2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bluer canım tahlili yorumlayamadım bizim sonuc kağıdı farklı oldugundan ona alısmısım. Ben ilk gebeliğimi neredeyse hep böyle eritrosit lökosit bakteri vs sonuclarıyla geçirdim. Böbreğimde taş vardı o da kum seklinde dökülüyodu o da cıkıyodu felan. Antibiyotik hiç vermemişti dr.um. bol su bir de çok artarsa tek kullanımlık şaseler ile geçirdim. Bunda da yanma basladı bu dr.da o şaseden verdi hemen tahlil bile yapmadı bende kullanmadım. Kendimi takip ediyorum gerektiğinde içicem

Benimde kızım var oğlum olsun istiyorum inşlh herkesin gönlüne göre versin birimde versin en başta sağlık

Sendede batma tarzı birşey oluyormu sanki idrar yollarmda anlık batma gibi bişiy geceden beri var çok değil ama. Rahim büyüdüğü içinde diyorlar ayırt edemiyorum kii

Sendede batma tarzı birşey oluyormu sanki idrar yollarmda anlık batma gibi bişiy geceden beri var çok değil ama. Rahim büyüdüğü içinde diyorlar ayırt edemiyorum kii
O batma bende de oluyor. Aniden bi dürtük hissediyorum :) banada rahim büyüdüğünden demişlerdi ve ilkinde de aynı bu şekildeydi. Çünkü hamileyken genellikle belirti vermiyor enfeksiyon. Bende idrarın rengini kokusunu ve yanıp yanmadıgını kontrol ediyorum hep. Bu kez yanmayı yakaladım. Ama ilkinde hiçbişey yoktu belirti olarak. O yüzden rutin tahlil yapıyordu dr.

Benimde kaynanam bana cok cektirdi evlenene kadar suan iyiyiz cok sukur ufak tefek sorunlar oluyor tabi ama ayri sehirlerdeyiz.bende gelinimle iyi anlasirim yeterki uyumlu olsunlar.hayirli insalar cikarsin rabbim karsimiza.insallah goruruz cnm.

İçimi rahatlattın canım çok sağol:) kendimden değilde bebeğime bir şey olucak diye endişeleniyorum

Ben de 16+4 haftaligim bugün kontrolüm vardı kizler cinsiyet kesin erkek dedi resmini de verdi fikir olsun saglikla gelsin inşallah. .....

Eklentiler

• 20170921_172443.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 148
İçimi rahatlattın canım çok sağol:) kendimden değilde bebeğime bir şey olucak diye endişeleniyorum
Hepimizde aynı endişelerrr :) dr.un sonucu yorumladığında belirsizlikten kurtulacağın için rahatlarsın canım, şimdiki korkun ondan da kaynaklanıyordur. İçini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle :)
Ben de 16+4 haftaligim bugün kontrolüm vardı kizler cinsiyet kesin erkek dedi resmini de verdi fikir olsun saglikla gelsin inşallah. .....
Hayırlı olsun canım gözünaydınz sağlıcakla olsun inşallah:)

Benimde kaynanam bana cok cektirdi evlenene kadar suan iyiyiz cok sukur ufak tefek sorunlar oluyor tabi ama ayri sehirlerdeyiz.bende gelinimle iyi anlasirim yeterki uyumlu olsunlar.hayirli insalar cikarsin rabbim karsimiza.insallah goruruz cnm.
Onlar iyi olsunlar ben işlerine karışmam evlenip yuva kurunca onlar zaten bi aile oluyor ne kadar çok karışma olayı olursa o kadar yüz göz oluyorsun benim kayınvalidemle bende kötü değilim ama iyi de değilim çok politikacı bende yapamluyorım öyle şeyleri önceden yakındık özlellikle evlendiğim ilk sene aşırı kıskançlık vardı hala öyle aslında ama gözüm görmüyor geçenlerde yemeğe götürdü beni yolda giderken kaç tane laf soktu her şeyin yedeği vardır ana babanın yoktur vs bende dedim dikkat et anne senin de yedeğin vardır yani gereksiz mide bulandırıcı kelimeler ve hamile bi bayana üstelik Allah yardım etsin bizlere inşallah görürüz ben her zaman arkalarundayım kızımın da oğullarımın da

Hanımlarr uzuuun bi aradan sonra yeniden geldiim :) nasılsınız neler yapıyorsunuz. Ben bu süreçte ev taşıdım. Hiç bakamadım. Cinsiyetler belli oldu mu ? Hareketleri hissetmeye başladınız mı ? Hamişlikler nasıl gidiyor :) biz 15+2 yiz bugün kuzumla. Allah nasip ederse C tesi öğrenicez cinsiyeti ama gün geçmiyor sankii :) anlatıverin gari işte :)

Maşallah canımm gözünüz aydın. Utanmaz açmaz pipisini birde poz veriyor yaa. Doktorun haklı kesin yani :)
Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah...
Sende güle güle büyüt yakışıklını annesi...

Gecmis olsun cnm.agrisiz sizisiz atlat insallah.bende de bir kac gecedir bacagimi atarken kasigima sanci saplaniyo o anlik bisi benimkisi sizde de oluyormu boyle bisi.
amin teşekkürler atlattım inşallah..
ben de öyle bişey olmuyor. o tür şeyler için magnezyum veriyor doktorlar

Arkadaşlar slm nasılsınız devlete gidiyorum 16. Haftadayız cinsiyet için erken dedi siz özelde mi öğrendiniz
ben özele gidiyorum ama bi seferlik devlete gittim 13.haftada ve söyledi hemen. erken değil bence

Ben geçen gün itibariyle hissetmeye başladım arkadaşlar 16 haftaligiz bu ikinci gebeligim...bir oğlum var 5 yaşında nasipse bir oğlum daha olacakmis bugun kesinleşti 16 haftada cinsiyet artık kesinleşiyor dr un ultrason cihazına göre de çocuğun pozisyonu da tahmin de yanilma lar nadiren de olsa olabiliyor kız da yanilma olasılığı daha fazla bence çünkü var olan bir çıkıntı sonradan yok olamaz ama olmadigi sanılan bi şey sonradan görünebilir bu pozisyon la alakalı Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...Kızım da olmasını çok isterdim ama nedense kendimi hiç kiz annesi olarak hiç dusunememistim ama o kadar çok istemiştim ki Allah im saglikla hayırlısını versin diye diledim demekki hayırlısı buymuş yine de çok şükür , oğlum adina da mutluyum cunku sırlarını paylasabilecegi yoldaslik edebilecegi en iyi arkadaşi geliyor

Teşekkür ederim cnm amin inşallah dimi nasılsa göstermiş utanmaz :) senin cinsiyet belli olmuşmuydu cnm?

Teşekkür ederim cnm amin inşallah dimi nasılsa göstermiş utanmaz :) senin cinsiyet belli olmuşmuydu cnm?
Benimkide oğlan canım , değişiklik olmazsa 11. Haftada söyledi doktorum ama belki bir sürpriz olurda , iki oğlandan sonra bir prenses gelir diyorduk ama hayırlısı tabi alıştırdım kendimi erkek olması fikrine hatta hiç kız doğuramıcam gibi hissediyorum :) :)
Tabi canları sağolsun önemli olan o.

Hoşgelein canım, yeni evin hayırlı olsun inşallah:) bizim cinsiyetimiz kız Allahın izniyle, hareketlerde minik tekmelere dönüştü nadiren tıklıyoruz annenin göbüşünü:) Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah, senin içinden ne geçiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…