76 çıktm canım tartida evde tartildigimda 67-68 cikmistm hamile kaldıgim siralar ya tarti beni yaniltti ya da gercekten bu kadar cok almisim ama gorunurde o kadar yok doktorda gostermiyorsun dedi anlamadım eve gecince kendi tartimda bakicam büyük ihtimal bozuk ve ben kendimi zayifladim sandım hep
Bize bir kagit verdi doktor onunla randevu alicam bizzat gidip ya da direk yaparlar mi bilmiyorum kan testini ac tok farkediyor mu ikili testte
arkadaşlar merhaba, ikili test sonucum çıktı doktor acil izin almış yorumlayamadı yani doktora görünemedim ekde paylaşıyorum sizinle, 31 yaşındaym bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, her konuda
Canım ben dün sabah randevusuz gittim, 8 de hastanedeydim ve sıraya girip numara aldım, biraz da şanslıydım galiba 9 numara geldi. Doktora 2li test için geldiğimi söyledim ultrasonda değerlere baktı hemenn kan örneği verdim, öğleden sonra 3.5 ta sonuçlar çıktı, telefonla da sıra almıştım bugune vermişti istediğim doktora , hangi doktora muayene olmak istediğine karar verdin mi ona göre internet üzerinden de alabilirsin veya sabah gidip siradan hangi doktor boşsa ondan istersin ,daha çabuk gelmesi için sıranın.
Kızlar merhaba 2li test sonucumu aldım, doktorum çok güzel dedi, inşallah bundan sonrası da güzel devam eder. Cinsiyet tahmini yapmadı. Zaten benim sizin çoğunuza göre daha erken 11+6 bugün , sonraki randevum 7 Ağustos , günleri saymaya başladım yine Allah herkese hayırlısını nasip etsin .
Kızlar merhaba 2li test sonucumu aldım, doktorum çok güzel dedi, inşallah bundan sonrası da güzel devam eder. Cinsiyet tahmini yapmadı. Zaten benim sizin çoğunuza göre daha erken 11+6 bugün , sonraki randevum 7 Ağustos , günleri saymaya başladım yine Allah herkese hayırlısını nasip etsin .
İstanbulda her devlet hastanesi ikili test yapmıyor
Anadolu yakasında arastırmıştım
zeynep kamil,göztepe araştırma,ümraniye devlet,kartal ssk yapanlar bunlar idi
Geçen sefer de bir ay beklemiştim ya yine aynısı olunca canım sıkıldı sadece ama napalım beraber bekliycez artık :) ,bundan sonra hep ayda 1 randevu zaten, ama baştan daha sık olsun isterdim bebişimiz napıyor merak ediyorum :)
Geçen sefer de bir ay beklemiştim ya yine aynısı olunca canım sıkıldı sadece ama napalım beraber bekliycez artık :) ,bundan sonra hep ayda 1 randevu zaten, ama baştan daha sık olsun isterdim bebişimiz napıyor merak ediyorum :)
Ben devlet hastanesinde yaptirdim.aslinda doktordan rapor almak için gitmistim devlet hastanesine gelmisken ikili testinide yapalim dedi ayni gun içinde yapti