bu arada ilk bebeğimi de kadınlar kulübünde 2013 ekim annelerinde beklemiştim çok heyecanlı oluyor buradan beklemesi yine dayanamadım hemen girdim siteye
Beklenen adetim iki saat once tesrif ettiler :) oglumda son adet tarihim 27 mayis 2012 idi.belki simdikinde 1 Mayıs 2017 olur :) hamileler dua edin bu ay isteyenlere.rabbim verdsin insallah..
Ay geçmiş olsun Allahim bi daha yasatmasin inşallah ya benim adetime 8 gün varken rahatsizladim acile gittim hcg 7.4 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermen gerek dedi acil dr an hamilelik var pozitif gorunuo dedi sende deger kaçtı Bende de mi aynı şey var acaba ya
Valla o psikolojiyle değeri sormadim ama düşük dedi doktor normal birhamilelige benzemiyor dedi.Allah korusun yoktur birşey.zaten doktor değer düşükse yada yüksekse belirtiyor aklina getirme kotu seyler
Valla o psikolojiyle değeri sormadim ama düşük dedi doktor normal birhamilelige benzemiyor dedi.Allah korusun yoktur birşey.zaten doktor değer düşükse yada yüksekse belirtiyor aklina getirme kotu seyler
Bende bugün test yaptım pozitif çıktı. kan testi de 183 çıktı. Tekrar test yaptırıp değerlerime göre netleştireceğiz gebeliğimi. Ama her şey yolundaysa İnşallah bende Ocak annesi oluyorum :)
Merhaba bende yaklaşık 6 Aydır 2. Bebeğimi bekliyorum adetim 3 gün geçikti ama ben Nisa'n ayının ortalarında ciddi bi enfeksiyon tedavisi oldum antibiyotik kullandım bir hafta adetim ondan mı geçikti yoksa bebek mi bilemiyorum yarın test alıp bakacağım hayırlısı
Bende bugün test yaptım pozitif çıktı. kan testi de 183 çıktı. Tekrar test yaptırıp değerlerime göre netleştireceğiz gebeliğimi. Ama her şey yolundaysa İnşallah bende Ocak annesi oluyorum :)