2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
evet aynen bende ruyamda erkek gordum demıstım :)) benım kı de kız gıbı doktor ama bet degıl bır ay sonraya kaldı benım de :))) dogru sendın o konustugumuz ruyadan hatırladım
kızlar hamile kadın rüyasında kız bebeği olduğunu görürse erkek, erkek bebeği olduğunu görürse kız bebeği olurmuş diyorlar öyle duydum ama bilemiyorum tabi. ben erkek görüyorum habire Allah hayırlısını versin.

kızlar bu arada ben tam azalıyor bulantılar derken havaların ısınması ıle beraber artıyor alerjı gıbı oluyorum fosur fosur gezıyorum kasınıyorum tıpım kayık :))))

olmadı gıdeyım haftaya esıme deyım de :))) cekınıyorum da zırt pırt gıtmeyım dıye :)))

inan doktorlar umursamıyor bu kadar ufak şeyleri kafaya takarsan olmaz. rahat olmaya çalış bence. kendini ve bebişini düşün sadece elalemi boşver biraz

kızlar bu arada ben tam azalıyor bulantılar derken havaların ısınması ıle beraber artıyor alerjı gıbı oluyorum fosur fosur gezıyorum kasınıyorum tıpım kayık :))))

bende de 2 gündür kaşıntı var alt bacak üst bacak kolum anlamadım gitti

Kızlar ya şu cinsiyet tahmini ile ilgili cevap vermediğim oldu mu aramızda, atlamış olabilirim, :/
Canım eşim 1991 haziran ben 1992 ağustos doğumluyum bize de bir bakar mısın ikimizde de 2018 çıkıyor doğumda 10 ocak veriyor doktor tahmini tarihi

Yarın gidicem canım inş belli olur
Insallah canim peki bu haftalarda kesinmidir degisirmi
Tatlim banada baksanaa o hesap.ne bide bebisime bakip gorebiliyonmu ya yuklemiyo resmi boyutu yuksuk diyo

Yaa kızlar yuklenmıyo kuculte kuculte mınnakın sadece ayakları gozukecek ne kadar olmalı dosya boyutu

Son düzenleme:
Ay kizlar pldu galiba baksaniza S Serpilzorlu ;

Eklentiler

• 20170712_100527.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 20170712_101143.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 74
İkili test yaptrdm dün kizlar ense 1.7 cikti. Kan verdim on gun sonra sonuc çıkacakmış. Cinsiyet ile ilgili hic bisey demedi bende sormaya unuttum o an bebegimi gorunce. Sanırım doktor da bisey demedigine gore kizim olacak erkek olsaydi gorurdu hemen diye düşünüyorum

Kızlar doktor folik asiti bıraktırdı, elevit ve santafer yazdı. Ama sağlık ocağı decavit verdi. Sizce elevit mi decavit mi? Birbirinin aynı dedi sağlık ocağındaki doktor ama aklıma takıldı yine de. Elevit'in İsrail firması ürünü olduğunu söyledi, bi de internetten bakınca içinde domuz katkısı olduğu ile ilgili yorumlar var. Ne diyorsunuz ?

Bana doktorum elevit verdi, ben gittim aynısını aldım, içeriğine de baktım neler var diye ; bol bol vitamin , mineral , kalsiyum magnezyum vs var.

Domuz yağı ve katkısına dair birşeye rastlamadım netten de baktığım halde.
Yanlış kaynaklardan bilgi edinmiş olabilirsiniz,
Ama bildiğim birşey daha var, decavit de elevit in muadili olarak çıkmış.
Zaten bilirsiniz ki her ilacın muadili çıkarılıyor, ablam hemşire, gönül rahatlığıyla kullanılabilir bi vitamin o da.

Canım ben imom omega dıye bır vıtamın kullanıyorum ama elevıtı tedavı zamanları ıctım

Teşekkürler, bu tarz söylentiler ilaçlar ve aşılar için hep var ne yazık ki. Araştırmak lazım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…