- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Kocan da ayip etmis yalniz canim. Yorum yapmiyim dedim dayanamadim.Kızlar ya çok canım sıkkın doktora gittim erkek doktor diye muayene olmadım hep koca yüzünden ilaç yazdırdım bakteriyel vajinit için hap verdi ya ilk defa gebelikte hap kulanacam doktor kullanabilirsin dedi ama içim kullanma diyor napıyım sizce
Ilacinin ismini soyler misin canim bugun dr uma bisey danisicam mesajla onu da araya sokayim mademAynen canım da insan korkuyor haplardanfitil yeterli değil kombine kullan dedi
Dert etme tatlım, inan ki diğer kocalarinda buyuk bir kismi aslında rahatsız oluyorlar da caktirmiyorlar. Benim kinin de suratı değişmişti, çünkü ilk muayeneyi alttan yapmıştı doktorum. Bi bayan doktora görün olmazsa, hem muayene de akıntını koku olup olmadığını, çeşidini daha iyi anlar, o ilacı da hic kullanmadim, yorum yapamayacagim. Bir ara bende kokulu akıntım vardı, doktorum korunmuyoruz diye hamileyken de kullanılabilen vagi-flora vermisti. Bir iki doktora sor istersen. Rastgele 2 doktoru arayip tlf la sorabilirsin, ya da 2 tane farkli eczaciya da sorabilirsin. Buarada doktor esinle birlikte olurken başından sonuna kadar prezervatifle korumalısınız demisti. Cok cok gecmis olsun canım, umarin ilaca bile gerek kalmadan geciverirKızlar ya çok canım sıkkın doktora gittim erkek doktor diye muayene olmadım hep koca yüzünden ilaç yazdırdım bakteriyel vajinit için hap verdi ya ilk defa gebelikte hap kulanacam doktor kullanabilirsin dedi ama içim kullanma diyor napıyım sizce
Çok sağ ol canım sor çok sevinirimIlacinin ismini soyler misin canim bugun dr uma bisey danisicam mesajla onu da araya sokayim madem
Kızlar soda tüketiyormusunuz? Ben gebelik öncesinde baya tüketirdim şimdide tereddütte kaldım bi arkadaşım ödem yaptı bende demişti.sıcak yaz günlerinde birşeyler içmeden de durulmuyor ki
Aynen canım ya sinirlerim bozuldu başka zaman kadına geliriz dedi neyse kendi bilirKocan da ayip etmis yalniz canim. Yorum yapmiyim dedim dayanamadim.
Bana gore dr un cinsiyeti olmaz.
Kisisel olarak kadin dr da daha rahat edersin ve tercihini ondan yana kullanirsin ona diyecek bisey yok tabi ki fakat baska dr yokken bu kadar kati olnayi mantigim almiyor. Varsayalim ki dogum zamanin geldi ve erkek dr dan baska dr yok ne yapacaksin o zaman?
Tamam benim bugun genetik testinden sonuc gelecek laboratuardan haber bekliyorum dr umu aramak icin. O zaman sorarim canimÇok sağ ol canım sor çok sevinirim
Albitrol ve Azitro tablet verdi gynomax fitille beraber kullan dedi
Çok sağ canım benim oğlumda da olduğu için alıştım ilaçlara bunu bunu yaz dedim sağolsun yazdı hapı da dr önerdi iyi gelir dedi inş kurtuluruz bu kadın hastalıklarındanDert etme tatlım, inan ki diğer kocalarinda buyuk bir kismi aslında rahatsız oluyorlar da caktirmiyorlar. Benim kinin de suratı değişmişti, çünkü ilk muayeneyi alttan yapmıştı doktorum. Bi bayan doktora görün olmazsa, hem muayene de akıntını koku olup olmadığını, çeşidini daha iyi anlar, o ilacı da hic kullanmadim, yorum yapamayacagim. Bir ara bende kokulu akıntım vardı, doktorum korunmuyoruz diye hamileyken de kullanılabilen vagi-flora vermisti. Bir iki doktora sor istersen. Rastgele 2 doktoru arayip tlf la sorabilirsin, ya da 2 tane farkli eczaciya da sorabilirsin. Buarada doktor esinle birlikte olurken başından sonuna kadar prezervatifle korumalısınız demisti. Cok cok gecmis olsun canım, umarin ilaca bile gerek kalmadan geciverir
Canım ben eşimin ablasına sormuştum. Kendisi doktor. Maden suyu iyidir demişti. Ama içine bir madde katiyorlarmis. Zararliymis. Şuan o maddenin adi aklıma gelmiyor Ama beypazarı ve sarıkız da o madde den yok dedi. Haftada 2 kere içebilirsin dedi. Içine limon koyup ictim ben bu haftasonu.Kızlar soda tüketiyormusunuz? Ben gebelik öncesinde baya tüketirdim şimdide tereddütte kaldım bi arkadaşım ödem yaptı bende demişti.sıcak yaz günlerinde birşeyler içmeden de durulmuyor ki
Bende iki günde 1 içiyorum..Henüz bi kasılmam yok ama aşırı sıcaklıyorum ilk haftalarımdan beri avuc içlerim ve ayak tabanlarım yanıyor resmen.Buz gibi bi soda gibisi yokgünde 1 adet maden suyu önerilir canım
bana çok iyi geliyor hani kasılma falan olur ya bacakta popo tarafında onları bile bitiriyor :)
Marka önermen iyi oldu canım bilmiyordum.Limonlu yapınca tansiyonumu düşürüyor benim yoksa öylede çok severim.Canım ben eşimin ablasına sormuştum. Kendisi doktor. Maden suyu iyidir demişti. Ama içine bir madde katiyorlarmis. Zararliymis. Şuan o maddenin adi aklıma gelmiyor Ama beypazarı ve sarıkız da o madde den yok dedi. Haftada 2 kere içebilirsin dedi. Içine limon koyup ictim ben bu haftasonu.
