2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar bu arada ben tam azalıyor bulantılar derken havaların ısınması ıle beraber artıyor alerjı gıbı oluyorum fosur fosur gezıyorum kasınıyorum tıpım kayık :))))
Evet bende öyleyim, saçlarım dipleri cıktı bembeyaz, az bi makyaj yapıyorum ki normalde çok severim makyajı, bulantı da çok yoruyor insanı, bir de benim kalçam da ağrıyor, fenalardayım yani

Evet bende öyleyim, saçlarım dipleri cıktı bembeyaz, az bi makyaj yapıyorum ki normalde çok severim makyajı, bulantı da çok yoruyor insanı, bir de benim kalçam da ağrıyor, fenalardayım yani
Olsun canım gececek bu gunlerde bende dudaklar falan bembeyaz gezıyorum artık zombı gıbı canım yukarda bebısımın resımlerını attım bakabılermısın noluyy noluyy galıba guzel tahmınler yapıyorsun

Canım eşim 1991 haziran ben 1992 ağustos doğumluyum bize de bir bakar mısın ikimizde de 2018 çıkıyor doğumda 10 ocak veriyor doktor tahmini tarihi
Canim, senin ki 2016 ve 2019, eşinin ki de 2015 ve 2019. Hem 2018 e denk gelmemişsiniz, o yüzde tahmin edelim. 2019 yılı ikinizinde. 2019 'ün haziranı 2018 e daha yakın olduğu icin Bence erkek olacak :)

Gunaydın canlarr :) canım uzun zamandır sosis istiyor boyle salçalı pişmiş sosis ama bi turlu cesaret edemedim napsam cok mu riskli var mı boyle yiyen aramızdaa? Sucuk pastırma salam falan severim ama yemedim hic. En sevdigim sahanda az pişmiş yumurtayı bile yemedim hasretim

Yol tatlim yaaa, nub teorisinden pek anlamiyorum ben ama yukleyebilirsen tahmin ederiz kızlarla birlikte. Senin ve eşinin doğum tarihlerini yaz canim bi tahminde bulunalim. Buarada play store dan fotoğraf boyutlandirmayi indirdim ben. Buraya yükleme yapacağım zaman onu kullaniyorum.

Canım benım 1989 ağustos eşimin 1987 mart doğum tarihleri yukledım canım kırpa kırpa 901. sayfada etıketlemıstım senı cok zor yuklenıyor ordan baksan olurmu yoracam ama senı

Vallahi ben hepsini yiyorum, sadece normalden biraz daha fazla pişiriyorum. Hatta sushi bile yedim ayıptır söylemesi :)

Ay bu sabah benim burnuma da nasıl sosis koktu anlatamam , halbuki yıllardır sosisi ağzıma sokmam. Yemedim tabii ki ama bu hamilelik enteresan bişey, bi kez daha anlamış oldum. Bence sen de boşver bu tür ürünler ne kadar kaliteli de olsa karışık oluyor içeriği ,veya çok çok iyi pişir ye dayanamayacaksan

ay valla bende canım pizza cektı onu yedım hemıde ketcap mayanoz koydum ne yalan soyleyım

Canım benım 1989 ağustos eşimin 1987 mart doğum tarihleri yukledım canım kırpa kırpa 901. sayfada etıketlemıstım senı cok zor yuklenıyor ordan baksan olurmu yoracam ama senı
Ay ne çok var 2019 a denk gelenler :) sizinki de 2019 a denk geldi. 2019 mart 2018e daha yakın olduğu icin bence erkek :) hemen 901. Sayfaya da bakıcam ama ben fotoğraftan pek anlamam

Ay ne çok var 2019 a denk gelenler :) sizinki de 2019 a denk geldi. 2019 mart 2018e daha yakın olduğu icin bence erkek :) hemen 901. Sayfaya da bakıcam ama ben fotoğraftan pek anlamam
Ay canımsın doktor ılk erkek dedı kucucuktu tipine gecende kız dedı valla 17 haftalıkken gıdıcem bakalım ne cıkıcak

Herkese gunaydinlarr.
Canim sarkuteri urunu ben de severim her canim istediginde olmasa da arada yiyorum. Pastirma dedigin sey zaten tuzla pismis olsa da ben omletle yapiyorum ki tekrar isiya maruz kalsin. Salam ve sosisi pek tercih etmiyorum ve mumkun oldugunca bilinen guvenilir markalardan almaya calisiyorum. Digerlerini de iyice pisirmen lazim salam dahil.
Ben de toxoplasma bagisikligi pozitif cikti, o yuzden nispeten daha rahatim salatalari fln yikarken eldiven fln takmiyorum artik.

Peramm ne yaptin tahlil sonucun cikti mi senin? Hicbiseycik yok degil mi?

Benm toxoplazmaya falan bakmadı doktor ben de ete flan bayılırım valla nası olcek bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…