2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar; dün doktor kontrolüm vardı doktor gynoferon demir hapı vermiş aöa onda folik asit varmış ben şimdi kendi folik asitimi de içecekmiyim

bende aç kalamıyorum , hemen midem bulanıyor
bide bende reflü başladı , herşeyide yiyemiyorum.
o kadarcık kaçamaklar olucak napalım artık :)

Biyolojik takvim nedir?
Merhaba canım. Biz seninle aynıyız. Benim de doğum 1 ocak görünüyor ama sezaryen olduğu için ben aralık ta dogururum diye düşünüyorum. Biyolojik takvim diye google a yaz. O karşına çıkar. İstenen bilgileri yazınca bebeğin cinsiyetini tahmin ediyor.

bana da doktorum decavit yazmış

Ben bi kaçamağımda sosis de yedim sucuk da.
Maksat düzenli şekilde yememek bunları,
Yoksa canımız çektiğinde azcık da olsa yenmeli :)

Sagol canım insaAllah olmaz migren var birde ondan 3-4gundur gecmedi sanırım enfeksiyondan dolayi bol su içiyorum ama yeterli gelmedi sanırım vücuduma
Canım Nescafe iç baya azaltıyor ağrıyı bide karanlık ve sesin olmadığı bir yerde yat belki iyi gelir bana onlar iyi geliyor

Bence 5 ağustosta netlesir, bende merak ettim vallahi, hepinizinkileri merak ediyorum aslında :) bizim ki ultarsonda %90kız demişti ama kromozom testi de yaptırınca %100 olduğu netlesti. O sebeple bir sonraki randevuyu beklememe gerek kalmadı. Ama gene de heyecanlanıyorum, çok keyifli onları öyle ekranda kıpır kıpır görmek, ben ultrasona girmeden 10dk önce çikolata yedim, dans ediyordu resmen :)

S Serpilzorlu merhaba canım ben de cinsiyetin, çok merak ediyorum. yardımcı olur musun. 17 nisan 82 ben 13 mayıs 82 eşim bebişimin tahmini doğum tarihi 24 ocak 2018

Canım 16dan sonra belli oluyor kesin

S Serpilzorlu merhaba canım ben de cinsiyetin, çok merak ediyorum. yardımcı olur musun. 17 nisan 82 ben 13 mayıs 82 eşim bebişimin tahmini doğum tarihi 24 ocak 2018
Canım selam, ikiniz de 2018 de çakışıyorsunuz, ama senin doğum ayına daha yakın doğum yapacagin tarih, oyuzden bence kız olacak :) tahmin tabi sadece :)

Kızlar ya çok canım sıkkın doktora gittim erkek doktor diye muayene olmadım hep koca yüzünden ilaç yazdırdım bakteriyel vajinit için hap verdi ya ilk defa gebelikte hap kulanacam doktor kullanabilirsin dedi ama içim kullanma diyor napıyım sizce

Canım benım 1989 ağustos eşimin 1987 mart doğum tarihleri yukledım canım kırpa kırpa 901. sayfada etıketlemıstım senı cok zor yuklenıyor ordan baksan olurmu yoracam ama senı
Ekran fotosu olarak at canım uğraştırmıyor

Canim tedavi edilmeyen seyler ilactan daha fazla zarar verir. Zaten onlar hamileler icin en uygun ilaci veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…