- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.481
Benimde doğum anında belli olur önceliğim tabiki normal inşallah o günleri görür sağlıklı bi şekilde alırız bebişleri kucağımızaCanim ben dusunmemeye calisiyorum .zaten benim dogum aninda belli olacak ins normal olur hayirlisiyla diyorum .sezeryanda zaten bakacak kimse yok.ondn korkuyorum
Ben 2013te spinal sezeryan oldum canım çoookk da memnun kaldım üstelik foğumumda rahmim toplanmadı falan sıkıntı yaşamıştım ama drum hiçbirşey yansıtmadı bana kızımı kucağıma verdi odama gelip yürümeye başlayınca çok uğraştırdın beni dedi spinalden sonrada herhangibir sorun yaşamadım allaha bin iükür ertesi gün ayaktaydım şimdi başka ildeyim başka dra gidiyorum bunun içinde sezeryanı çok iyi diyolar bakcaz artık yaşayıp görcezYa bende o yüzden genel anestezi plurum diyodum ama doğum hijayelerini okudukça spinalden korkmamaya basladım
Kuzey Kuran ın neresinde geçiyormuş acaba...ve gecmesi yeterli mi Kuran da bir sürü gerçekleşmiş olay hikaye anlatıyor...taş fil elma şeytan vs bir sürü kötü anlamlı kelime de geçiyor onları da mı isim olarak koysun yani insanlar...Doruk süper bence...Türkçe...gayet anlamlı çagrışımlı...duyunca insan güzel şeyler düşünüyor hissediyorAynen canım bizimkinin ismi de ogluşum kaldı :)) doruk çok istiyorum ben, eşimin annesi duruk diyorbenim duymayacağım şekilde eşimi de fırçaladı Kuran’da geçmiyor ne biçim isim bulmuş diye, çok sinir oldum. Sonra da kuzey koyun demezler mi Karadenizliler o yüzden kuzey istiyorlar, 7. Erkek torun benimki şimdiye kadar biri koysaydı Ayy beni deli ediyorlar
Bu isim konusu bizde pek sıkıntı olmadı tabi eşten de kaynaklı sanırım biz bes senedir birlikteyiz bi senedir evliyiz evlenmemiz bile tam bi olay baba trafınfan istenmeyen gelinim tek sebebide açık olmam kendisiyle hiç tanışmadım bileAyy gıcıkkk ona ne oluyorsaa. Sinir oluyorum ben böylelerine ya. Sanki onlar için taşıyıp doğuruyorsun al naparsanız yapın bari. İsme bile çok karışıyorlar doğunca ne olur bilmem valla. Hiç duymadım şöyle bırakın ne istiyorlarsa koysun diyeni, kendi kararı diyeni.
ben şöyle yaptım hm den 2-4 aldıklarm uzun kısa karışık ,çoğu badi zaten çıtçıtlı. ama mangodan aldıklarım 1-3 ay olanlar uzun kollu temmuza kadar giyer 3-6 aldıklarım kısa kollu birkaçtane de 3-6 uzun kollu aldım çünkü gündüz temmuzdan soonra kısa kollu giydirsen bile akşam yatarken tek katta olsa uzun kollu giydirir öyle yatırırsın neticeede uykuda vücut ısısı düşüyor,yaz da olsa gece uzun kollu giyerler. oyuzden toparlayacak olursam hangi ay alırsan al hem kısa hem uzun al badileri zıbınları. ama mesela özel şeyler alacaksın diyelim yazlık tulum ya da şort ya da ciciş t-shirtler onları 3-6ay al,dışarı da giymek için. 0-3 o tarz şeyleri giydirmek için erken ve soguk olur.3-6en mantıklısıUzun kolluları da 2-4 alayım sence
Ağustosta falan cıbıldak gezemez mi bu bebeler ya
En çok şu mevsim konusu kafamı karıştırıyor
Me güzel eğer sezeryan olursam spinale olumlu bakmaya basladımBen 2013te spinal sezeryan oldum canım çoookk da memnun kaldım üstelik foğumumda rahmim toplanmadı falan sıkıntı yaşamıştım ama drum hiçbirşey yansıtmadı bana kızımı kucağıma verdi odama gelip yürümeye başlayınca çok uğraştırdın beni dedi spinalden sonrada herhangibir sorun yaşamadım allaha bin iükür ertesi gün ayaktaydım şimdi başka ildeyim başka dra gidiyorum bunun içinde sezeryanı çok iyi diyolar bakcaz artık yaşayıp görcez
Allah hakkımızda hayırlısını versin canımMe güzel eğer sezeryan olursam spinale olumlu bakmaya basladım