Vallahi bende 1 yıldır akımtımda koku var ama ne yaptıysam gecmedi. Gitmediğim doktor kalmadi. Hani bu bozuk balık kokusu sorunu varya, o var bende. Belki duymussunuzdur. Hatta cinsel hayatimi cok etkiledi birara, eşimle birlikte antibiotik kullandık, çok ağır bir antibiotik idi. Hatta koku geçti, bu sefer de mantar oldum, meğer ağır antibiyotikler de mantar yapiyormus. Onu da ilaçla geçirdik derken. Koku geri geldi. Bende bir daha ilaç kullanmayacağım bu koku için dedim. Evet gercekten insallah kurtuluruz kadin hastaliklarindan,Çok sağ canım benim oğlumda da olduğu için alıştım ilaçlara bunu bunu yaz dedim sağolsun yazdı hapı da dr önerdi iyi gelir dedi inş kurtuluruz bu kadın hastalıklarından
Benim maden suyuyla aram pek yok :) ama içmem lazım dedim, baktım herkes içiyor, benim minik te faydalansın diye :) limon koyunca tadı biraz içilebilir hale geliyor benim için: )Marka önermen iyi oldu canım bilmiyordum.Limonlu yapınca tansiyonumu düşürüyor benim yoksa öylede çok severim.
çok da takılmamak lazım aslında abartmamak şartıyla herşey yenilip içilebilmeli..İlk hamilelik olunca insan yanlış birsey yapmaktan korkuyor.İkincilerde daha rahat oluruz inşallahBenim maden suyuyla aram pek yok :) ama içmem lazım dedim, baktım herkes içiyor, benim minik te faydalansın diye :) limon koyunca tadı biraz içilebilir hale geliyor benim için: )
Kendim gibi birini buldum sonundaVallahi bende 1 yıldır akımtımda koku var ama ne yaptıysam gecmedi. Gitmediğim doktor kalmadi. Hani bu bozuk balık kokusu sorunu varya, o var bende. Belki duymussunuzdur. Hatta cinsel hayatimi cok etkiledi birara, eşimle birlikte antibiotik kullandık, çok ağır bir antibiotik idi. Hatta koku geçti, bu sefer de mantar oldum, meğer ağır antibiyotikler de mantar yapiyormus. Onu da ilaçla geçirdik derken. Koku geri geldi. Bende bir daha ilaç kullanmayacağım bu koku için dedim. Evet gercekten insallah kurtuluruz kadin hastaliklarindan,
Bende de olmuştu yogun ve kötü koku.Devamı enfeksiyona vardı.Ama ben genital bölge temizleyici jeller kullanıyordum en büyük hatam o oldu.Doktorum vajinanın doğal florasını bozduğumu oyüzden enfeksiyona karşı dirençsiz kaldığını söylemişti.Artık sadece su ile durulayarak temizliyorum baya iyi gelmeye başladı.Kendim gibi birini buldum sonundabenimde dedim ya bakteriyel vajinit yoğun balık kokusu ve sarı akıntı zaten hiç bitmeyen mantarım var bu da çıkınca artık mecbur doktora gittim canım o kadar gezdim ama sürekli tekrarlıyor dualara kaldık inş kurtuluruz
çok da takılmamak lazım aslında abartmamak şartıyla herşey yenilip içilebilmeli..İlk hamilelik olunca insan yanlış birsey yapmaktan korkuyor.İkincilerde daha rahat oluruz inşallah
Aynenkesinlikle katılıyorum benim ilk bebeğim yiyorum valla her şeyi:)
AynenAramız 1 haftaymış şimdiye kadar cinsiyet tahmini aldınmı hiç Dr dan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?