2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Allah bu bebeğini sıkıntısız ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Az kaldı güzel günlerimiz yakında inşallah biraz daha sabredeceğiz hepsi bu

Hamileliğin başından beri mi

Eger kilolu hamile kaldıysan normal

Bizim bi akrabanin doktoru tek bir kilo bile almayacaksin demişti. Her yediğini yazıyordu kontrolde doktor bakıyordu.

Evet hamileliğimin başından beri. 69 ile hamile kaldım şuanda 71,3 kiloyum. Benim doktorumda kilo al diyor ama nedense alamıyorum. Oysa ki hamilelikten önce çok çabuk kilo alırdım oyüzden de hep korkuyordum hamile kalınca en az 15-20 kilo alırım diye. Şükür korktuğum başıma gelmedi.

Kızlar benim sağ kasığımdan kaburgama kadar acayip ağrılarım oluyor. Sol tarafta hiç bi sıkıntım yok. Normalmidir sizce??

Çok sağol canim iyiyiz çok şükür doktorlarımız öyle diyor ama kapalı kutu içinde minigim işte doğmadan gözümle görmeden ikna olmak çok zor
canım benim benimde korkularım var kistimden dolayı enfeksiyon yapabilir demisti doktorum, hamileligin basinda ogun bugun dogup kucagimiza alana kadar inananamiyacagim çok zor heran kaybetmek korkusu...
rabbim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah bebislerimizi..
benim soltupun icinde enfeksiyon kistlesmis 6/7 santim tüp genişlemiş inşallah doğumla birlikte tupu alacaklar... insallah da doguma kadar enfeksiyon rahime akmaz allahim güzel allahim bebislerimizi korusun inşallah ...

Canim benim Allahım acil şifalar ve saglik versin inşallah sanada bebeğinede.

Günaydın kızlarrr. Bu hafta son İnşAllah doğum iznine ayrılıyorum cuma musmutlu bir hafta olsun İnşAlllah: )) kızlar @Hayrosgiller. Den haberi olan var mı bebeği nasıl çıktılar mı hastaneden: )
Elvan iyi smdi tek derdi bebeginin eve donmesi. Kendisi dondu bi kac gun once. Ikisi de cok iyiler

Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
Canım sağlıkla alacaksın kucağına için rahat olsun, bu haftalar güvenli haftalar artık, kötü düşünme sakın tadını çıkar. Eltim de 36. Haftada sezeryana girdi, sağlıkla aldı kucağına. Rabbim yavrularimizi da bizi de korusun

Kızlar günaydın,

Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. İlk kez nst ye bağladılar, onda da bir problem yok.
2 hafta sonra tekrar gideceğim. Sonrasında her hafta.
Sezeryan istediğim için tahmini olarak günü de belirledik. 10 Ocak gibi olacak doğum allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…