de gördüm tabi üçüncü olunca tecrübe oluyor :) ama birşey demedim eşimde vardı o sordu cinsiyeti belli olur mu diye olur tabi dedi bakmaya başladı ve gösterdi. Bir kız ve bir erkekten sonra tekrar bir oğlumuz olacak inşallah. Çok net görünüyordu doktor yine de yüzde 80 dedi. Ölçümler yapıldı buna göre tam bir hafta önden gidiyor bebek, geçenki ayrıntılı ultrasonda da öyle görünmüştü. Ben hamile olmadan önce ateş ölçtüğü için ovulasyon günümden Eminim ama abisi gibi büyük bir bebek olacak anlaşılan :)

Sonra sohbet etmeye başladık doktorla o sırada hala bakıyoruz ekrana tüm hareketlerini gördük bacağını geriyor topluyor el sallıyor hata doktor çenesi sana benziyor falan dedi güldük doktorda baya seyrettik bebeği dedi. Her şey yolunda çok şükür. Tekrar kan aldılar üçlü test için, 1 hafta sonra sonuçlar için gelin dedi, kan ilacı ve vitamin d yazdı onları almam lazım. Bizden şimdilik bu kadar, çok mutlu oldum bugün :)

Bende sıkıp sıkıp kaçıyorum canım.
Kullanmamaya çalışıyorum grnelde ama oluyor işte hepsi zehir sonuçta ama için rahatlasın bolca yoğurt ye . Birşey olmaz inşallah

Bende de oluyor ayrıca bacak arasında baskı var, bir de kalça kemiklerim çok ağrıyor yürümek eziyet gece yatınca artıyor dönemiyorum bile
Kalça ağrısı diğerlerinde de olmuştu benim bunda da erken başladı sizin gbi söyledim doktora magnezyum kalsiyum ekskliğindendir dedi. İlaç vermişti bana.
Çok kötü ağrısı biliyorum

Y
Ya ben neyapayım kızlar :) üçüncü oğlan geliyor.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabiki en önemlisi bu. Bende diyorum senin gibi gelinler bari iyi olaydı diye.

Olsun nasip kismet benimde bir oğlum var ve kız istiyoruz rabbim nasip ederse önce sağlık diyelim

Y

Ya ben neyapayım kızlar :) üçüncü oğlan geliyor.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabiki en önemlisi bu. Bende diyorum senin gibi gelinler bari iyi olaydı diye.
Ya dikkatimi çekti grupta cok nadir erkek isteyen var herkes kız gözlüyor nasip işi kızlar bende diyorumki bizimki pipi yı saklıyor galiba annem biraz daha avunsun dıye kız olabılır dıye... Napalım Allah kızada muhtac etmesin...ogullarımızla ovunuruz..

Aynen cnm benim kide dun resmen acmadi bacaklari annesi azcik daha ovunsun diye doktor son dk sanki erkek pipi gordum gibi dedi bakalim 7 ekimde tekrar gidicem artik kesin belli olur umarim kizdir diyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…