2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ya bı arkadasım vardı burda aynı syelerı hıssedıyorduk o da kız ıstıyordu ama erkek gıbı gelıyordu hangınızdınız kız o :)
Hahaha :) ben olabilir miyim acaba, rüyamda erkek görmüştüm ama bütün hesaplar kız veriyordu, bende şu benim hesaplama yöntemime çok güvendiğim için kesin kız olacak rüyamda yanlış gördüm diyordum, kromozomlara baktırınca kız olduğunu öğrendik zaten :) bana malum olmadi yani :)

:) benim 78 esim 79
canım benim coook teşekkür ederim
1978 e sürekli 3 ekleyince 2014 ve 2017 cikiyor. esininkine 1979 a surekli 4 ekleyince 2015 ve 2019 cikiyor. Bence biz 2018 basında doğum yapacağımız için 2017 gibi de düşünebiliriz. Bence kız olacak senin miniğin :) merak ederim belli olunca yaz bana

Canım ben hesapladigimda ikimizinde 2017 çıkıyor esimin 93un kasimi benimki ocak hangimiz yakın oluyor benimkimi ocakta olduğu icin
Iste boyle cakisinca olay karışıyor :) sanirim 2017 kasim ayı 2018 e daha yakın, erkek olabilir gibi geldi bana :)

canım benim coook teşekkür ederim, kızlarıma kiz kardeş geliyor desene hayırlısı olsun inşallah rabbime hamdolsun 3 yildir bekledik olsun diye mucizem kucagimiza nasip olsun
allahim güzel allahim bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Canım aynı durum bende de var, esimle biraz sıkıntı yaşıyoruz, buara biraz daha iyi gibiyiz sanki, ama ben psikoloğa gitmeye başladım, iyi geldi gibi, çok öfkelendigimi farkediyorum bana bir kitap verdi okumam için, henüz yeni başladım ama hoşuma gitti, öfke dansı kitabın adı

Rabbim hepsini korusun inşallah canım, ne güzel sen yarılamışsın olayı, Allah bantlarını açık etsin evlatlarımızın, cinsiyet tabi hiç önemli değil, sağlıklı mutlu şanslı insanlar olsunlar ınsallah

Sağol canım. . Seni de hayırlı olsun. . cinsiyeti belli oldu mu. bu hafta gidecem Dr. acaba belli olurmu
Sağol canım. Senin de hayırlı olsun. Ben dün öğrendim cinsiyeti. Erkek dedi doktor. Kesin mi dedim kesin dedi. Hatta bana da gösterdi. Bundan sonra değişir mi bilmem. 12. Haftada ikili testi yapan doktor kıza benzetmisti. Ama Dünkü doktor çok net erkek dedi. Hayırlısı olsun inşallah. Sen de öğrenirsin bu hafta inşallah. Ben sonradan değişiklik olabiliyor diye 16. Haftaya girmeden sormadım pek doktora.

Kızlar ya şu cinsiyet tahmini ile ilgili cevap vermediğim oldu mu aramızda, atlamış olabilirim, :/

Bu yasa sayı ekleme benim bebişte tutmadı. Diğer iki kizimda tuttu. Hatta kendime ve kardeslerime de yaptım küçük kardeşim tutmadı. Ben ve öbür kardeşim tuttu. Benim bebeğim bu hesaba göre kız çıkıyor ama doktor çok net erkek dedi. Çin ve Rus takvimi de tutmadı. Onlar da kız diyordu. Bi tek biyolojik takvim gibi bir şey vardı. O tuttu. Hayırlısı olsun inşallah

inşallah canım benim allah razı olsun
bugün lys aciklandi kizim 4 yılık üniversite kazanmış çok mutluyuz kizim hemşire olacak allahimizin izniyle inşallah, allahim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Canımmm inşallah hayırlısı olsun, çok merak ettim ya, senin ve eşinin doğum tarihleri neydi?

Ayyy tebrik ederiiiimmmm, ne kadar güzel bir haber bu böyle, Allah ım bizde görürüz inşallah ögünleri, gerci ben gec evlendim, 33 yasindayim, ilk bebegime hamileyim, keske erken yaşlarda anne olabilseydim derim hep ama nasip böyleymiş, Allah'ın olmayanlara da nasip etsin,

İnşallah canım. Sağol. Benim 1980 eşim 1975.
Senin ki 2016 ve 2019 eşinin ki 2015 ve 2019. Bence 2019 a göre hesaplamalısınız, yani çakıştığına göre aylara bakın derim ben, çünkü 2016 da 2015 te bebeğin doğum yılına 2019 kadar yakın değil bence. Yani ne bileyim işte bende bu hesaplamada bir iki mantık yürüttüm çakıştığı ya da denk gelmediği zamanlar icin. Yani bebek için erkek dediyse doktor, Esin in doğduğu ay seninkinden önce olmalı, yani sen martta doğduysan esin ocakta doğmuş olmalı? Öyle mi? Merak ettim çok :)

Evet canım. Bu şekilde hesap yaparsak az bi farkla tutuyor. Eşim ağustos doğumlu ben eylül. Bu hesaba ben de çok takilmistim ama bi arkadas bu hesabın kan değişimi falan gibi bi şeylerle ilgili olduğunu söylemişti. Birimiz kan verdiysek hesap degisirmis. Ben bi kaç yıl önce kan verdim. Belki de ondan tutmamistir diye düşünüyordum ama senin dediğin hesap da mantıklı

bu şekilde yapınca eşimde bende 1989 doğumluyuz. bende 2019 eşimde 2017 çıkıyor. ama ben haziran eşim temmuz doğumlu o zaman haziran daha 2018 e yakın olduğu için şimdi kız mı oluyor?

aa yoo eşim daha yakın sanırım erkek çıkıyor. nub sayfasında kız olarak tahmin ettiler. bakalım çok meraktayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…