ben dayanamıyorum önceleri her hafta sonraları 2 haftada bir gittim doktora. 2 hafta geçti şuan yine stres endişe bastı. c.tesi gidicem tekrar karnım büyümüyo sanki aynı
Ben devlet hastanesinde yaptirdim.aslinda doktordan rapor almak için gitmistim devlet hastanesine gelmisken ikili testinide yapalim dedi ayni gun içinde yapti
Canım şimdi o değer 50 altı erkek 50 üstü kız diyorlar bakalım sende tutacak mı cinsiyeti öğrenince yazarsın canım benim sonucun çıkmasına 10 gün var ama oğlumda tutmuştu canım
Canım şimdi o değer 50 altı erkek 50 üstü kız diyorlar bakalım sende tutacak mı cinsiyeti öğrenince yazarsın canım benim sonucun çıkmasına 10 gün var ama oğlumda tutmuştu canım
Ne güzel söyledin :) gönlümden geçeni Allah biliyor sonuçta, ama kız da olsa erkek de o olsa sağlıklı,hayırlı olsun başka isteğimiz yok, sonuç belli olunca teyit ederiz canım :)
Ne güzel söyledin :) gönlümden geçeni Allah biliyor sonuçta, ama kız da olsa erkek de o olsa sağlıklı,hayırlı olsun başka isteğimiz yok, sonuç belli olunca teyit ederiz canım :)
Hanilelik temizlik oldu bende de uzun suredir gicik oldugum ama sık sık gorusmek zorunda birakildigim birini taze hayatimdan cikardim cok ferahladim isimde de uzen kiran yaklasamiyor bu aralar....