- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.521
Yok canim akinti degil dr aradim jel filan kullabiyorm ondan olabilir dedi bekle olursa gel dedi ama yinede yarin gidecemAkıntı olabilir mi acaba ya. Ben olsam yine de giderdim canım inşallah kötü bir durum değildir.
Yok canim doktorun gorus istersen .Slm kızlar
Bu 3 saatte 3 defa su gibi geldi picamam ıslandı sizde olur mu
Hepsi oluyor canim hatta birde hapsuruk var ustuste delirtiyorkizlar benim gibi elleriniz ayaklariniz uyusuyormu burnum hergun kanamaya basladi gozleri bazen bulanik goruyor. reflu bendede var geceleri pek uyaymiyorum gunduz hic zaten. sizler nasilsiniz
Hormonlar canim .ele gecjriyo bizigunaydin kizlar.nasilsiniz?moralim cok.bozuk.8kilo almisim ve 4kiloyuda son 1ayda almisim.istahim cok acik.canim hep tatli seyler istiyor.ne yapayim ne edeyim cok kotuyumsurekli midrm kaziniyo yaa.gebelik sekerim yok.neden boyleyim o.zaman
Masallah canim sonradan verebilmen cok iyi ins bende verebilirim.Yaa kilo demeyin kızım da 57 ile hamime kalıp 80 civarı doğum yaptım gerçi fazlasını verdim sonra :) Şimdi 55 ile hamile kaldım veeeee 67 olmuşummm wuuuuuu
Mantar.olmus olabilirsin muhtemelen bendede şişlik var yürürken bile batıyo şuan yarın kontrolüm var sorucam ben inşallah doktora sende ihmal etmeKızlar yaaaayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden o da nedir yaa pooooofffffffffffff küçük dudak şişmiş gibi kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff
Kasinti yapmaz mi mantar canim bende hic kasinti yokMantar olabilirmi canım çünkü ben geçen mantar olmustum su gibiydi akintim infrared tahlili falan ver istersen
Canim dualarimiz seninle .Allah yardimcin olsun insallahYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Bazen kaşıntı olmayabiliyor canımKasinti yapmaz mi mantar canim bende hic kasinti yok
Canım banada bir yıl önce iki kez takıldı benimki bayıltılarak yapıldı hiçbirşey anlamadım bayıltmadansa yapılıyor demişti drum ama benim canım çok tatlı olduğu için bayıltmadını istemiştim drum küçük bir operasyon demişti inşallah sende hemencecik atlatacaksınYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Benegin suyu olmasinda ne olursa olsun ama jelden olabilirmks ins jeldirBazen kaşıntı olmayabiliyor canım
Yaninda biri varmi canim tekmisinŞeker yüklemesinin 2. Kanını verdim açlıktan bayılacağım sanırım
Bende oyleyim canim.sebebini bilmiyorum pekmez tahin yemege basladim ama bi yandanda korkuyorum kilo almaktan malum ben 85 kiloyumKızlar merhaba. Benim halsizlikle başım dertte. Ayaga kalkmak bile işkence . Hele birde bir iki evi toplarsam baygınlık geliyor sanki yuregim sıkışıyor. Benim gibi bu durumu yasayan cozum bulan varmi? Daha 3 ayimiz var. Ben bu halde 3 ay i nasil geciririm. Resmen hasta gibiyim.
Canim git doktora artmadan coxulsun en azindan .Kızlar yaaaayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden o da nedir yaa pooooofffffffffffff küçük dudak şişmiş gibi kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff
dualarim seninleYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Canım pamuk mu aldın visco muCanım bebek için ince daha iyi dediler bende kalın alacaktım. Hem park yatağa ağır gelir dediler hemde bebeğin ağırlığından dolayı ince yeter dediler beni ikna ettiler orda. Halbuki kalın daha pahalıydı satsa satabilirdi bilmiyorum o an ince olanlardan aldım ince ama böyle eğilip büzülmüyor. Baya iyi sertliği falan iyi.
Canım pamuk mu aldın visco mu
Anladım cnm dediğin markaya baktım ama bulamadım e bebekteCanım sünger aldım yarısı pamuk yarısı süngermi öyle birşey. E bebekte çalışan eleman visco için doktorunuza sorum alın visco için sonradan değiştirmeye gelen oluyor çocuğun kemik yapısına göre şekil aldığı için bazen doktorlar izin vermiyor dedi.
İnşallah canım jel yapıyordur inşallahBenegin suyu olmasinda ne olursa olsun ama jelden olabilirmks ins jeldir
Anladım cnm dediğin markaya baktım ama bulamadım e bebekte
Hı iyimiş yeri nerde tam canım ölçüleri ne birde acaba alsammı diye düşünüyorum şimdi yoksa erkenmi bilemedimki70 liraya aldım canım yatağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?