2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar artık kimse yazmıyor sanki sürekli aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldık mı ne
Hemen atlayayım doktordan çıktık çok şükür iyiyiz 2060 olmuşuz bir problemimiz yok dedi doktorumuz 20 gün sonraya randevu verdi yanlız kesinlikle tuzdan uzak durulmalı diyor ben oradayken bir kadın geldi geçen sene 39haftalık bebeğini gebelik zehirlenmesinden kaybetmiş tansiyon yüzünden tuzlu yeme deyip dinletememişler çok üzüldüm şimdi tekrar hamileymiş yine bir problemi olmuş ordan denk geldim bende

Ne kadar güzel hoş rana bir durum eşinin seni bebek kokuyorsun diyerek şahlandırmasi ki zaten hamisler son aylarında duygu olarakta davranış olarakta bebeklesirler ilk önce eşlerimiz bunu farkedip bebekmisiz gibi davranıyorlar çünkü içimizde bebek büyütüyoruz bu mucizevi bir olay onlarda bunun farkındalar canim benim .

Arkadaşlar çoğunuz normal doğummu bekliyorsunuz sezeryan bekleyen var mi daha erken alıyorlar ya 38 hafta dolunca herhangi bir gün alıyorlar ben o sebeple son iki haftayı saymıyorum bakalım hayırlısı

Hatta oglum şu anki gebeliğimin haftasına göre 2 hafta kızımda 3 hafta sonra gelmişti ama bu onlardan daha iyi gidiyor çok şükür umutluyum yani 38 haftayı göreceğime inşallah.

Günaydın kızlar uygulamada perine masajı yapma zamanı geldi diyor başlasak mi acaba doğumda oluşabilecek yırtıkları en aza indiriyormuş
İlk defa duydum, internetten baktim bilgilendirici bir iki yazi okudum. Cok faydasi oldugu yaziyor gercekten yirtik olmamasi veya epizyotomi yapilmamasi icin. İlk dogumunu yapacak olanlarda etkiliymis.

Şu son 2-3 ay icinde yaklasik 8-9 dogum yapan yakin cevremden kadinlar oldu. Normal dogum yapanlarin hemen hemen hepsinin ilk sikayetinin hemsirelerin catiya parmakla olcu muayenesi yaparken cektikleri aci oldugunu soyluyorlar. Kimisi gercekten cok aci veren bir sey oldugunu, kimisi aci vermedigini ama cok irrite eden, rahatsiz ve huzursuz eden bir sey oldugunu soylediler. Hatta bir arkadasim sirf bu muayeneden kacmak icin her sey yolunda gittigi halde sezaryen olmak zorunda kaldigini anlatti. Ben perine masajinin bu cati muayenesinin verecegi aci veya huzursuzluk hissinin de ustesinden gelmede cok faydali olacagini dusundum kendi kendime. Siz denediniz mi hic?

Arkadaşlar çoğunuz normal doğummu bekliyorsunuz sezeryan bekleyen var mi daha erken alıyorlar ya 38 hafta dolunca herhangi bir gün alıyorlar ben o sebeple son iki haftayı saymıyorum bakalım hayırlısı

Badekuti sezeryan canım 17 ocak tarih aldı

Belkibiumut da sezeryan o da 3 ocak tarihli canım

merhabalar herkese
güzel bi hafta olsun herkes için
zaman giderek azalıyor özelliikle buraya gelip yazılanları okudakça daha bi heyecanlanıorum
izin alan arkadaşlar tercihen mi erken izne ayrılmak istediniz? daha benim bu hafta dahil 3 haftam var izin için. 37 ye kadar çalışabilinir diye biliyorum.

Ben de kesin olmamakla birlikte sezeryan olacağım zamn yaklaştıkça korkum artıyor ilk defa narkoz alıp ameliyathaneye giricem düşünmemeye çalışıyorum

Günaydın kızlar artık kimse yazmıyor sanki sürekli aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldık mı ne

Benim durum sıkılmak değil maalesef idrar yolu enfeksiyonu oldum ağrım var mecburen antibiyotik kullanıyorum bol su için ve kendinizi üşütmeyin kızlar ben doğal yollarla geçirmeye çalıştım olmadı ilaçlara mecbur kaldım

Olabilir benim eşimde geçen beni kolayip durdu ne surdun cok güzel kokuyorsun farklı bi koku dedi durdu hiçbisi surmedim halbuki

Ayy benimde perşembe günü kontrolüm aynı zamanlara denk gelmiş olcak bakalım bizde şeker var ins cok cok almamıstır kilosu normaldir haftasına göre cok merak ediyorum

Aynen 37 ye kadar çalışabilirsin. Ben de doğum izni 13 hafta doğum sonrasına kalsın diye öyle tercih ettim

Ama bazı kızların doktorlari müsade etmedi riskli dedi bazı arkadaşların da iş yerleri sikintiliydi böyle tercih eden de oldu tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…