2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam annişler,
hayırlı haftalar bende haftasonu yazamadım cepten bi türlü pc başında daha kolay oluyor sanki.
37'ye kadar dayanayım dedim ama galiba bende 35 te fln ayrılıcam kızımla ilgilenmek istiyorum birazda bir daha böyle izinlerimiz olmayacak diye

haftaya cumartesi kontrolümüz var daha bizimde çok özledim sıpamıbanda doktor 39 da alırız bir sıkıntın olmazsa dedi yani 38+5 fln olsun en azından ne kadar karnında kalıra okadar iyi dedi,hayırlısı işallh
herkesler iyimi bu arada eksikler tamamlandı gibi sanki

Kızlar, beşik yan koruma alan arkadaşlara bir sorum olacak. Yan korumalığınızın eni kaç cm acaba? Bir bakabilir misiniz? İnternetten yaptıracağım 30cm ölçü verdiler ama az gibi geldi bana.

Bu arada beşiğimiz alındı :) U UgurluKedi
çilekten yummy beşik 70*130 ölçülerinde. 12 aralık teslim tarihi demişler. Aslında buradaki arkadaşların yaşadığı teslimat sıkıntısı aklıma geldi ama nasip dedik artık. Umarım vaktinde gelir

Bende haftaya basliyacam canım faydası olacağını düşünüyorum çünkü annemde yapmış 4 çocukta bir tane dikiş görmemiş

Maşallah canım sana da bebisede bende geçen yazdım buraya tansiyon olsada olmasada bu haftadan sonra tuzdan uzak durun diye benimde bebeğe tansiyon vurmuş gelişimi 33. Haftalıkken durdu çok şükür sorun yaşamadım ama çok zayıf doğdu 2 kilo doğumdan sonra plesantadan anladık paramparça olmuştu çok kötü ya tansiyon da şeker de Rabbim bu son haftalarda yardım etsin sağlıkla bitirelim inşallah

Evet canım benimde öyle artık süt ve yeni doğan bebek kokusu var üzerimde anneyiz ya

İdrar yolları çok kötü canım dikkat et ayaklarını üşütme inşallah en kısa zamanda gecer yoksa Allah korusun erken doğumu tetikliyor bol bol su iç

Hayırlı olsun canım güle güle gazsız ve ağlamayan bir bebek büyütmek nasip olur içinde inşallah :))

Sen söylemişken dün çilek mobilyaya gittim romantic baby serisi var onu almak istiyorduk konustuk fiyatta pazarlık anlastık sonra teslimat ile ilgili çıkan bu sorundan bahsettim nedir diye ürün teslimatını 2 ay 10 gün gibi bi sürede yapabılırz abla su dakıka siparsii girersem dedi bend cook değilmi bu süre ozamana dogumum olucak ne işe yarıcak dedim vazgectm oda dediki kapıdan cıkarken abla işte teslimattaki sıkıntı bu dedi biz müsterilere 2ay deyince coğu aile vazgecıyor müsteri kaybetmemek adına bazi bayilar biray diyor sonra tabii gelmeyince bu sıkıntı doğuyor dedi .Bende dedim iyiki sen bize dürüst davrandın yoksa evime de yakın buraya hergün tasınır bana verilen sürede teeslim edilmedi diye hergün olay cıkarırıdım dedim .oyüzden canım sadece beşikse belki erken gelir ama sen ipim ucunu bırakmaa şimdidden ben baska yerden bakıcam artk

Neden erken doğdular canim
Benim doğuştan rahim sarkması problemim vardı oğlumun doğumundan sonra sarkan rahim bağları düzeltildi erken doğum riskim aza indirildi ancak düzeltilen rahim bağları ameliyat yerleri gebelik büyüdükçe gerilmeye bağlı dayanılmaz ağrılara neden oluyor ama bebisimiz iyi çok şükür

selam arkadaşlar :) evet perine masajı muhabbetleri başlamış geçen hafta doktoruma danışmayı unuttum bu konuyu haftaya danışacağım. Bu arada doktora giden arkadaşlarda danışır fikrini sorar burda da paylaşırsa genel olarak doktorların tavsiyesini hepimiz bilmiş oluruz. bu masajı zeytinyağı ile yapmak nasıl olur sizce ben bunu da sorucam doktoruma

Sor canım bakalım ne diyecek evet zaten zeytinyağıyla yapın diyorlar

Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Evet canım sadece beşik. Eşim konuştu benim için tek önemli olan şey vaktinde teslimat diye. Satıcı başta 22aralık demiş sonra eşim bunu söyleyince birkaç yeri arayıp 12aralık ta teslim olur demiş. Faturaya da yazmışlar 12aralık diye. İnşallah sıkıntı çıkmaz.

bende çilekten arabalı takımın sadece şifonyeri ve dolabını aldım canım ilk gittiğim mağazada bana 2 ayda gelir dedi..bende başka şubesine gittim aynı istediklerimi 10 günde veririz biz dedi ordan aldım ve geldi 10 günde..istersen başka şubelere git sende..

İnsallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…