Aslında bende mecbur kaldım minik hamburger almaya, dün dışarda gezerken midem bulanmaya başladi. Böyle olunca bir şey yemem lazım yoksa istifra ediyorum. Gectigim her restorantin onunde midem kalkti. Bir tek burger king in onunde durabildim. Minik bir burger lutfen dedim kısık bir sesle :)
Merhaba canım. Biz seninle aynıyız. Benim de doğum 1 ocak görünüyor ama sezaryen olduğu için ben aralık ta dogururum diye düşünüyorum. Biyolojik takvim diye google a yaz. O karşına çıkar. İstenen bilgileri yazınca bebeğin cinsiyetini tahmin ediyor.
Kızlar doktor folik asiti bıraktırdı, elevit ve santafer yazdı. Ama sağlık ocağı decavit verdi. Sizce elevit mi decavit mi? Birbirinin aynı dedi sağlık ocağındaki doktor ama aklıma takıldı yine de. Elevit'in İsrail firması ürünü olduğunu söyledi, bi de internetten bakınca içinde domuz katkısı olduğu ile ilgili yorumlar var. Ne diyorsunuz ?
Gunaydın canlarr :) canım uzun zamandır sosis istiyor boyle salçalı pişmiş sosis ama bi turlu cesaret edemedim napsam cok mu riskli var mı boyle yiyen aramızdaa? Sucuk pastırma salam falan severim ama yemedim hic. En sevdigim sahanda az pişmiş yumurtayı bile yemedim hasretim
Bence 5 ağustosta netlesir, bende merak ettim vallahi, hepinizinkileri merak ediyorum aslında :) bizim ki ultarsonda %90kız demişti ama kromozom testi de yaptırınca %100 olduğu netlesti. O sebeple bir sonraki randevuyu beklememe gerek kalmadı. Ama gene de heyecanlanıyorum, çok keyifli onları öyle ekranda kıpır kıpır görmek, ben ultrasona girmeden 10dk önce çikolata yedim, dans ediyordu resmen :)
SSerpilzorlu
merhaba canım ben de cinsiyetin, çok merak ediyorum. yardımcı olur musun. 17 nisan 82 ben 13 mayıs 82 eşim bebişimin tahmini doğum tarihi 24 ocak 2018
SSerpilzorlu
merhaba canım ben de cinsiyetin, çok merak ediyorum. yardımcı olur musun. 17 nisan 82 ben 13 mayıs 82 eşim bebişimin tahmini doğum tarihi 24 ocak 2018
Canım selam, ikiniz de 2018 de çakışıyorsunuz, ama senin doğum ayına daha yakın doğum yapacagin tarih, oyuzden bence kız olacak :) tahmin tabi sadece :)
Kızlar ya çok canım sıkkın doktora gittim erkek doktor diye muayene olmadım hep koca yüzünden ilaç yazdırdım bakteriyel vajinit için hap verdi ya ilk defa gebelikte hap kulanacam doktor kullanabilirsin dedi ama içim kullanma diyor napıyım sizce
Canım benım 1989 ağustos eşimin 1987 mart doğum tarihleri yukledım canım kırpa kırpa 901. sayfada etıketlemıstım senı cok zor yuklenıyor ordan baksan olurmu yoracam ama senı
Kızlar ya çok canım sıkkın doktora gittim erkek doktor diye muayene olmadım hep koca yüzünden ilaç yazdırdım bakteriyel vajinit için hap verdi ya ilk defa gebelikte hap kulanacam doktor kullanabilirsin dedi ama içim kullanma diyor napıyım sizce