- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.541
Eee büyüyünce senimi dinler sandın bizi beyenmiyolar vallavuyyy beni pirakacakmi zincirlerim oni ya ama dedin gibi zaman herseyi degistiriyor anin tadini cikarmak gerek bu gunler geri gelmeyecek
Aa tamam cnm bana yakın bakayım orayadaCanım süngeri e bebekten almadım orada ölçüleri yoktu sadece oradaki elemanla yatak için konuştuk bayağı. Sende bursadaydın dimi bebelife tan aldım yatağı carrefour un karşısında e bebek in tam karşısında kalıyor.
Kıl falan iltihabı olmuştur canım.. O içerden sana merhaba diyen şeyse senin hep orda olan bi parçan ama gebelikte vajina yapısı değişiyor mesela çömelince avuç kadar bişey gelir rahim ağurlaştıkça bası yapıyor merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş toparlanıcak... Eğer o beyaz şeyin içinde kıl yoksa ve minik bişeyse yağ toplanmıştır geçer ama büyükse çok yani nohuttan falan büyükse ve içi dolu doluysa barthomil kisti oluyo kii seninki o değil eminim çünkü o çoook ağrılı yürüyemiyorsun adeta ... Bu arada hepimiz irtibatı kestik otarafla bu dan sonra artık doğum dan sonra İnş görüşürüzKızlar yaaaayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden o da nedir yaa pooooofffffffffffff küçük dudak şişmiş gibi kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff
Bunu yeni okudum canım bi uğrar bakarım İnşCanım süngeri e bebekten almadım orada ölçüleri yoktu sadece oradaki elemanla yatak için konuştuk bayağı. Sende bursadaydın dimi bebelife tan aldım yatağı carrefour un karşısında e bebek in tam karşısında kalıyor.
Güle güle kullanınEki Görüntüle 2098553 Kızlar ebebekten siparişlerin geldi çok mutlu oldum
Canım çoookk saol yaaa içimi rahatlattın...Kıl falan iltihabı olmuştur canım.. O içerden sana merhaba diyen şeyse senin hep orda olan bi parçan ama gebelikte vajina yapısı değişiyor mesela çömelince avuç kadar bişey gelir rahim ağurlaştıkça bası yapıyor merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş toparlanıcak... Eğer o beyaz şeyin içinde kıl yoksa ve minik bişeyse yağ toplanmıştır geçer ama büyükse çok yani nohuttan falan büyükse ve içi dolu doluysa barthomil kisti oluyo kii seninki o değil eminim çünkü o çoook ağrılı yürüyemiyorsun adeta ... Bu arada hepimiz irtibatı kestik otarafla bu dan sonra artık doğum dan sonra İnş görüşürüz
Hı iyimiş yeri nerde tam canım ölçüleri ne birde acaba alsammı diye düşünüyorum şimdi yoksa erkenmi bilemedimki
Kaşınmıyo amaMantar.olmus olabilirsin muhtemelen bendede şişlik var yürürken bile batıyo şuan yarın kontrolüm var sorucam ben inşallah doktora sende ihmal etme
Sağlık ocağı doktorun bayansa onada danışabilirsin yada ebeye falanKaşınmıyo amaakıntım bile yok denilecek kadar az... bugün tetanoz aşısının 2.sini oldum aile hekimimde..açlık şekeri için 4 tüp kan aldılar.. yrn 2 saat tokluk ile gidicekmişim kan vermeye yine şeker için ...yrn yada öbür gün giderim büyük ihtimal kadındoğuma da
cuma akşamı verdim canım seninkilerde gelir büyük ihtimalle bugün sende güle güle kullanGüle güle kullanınne zaman sipariş vermiştiniz ? Ben de cumartesi günü sipariş vermiştim bir şeyler, bugün gelir mi diye heyecanla bekliyorum
_meLinDa_ senin çantan geldi mi canım onu da merak ediyorum. Geldiğinde fotoğrafını atarsan sevinirim, ben de alsam mı diye düşünüyorum. Rengi biraz kafamı kurcalıyor.
geldi canım, cidden çok büyük ve çok kullanışlıGüle güle kullanınne zaman sipariş vermiştiniz ? Ben de cumartesi günü sipariş vermiştim bir şeyler, bugün gelir mi diye heyecanla bekliyorum
_meLinDa_ senin çantan geldi mi canım onu da merak ediyorum. Geldiğinde fotoğrafını atarsan sevinirim, ben de alsam mı diye düşünüyorum. Rengi biraz kafamı kurcalıyor.
Canım eczanede amniyon sıvısını ayırt eden kağıtlar satılıyor, için rahat etsin onlardan alıversin eşin.. inşallah bebeğin suyu değildirBenegin suyu olmasinda ne olursa olsun ama jelden olabilirmks ins jeldir
Kıl dönmesi yada sivilce olabilir Can'ım. Bence git göster bi doktora bKızlar yaaaayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden o da nedir yaa pooooofffffffffffff küçük dudak şişmiş gibi kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff
Can'ım kalmamış o çantadan malesef. İndirimdeki tüm çantalar bitmiş. Mağazalarda var mıdır ama bilemiyorum. Ben de başka beğenmiştim ama yok malesefGüle güle kullanınne zaman sipariş vermiştiniz ? Ben de cumartesi günü sipariş vermiştim bir şeyler, bugün gelir mi diye heyecanla bekliyorum
kardelen384 canim Allah yardimcin olsun. Stendi idrar yoluna takacaklardi dimi. Cabucak atlat insallah
Canım banada bir yıl önce iki kez takıldı benimki bayıltılarak yapıldı hiçbirşey anlamadım bayıltmadansa yapılıyor demişti drum ama benim canım çok tatlı olduğu için bayıltmadını istemiştim drum küçük bir operasyon demişti inşallah sende hemencecik atlatacaksın
Sağ ol canım inşallahcuma akşamı verdim canım seninkilerde gelir büyük ihtimalle bugün sende güle güle kullan
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2098584
geldi canım, cidden çok büyük ve çok kullanışlı
Gözleri falan da bol bol ben çok sevdim
Rengi de tam pembe de değil gibi turuncuya bakıyo biraz atayım fotosunu
Aaa en son cumartesi günü bakmıştım vardı, iki gündür siteye giremiyorum zaten hata veriyor. Anlamadım neden. Hayırlısı artık canım, daha zamanımız var. Kafamıza göre buluruz biz deKıl dönmesi yada sivilce olabilir Can'ım. Bence git göster bi doktora b
Can'ım kalmamış o çantadan malesef. İndirimdeki tüm çantalar bitmiş. Mağazalarda var mıdır ama bilemiyorum. Ben de başka beğenmiştim ama yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?