2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Dayanabildigim kadar gideyim bakalım olmazsa çatır çatır yiycem napimmm

Benm toxoplazmaya falan bakmadı doktor ben de ete flan bayılırım valla nası olcek bilmiyorum :)
Canim onu dr una bi soyle istersen ama o onemli bi test eger bagisikligin yoksa belli araliklarla tekrarlaman ve ekstra biseylere dikkat etmen lazim.
Ben cig etle oynamaya da bayilirim ver bana bi dana kesip biceyim haha, toprakla ugrasmaya da, sokak hayvanlarini sevmeye de (her ne kadar hemen ellerimi yikasam da), e 33 umde evlendim is guc derken hep disardan yiyodum zaten. Yani toxoplasma bagisikligim olmasa sasardim zaten

Oo masallah kız sushi nası yedin helal olsun :)) normalde yiyo muydun hamilelikten canın mı cekti :)
:) ben sushi hastası biri olarak doktora ilk sordugum şeydi yasak mı diye :) ilk 3 ay yasaktı ama 2. Trimester a geçişte yasakları kaldırdı, hemen ögün eşimle sushi yemeğe gittik :) tabi iyi bir yerde

Günaydın ocak anneleri bugünde siddetli bas agrisiyla uyandım sag gözüme vurdu baya artık dayanamaz bir hal almıştı saglik ocağına gittik idrar testi vermeye burda olmuyr dediler o agriyla gittim geldim eve esimle arastirdik ne iyi gelir diye gözümü kapadim basima tulbent koyup üstüne buz torbası koydum bayaaa iyi geldi suan hafif agrim var dayanamdim artık yolda agladim aglicaktm eve zor attim kendimi hamd olsun geçti biraz daha iyi olunca hastaneye gidicez ikili test için ve idrar testi için hayırlısı bakalım

Bende aslında benımkı bazen mecburiyet oluyor ama hiç yemiyo değilim
Aslında bende mecbur kaldım minik hamburger almaya, dün dışarda gezerken midem bulanmaya başladi. Böyle olunca bir şey yemem lazım yoksa istifra ediyorum. Gectigim her restorantin onunde midem kalkti. Bir tek burger king in onunde durabildim. Minik bir burger lutfen dedim kısık bir sesle :)

Canım çok çok geçmiş olsun, umarım daha da ağrın olmaz hamile olduğumdan bugüne 2 kere başım ağrıdı da dünyam döndü, oyuzden seni çok iyi anliyorum. Bol şu iç canim

Cok gecmis olsun, benim de dun basim cok agrimisti, yani oyle sizinki kadar degil cok sukur ama aklimizda bulunsun boyle buz torbasi iyi geliyor demek ki.

ben sosis çok canım çekti yedim valla güzelce pişirdim 2 defa yedim sanırım

Canım çok çok geçmiş olsun, umarım daha da ağrın olmaz hamile olduğumdan bugüne 2 kere başım ağrıdı da dünyam döndü, oyuzden seni çok iyi anliyorum. Bol şu iç canim
Sagol canım insaAllah olmaz migren var birde ondan 3-4gundur gecmedi sanırım enfeksiyondan dolayi bol su içiyorum ama yeterli gelmedi sanırım vücuduma

Cok gecmis olsun, benim de dun basim cok agrimisti, yani oyle sizinki kadar degil cok sukur ama aklimizda bulunsun boyle buz torbasi iyi geliyor demek ki.
Sağol canım aynen iyi geliyor ben direk koyuyordm o iyi degilmis ondan geçmemiş tulbent koyup üstüne koydum iyi geldi serinlik verince Allah beterinden korusun

Benim de canim hep cigkofte ve tursu cekiyor. Allah'tan cigkofteler etsiz yiyebiliyorum. Gerci onlarin da icinde bir suru baska kim bilir zararli neler oluyordur et tadini versin diye filan.

Bende de bagisiklik yok o yuzden hamile oldugumu ogrendigimden beri disarda hic guvenip de et urunu yiyemedim, salam sosis zaten 10-15 yildir yemiyoruz heralde. Artik sucuk, pastirma da yemiyorum. Ben hamilelik bitene kadar bu kural devam edecek saniyordum. Sucuk cok severim, bir sonraki kontrolde doktora sorayim o zaman belki bana da serbestsin artik der

Bende çok merak ettimmmm ne diyecek acaba :) erkek olunca pek değişmez derler aslında, haber ver bize de :)
En son kız dedı ya bakalımm 5 agustosta kesın sonucla gelırmyım

Gunaydin

Ben de listeye katilmak istiyorum.
Muhtemel dogum tarihim 1 ocak.
Canım burda araya gıdıyorda sen melodıye ozelden yazarsan ekler

Ayyy eveeet sen söyleyince farkettim :) eli karninda :) masallah
cok tatlı demı anası kılıklı serılmıs yatıyo elı göbegınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…