2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende kullanıyorum canım gün aşırı temizliyoruz mecburen çok solumamaya gayret et. Doktorum çamaşır suyu ve tuz ruhundan uzak durmaya çalış dedi. Banyo tuvalet çamaşır suyu istiyor onu da arada eşim yapıyor arada ben. Sen içini ferah tut bişi olmaz Allah ın izniyle

Merhaba arkdaşlar . Dün gece lavaboya kalkmaya çalışırken yatağımdan sanki böyle sagımdan soluma kayan bişey oldu karnımda acaba diyorum bebeğim olabilir mi ilk defa hissediyorum hareketini bi tuhaf değişik bir duygu daha cinsiyette belli değil kızım oğlum diye sevemiyorum yavrum evladım diye seviyorum daha cıkmayan karnımı

Kızlar dün ikili için kan ve idrar tahlili vermiştim bugün internetten sonuçlarına bakayım dedim birşeyler yazıyor endişelendim anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen ekran resmini ekliyorum

Eklentiler

• IMG_2023.webp
    14 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar dün ikili için kan ve idrar tahlili vermiştim bugün internetten sonuçlarına bakayım dedim birşeyler yazıyor endişelendim anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen ekran resmini ekliyorum

Pek anlamam acıkçası kendiminkinide aldım daha doktora göstermedim ama bende idrar tahlili almamışlardı sadece kan ve ultrasonla ölçüm yapıldı o kadar. Sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah mutlaka anlayan arkadaşlar vardır içini ferah tut

Benim ilk tahlillerimdede lokosit değerim yüksek çıkmıştı ama üreme yoktu canım belki doktorum şimdi o yüzden idrar testi istemiştir tekrardan bilmiyorum ama öyle bişeyler yazınca çok endişelendim ya inşallah kötü bişey değildir

Tekmeler için net hareketler için 18 haftayı doldurmak gerekiyor kimisi daha geç bile duyabiliyor ben hissediyorum hafif kıpırtılar ama tekme değil zaten ufaklar daha

Ayni kadwri paylasiyoruz arkadasim bende 34 yasindayim bir oglum var birde kizim olsun diyodum ama bizde erkek oldugunu ogrendik saglikla gelsinler insallah.bende daha cocuk dusunmuyorum.gelinlerin eline kaldik desene.
Bizlerde geliniz canım gelin değil kız akacağız inşallah rabbim her şeyin hayırlısını versin kız da olsa o da gidecek damatta yabancı sonuçta ben kaynanamdan çok çekiyorum o yüzden gelinlerim çok şanslı olacak onları en iyi şekilde karşılayacağım kızım da var damadım da öyle olacak inşallah o günleri görürsek tabi :)

Önemli bişey yoktur inşallah canım stres yapma anlayan arkdaşlar illaki yardımcı olur, olmazsa doktorunu da arayıp bilgi alabilme şansın varsa o şekilde de bilgi alabilirsin.

Gördüğüm kadarıyla sadece lökosit olması gerekenden daha yüksek bu da enfeksiyona işaret. Benden alındığında da yüksekti ve o zaman bende Boğaz enfeksiyonu vardı ama antibiyotik içmedim anlattım

Bugun emin olmak icin baska bi dr.a muayene oldum. Kesin erkek dedi. Bir de 3lu test icin kan verdim. Ilk cocuk olunca ne test varsa yaptirasi geliyor insanin

Gördüğüm kadarıyla sadece lökosit olması gerekenden daha yüksek bu da enfeksiyona işaret. Benden alındığında da yüksekti ve o zaman bende Boğaz enfeksiyonu vardı ama antibiyotik içmedim anlattım
Teşekkür ederm canım evet lokosit yüksek ama bakteri kısmındada bişeyler yazmışlar ya bende korktum açıkçası inşallah önemli birşey değildir

Birde nasıl atlattın çok su içerekmi?

Sağol canım tşk ederim. Dün baya panikledim gözüm ve burnumun ucundada yanma gibi bir his oldugu için. Aslında öyle uzun uzadıya uğraşmadım solumadım ama işte bebişte olunca ister istemez alerjimi oluyorum diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…