2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aa tamam cnm bana yakın bakayım orayada

Kıl falan iltihabı olmuştur canım.. O içerden sana merhaba diyen şeyse senin hep orda olan bi parçan ama gebelikte vajina yapısı değişiyor mesela çömelince avuç kadar bişey gelir rahim ağurlaştıkça bası yapıyor merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş toparlanıcak... Eğer o beyaz şeyin içinde kıl yoksa ve minik bişeyse yağ toplanmıştır geçer ama büyükse çok yani nohuttan falan büyükse ve içi dolu doluysa barthomil kisti oluyo kii seninki o değil eminim çünkü o çoook ağrılı yürüyemiyorsun adeta ... Bu arada hepimiz irtibatı kestik otarafla bu dan sonra artık doğum dan sonra İnş görüşürüz

Bunu yeni okudum canım bi uğrar bakarım İnş

Eki Görüntüle 2098553 Kızlar ebebekten siparişlerin geldi çok mutlu oldum
Güle güle kullanın ne zaman sipariş vermiştiniz ? Ben de cumartesi günü sipariş vermiştim bir şeyler, bugün gelir mi diye heyecanla bekliyorum

_meLinDa_ senin çantan geldi mi canım onu da merak ediyorum. Geldiğinde fotoğrafını atarsan sevinirim, ben de alsam mı diye düşünüyorum. Rengi biraz kafamı kurcalıyor.

Canım çoookk saol yaaa içimi rahatlattın...

Hı iyimiş yeri nerde tam canım ölçüleri ne birde acaba alsammı diye düşünüyorum şimdi yoksa erkenmi bilemedimki

Benimkinin ölçüleri 70x120 canım yatağım o ölçülerde çünkü. Bebelife tan aldım carrefourun tam karşısında e bebek in karşısında kalıyor. Yeni açılmış bir mağaza bayağıda büyük herşeyi var. Benim erkenden alma amacım ödemelerini bitirip doğuma elimde para olsun istiyorum yoksa çok sıkışıyorum yatağı ve arabayıda o yüzden erkenden aldım ödemelerini bitirdim.

Mantar.olmus olabilirsin muhtemelen bendede şişlik var yürürken bile batıyo şuan yarın kontrolüm var sorucam ben inşallah doktora sende ihmal etme
Kaşınmıyo ama akıntım bile yok denilecek kadar az... bugün tetanoz aşısının 2.sini oldum aile hekimimde..açlık şekeri için 4 tüp kan aldılar.. yrn 2 saat tokluk ile gidicekmişim kan vermeye yine şeker için ...yrn yada öbür gün giderim büyük ihtimal kadındoğuma da

Sağlık ocağı doktorun bayansa onada danışabilirsin yada ebeye falan

cuma akşamı verdim canım seninkilerde gelir büyük ihtimalle bugün sende güle güle kullan

geldi canım, cidden çok büyük ve çok kullanışlı
Gözleri falan da bol bol ben çok sevdim
Rengi de tam pembe de değil gibi turuncuya bakıyo biraz atayım fotosunu

Kıl dönmesi yada sivilce olabilir Can'ım. Bence git göster bi doktora b

Can'ım kalmamış o çantadan malesef. İndirimdeki tüm çantalar bitmiş. Mağazalarda var mıdır ama bilemiyorum. Ben de başka beğenmiştim ama yok malesef

sofiarya canim birşey soracağım sana şimdiden kusura bakma dün öğleden sonra burun tıkanıklığı ve öksürük başladı geceye doğru üşüme ve sıcak basması acile gittim hamileyim diye birşey yapmadılar bugün kbb ye gittim antibiyotik ve astım fisfisi verdi ama hiç iyi değilim ne yapabilirim birde başım ağrıyor ayrıca parasetemole alerjim var

Bebeklerin iyi olsun da atlatırım ins

cuma akşamı verdim canım seninkilerde gelir büyük ihtimalle bugün sende güle güle kullan
Sağ ol canım inşallah

Eki Görüntüle 2098584
geldi canım, cidden çok büyük ve çok kullanışlı
Gözleri falan da bol bol ben çok sevdim
Rengi de tam pembe de değil gibi turuncuya bakıyo biraz atayım fotosunu
Güle güle kullan canım ben de bir bakayım o zaman. Beğenmene sevindim.

Aaa en son cumartesi günü bakmıştım vardı, iki gündür siteye giremiyorum zaten hata veriyor. Anlamadım neden. Hayırlısı artık canım, daha zamanımız var. Kafamıza göre buluruz biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…