Ayyy tebrik ederiiiimmmm, ne kadar güzel bir haber bu böyle, Allah ım bizde görürüz inşallah ögünleri, gerci ben gec evlendim, 33 yasindayim, ilk bebegime hamileyim, keske erken yaşlarda anne olabilseydim derim hep ama nasip böyleymiş, Allah'ın olmayanlara da nasip etsin,
âmin inşallah benimde duam hep öyle allahim olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
inşallah bebeğini kucağına alir sağlıkla büyütürsün daha kardeş gelecek bebeğine inşallah annesiii :)
Ayyy cidden çok merak ediyorum, yani yıl tam denk geldiğinde yanılmadı bu hesap hiç. Ama denk gelmediği ya da éşlerin çakıştığı durumlar için mantık yürütüyoruz, bakalım tutacak mi :) buarada seninki bu mantığa göre erkek bence. Eşin 2017 ve temmuz dogumlu, bebeğin doğumuna 5,5 veya 6 ay var. Seninki 2019 haziran, 1.5 yıl var. Bence erkek olacak sizinki :)
Evet canım. Bu şekilde hesap yaparsak az bi farkla tutuyor. Eşim ağustos doğumlu ben eylül. Bu hesaba ben de çok takilmistim ama bi arkadas bu hesabın kan değişimi falan gibi bi şeylerle ilgili olduğunu söylemişti. Birimiz kan verdiysek hesap degisirmis. Ben bi kaç yıl önce kan verdim. Belki de ondan tutmamistir diye düşünüyordum ama senin dediğin hesap da mantıklı
âmin inşallah benimde duam hep öyle allahim olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
inşallah bebeğini kucağına alir sağlıkla büyütürsün daha kardeş gelecek bebeğine inşallah annesiii :)
Ayyy ağzından bal damlıyor, inşallah Rabbim izin verir de 2 evlat daha var gönlümde :) sağlıkla doğsunlar da sayısı da önemli değil.. Ama bu yaştan sonra 2 tane daha gücüm yeter mi bilemiyorum
Ayyy cidden çok merak ediyorum, yani yıl tam denk geldiğinde yanılmadı bu hesap hiç. Ama denk gelmediği ya da éşlerin çakıştığı durumlar için mantık yürütüyoruz, bakalım tutacak mi :) buarada seninki bu mantığa göre erkek bence. Eşin 2017 ve temmuz dogumlu, bebeğin doğumuna 5,5 veya 6 ay var. Seninki 2019 haziran, 1.5 yıl var. Bence erkek olacak sizinki :)
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Hahaha :) ben olabilir miyim acaba, rüyamda erkek görmüştüm ama bütün hesaplar kız veriyordu, bende şu benim hesaplama yöntemime çok güvendiğim için kesin kız olacak rüyamda yanlış gördüm diyordum, kromozomlara baktırınca kız olduğunu öğrendik zaten :) bana malum olmadi yani :)
evet aynen bende ruyamda erkek gordum demıstım :)) benım kı de kız gıbı doktor ama bet degıl bır ay sonraya kaldı benım de :))) dogru sendın o konustugumuz ruyadan hatırladım
ben de senin gibi sorarım kesin :) eşim cami de geçen gün gözümün önüne geldi gözüm açıkken doktor kız diyordu. kız olacak bence dedi. çok şaşırdım. Allah tan hayırlısı.
tamam işte günün geçmeden git muayene ol cinsiyete bakalım de olsun bitsin :)