Neden kadar doğru demiş o biri.... Sende çok güzel anlatmışsın canımmeslek hayatım boyunca bir sürü Doğuma girdim birsürü doğuran kadının yanında oldum normal sezaryen; size tek tavsiyem ilk kez doguracak olanlar hiiiiiç plan yapmayın hiiiiç düşünmeyin. Çok spesifik korkularınız Yoksa doğumunuz normal olsun bekleyin normal dogumu ama inatçı olmayın illa normal doğuracam diye korkmayın, tereddütleriniz varsa kendinizle savaşmayın sezaryenle doğurunca yarım anne olunmuyor böyle şeylere kulak asmayın,Doğum konusunda asla Ama asla etraftan dinlendiğiniz Doğum hikayelerine göre kendinizinkinin kararını vermeyin! Kendi seçiminizi tamamıyla kendinizin ruh halini acıya dayanma gücünü düşünerek verin. Normal Doğum düşünenler kesinlikle doktorunuzla epidural normal doğumu konuşun o kadar ağrıyı çekmenize değmez,epidural yaptırırsanız çok konforlu doğurursunuz. Sezaryen için de spinal yine tek tavsiyem artık devlet hastanelerinde bile spinale dönüyorlar sezaryende. Ve en önemlisi bir karar verseniz bile süprizlere açık olun bu gözler normal diyip ağlaya ağlaya sezaryene giden kadın da gördü; ay ben korkarım normal doğuramam diyip sezaryen planları yaparken çat diye 37.haftada gecenin bir yarısı auyu gelipte taksi de hastaneye yetişirken doğuran kadın da. Yine sevdiğim bir sözle bitireyim ozaman HAYAT; siz plan yaparken, başınıza gelenlerdir demiş birisi kim ama ben de bilmiyorum
Bazı insanlara laf anlatamıyorsun, ben zaten hiç yüz göz olmak istemiyorum ama eşimle yükseliyoruz bu sefer ona üzülüyorum.Kuzey Kuran ın neresinde geçiyormuş acaba...ve gecmesi yeterli mi Kuran da bir sürü gerçekleşmiş olay hikaye anlatıyor...taş fil elma şeytan vs bir sürü kötü anlamlı kelime de geçiyor onları da mı isim olarak koysun yani insanlar...Doruk süper bence...Türkçe...gayet anlamlı çagrışımlı...duyunca insan güzel şeyler düşünüyor hissediyor
Benimde arada aşağı vuruyor bu gayet normal sanırım İdrar kesmesine basıyor zor yetişiyorum.. Artık büyüyorlar güçleniyorlar çok şükür..Ayy sağol canım yaa çok tedirgin oldum acaba suyumu azaldı acaba sancımı bu diyip duruyorum bugün hareketleride canımı acıtıyor baya aşağıdan vuruyor arada tuvaletim geliyor gibi oluyorum benimde kontrolüm perşembe inşallah bende iyi şeyler duyarım
bu gun nasiliz hanimlar iyice sismeye basladik artik ben tatli krizleri geciriyorum normalmi bu ya
Canım, benim oğlumda çok feci isim maceramız vardı eşimle belki okumuşsundur...şimdi kız bekliyoruz illa kendini ortaya atıyor ne desem beğenmiyor falan 8 yıllık oluyor evliliğimiz ben de artık ondan olgunluk bekliyorum çok eziyet etti artık "hayatım nasıl istersen öyle olsun" demesini istiyorum...Aydan...Bilge Ada...Ferhan...Ayşen Ece...bunlar hoşuma gidiyor şimdilik...bakalım...Bazı insanlara laf anlatamıyorsun, ben zaten hiç yüz göz olmak istemiyorum ama eşimle yükseliyoruz bu sefer ona üzülüyorum.Neyse bunlar tatsız konular, siz isim buldunuz mu
Bilge ada yı çok beğendim, yaa üzmesinler anneleri zaten bir sürü canımız yanıyorCanım, benim oğlumda çok feci isim maceramız vardı eşimle belki okumuşsundur...şimdi kız bekliyoruz illa kendini ortaya atıyor ne desem beğenmiyor falan 8 yıllık oluyor evliliğimiz ben de artık ondan olgunluk bekliyorum çok eziyet etti artık "hayatım nasıl istersen öyle olsun" demesini istiyorum...Aydan...Bilge Ada...Ferhan...Ayşen Ece...bunlar hoşuma gidiyor şimdilik...bakalım...
Yaa tatlı krizleri bende de fena canım, özellikle şu şeker yüklemesinden sonra tatlı diye deliriyorum resmenGün boyu sabrettim tatlı yemedim akşam koca çikolata kavanozunu kaşıkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?