2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
âmin inşallah benimde duam hep öyle allahim olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
inşallah bebeğini kucağına alir sağlıkla büyütürsün daha kardeş gelecek bebeğine inşallah annesiii :)

Kızlar biyolojik takvimi deneyen var mı merak edip baktım ama anlamadım birsey

14.01.2017 ile 17.11.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.

Hamile kaldigim tarih bu araliga geliyor yani ne demek cozemedim

S Serpilzorlu tekrar hesapladım gün hesabına kadar vurunca kız çıktı
Ayyy cidden çok merak ediyorum, yani yıl tam denk geldiğinde yanılmadı bu hesap hiç. Ama denk gelmediği ya da éşlerin çakıştığı durumlar için mantık yürütüyoruz, bakalım tutacak mi :) buarada seninki bu mantığa göre erkek bence. Eşin 2017 ve temmuz dogumlu, bebeğin doğumuna 5,5 veya 6 ay var. Seninki 2019 haziran, 1.5 yıl var. Bence erkek olacak sizinki :)

Kan döngüsü deniyor zaten canim, ama kan vermen olayın akışını bozmuyor diye biliyorum

âmin inşallah benimde duam hep öyle allahim olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
inşallah bebeğini kucağına alir sağlıkla büyütürsün daha kardeş gelecek bebeğine inşallah annesiii :)
Ayyy ağzından bal damlıyor, inşallah Rabbim izin verir de 2 evlat daha var gönlümde :) sağlıkla doğsunlar da sayısı da önemli değil.. Ama bu yaştan sonra 2 tane daha gücüm yeter mi bilemiyorum

ay yanlış hesaplamışım resmen. bende çok merak içindeyim c.tesi gidicem doktor bi şey der belki

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

evet aynen bende ruyamda erkek gordum demıstım :)) benım kı de kız gıbı doktor ama bet degıl bır ay sonraya kaldı benım de :))) dogru sendın o konustugumuz ruyadan hatırladım

ay ama net olur mu kı on gun ıcınde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…