- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
Hiç sorma inşallah kurtuluruz, evlendigimden beri boyleyim benKendim gibi birini buldum sonundabenimde dedim ya bakteriyel vajinit yoğun balık kokusu ve sarı akıntı zaten hiç bitmeyen mantarım var bu da çıkınca artık mecbur doktora gittim canım o kadar gezdim ama sürekli tekrarlıyor dualara kaldık inş kurtuluruz
Geçmiş olsun evet canım sadece su kullanmak lazım kimyasal her şey zararlıBende de olmuştu yogun ve kötü koku.Devamı enfeksiyona vardı.Ama ben genital bölge temizleyici jeller kullanıyordum en büyük hatam o oldu.Doktorum vajinanın doğal florasını bozduğumu oyüzden enfeksiyona karşı dirençsiz kaldığını söylemişti.Artık sadece su ile durulayarak temizliyorum baya iyi gelmeye başladı.
Bende evlendiğim ay mantar oldum halen geçmedi ilaçlar geçici rahatlama sağlıyor canım napalım hayırlısı olsun inşallahKızlar dün bir kaç tane mağaza gezdim, gezdiklerim arasında 2 mağazanın kumaş kalitelerini çok beğendim, sizinle de paylaşayım. Biri panço(türk malı olmasına rağmen, ipliği türkiye üretiliyor ve üretimi de turliye de
Hiç sorma inşallah kurtuluruz, evlendigimden beri boyleyim benilaç iyi gelirse haber ver bize, belki bende kullanırım, şimdilik okadar rahatsız etmiyor ama olmasa çok daha iyi olacak
Nescafe mideme pek iyi gelmiyor canım ama karanlık ve sessizligi denedim ise yarıyor evet migrenin düşmanı zaten bu ikiliCanım Nescafe iç baya azaltıyor ağrıyı bide karanlık ve sesin olmadığı bir yerde yat belki iyi gelir bana onlar iyi geliyor
Bende hissediyorum canım ayırt edebiliyorum maşallah tüm bebişlerimizeİkinci gebelikler hareketleri hissediyor musunuz benimki üç gündür kıpır kıpır oynuyor ya da bağırsaklarım bozuldu
Benimde hafataya ikili testim kendi doktoruma gidicem ama kendi birşey söylemediği sürece sormayı düşünmüyorum Ağustos olsun garanti olsun.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah sağlıklı olsunlarda kuzucuklarYok canım Ben 16. Haftaya kadar Bekleme grubundayim :)
Cuma kontrol var 2li test için ama kendi doktorum değil devlet gitcem o da soylemiyor :)
Aa ayni vakit gercektenMerhaba canım. Biz seninle aynıyız. Benim de doğum 1 ocak görünüyor ama sezaryen olduğu için ben aralık ta dogururum diye düşünüyorum. Biyolojik takvim diye google a yaz. O karşına çıkar. İstenen bilgileri yazınca bebeğin cinsiyetini tahmin ediyor.
Biyolojik takvim diye baktim internetten dedigin gibi. Orada yazana gore bu sene erkek cocuk diyor bizim icin. Doktor en son kesin degil ama kiza benziyor demisti.Merhaba canım. Biz seninle aynıyız. Benim de doğum 1 ocak görünüyor ama sezaryen olduğu için ben aralık ta dogururum diye düşünüyorum. Biyolojik takvim diye google a yaz. O karşına çıkar. İstenen bilgileri yazınca bebeğin cinsiyetini tahmin ediyor.
Pancoyu duymustum ama babyboom ve goose hic duymadim, nerede gezindiniz, avmlerde var mi bu markalar?Yazim yarim kalmıs :)
Kızlar dün bir kaç tane mağaza gezdim, gezdiklerim arasında 3 mağazanın kumaş kalitelerini çok beğendim, sizinle de paylaşayım. Biri panço(türk malı olmasına rağmen, ipliği türkiye üretiliyor ve üretimi de turliye de olmasına rağmen pahalı geldi bana) diğeri babyboom. Hatta babyboomda kayın ağacından yeni doğan seti var. Cok beğendim. Biraz ince ama okadar güzel dokusu vardı ki büyük ihtimalle alacağım onu. Bir mağaza daha var. O da başarılıydı. Onun da adı goose. Sizin de önerdikleriniz var mı? Eve elim boş gitmek istemedim, bir tane aldım. Fotoğrafını paylaşıyorum: )
İkinci gebelikler hareketleri hissediyor musunuz benimki üç gündür kıpır kıpır oynuyor ya da bağırsaklarım bozuldu
Bende hissediyorum canım ayırt edebiliyorum maşallah tüm bebişlerimize
Yazim yarim kalmıs :)
Kızlar dün bir kaç tane mağaza gezdim, gezdiklerim arasında 3 mağazanın kumaş kalitelerini çok beğendim, sizinle de paylaşayım. Biri panço(türk malı olmasına rağmen, ipliği türkiye üretiliyor ve üretimi de turliye de olmasına rağmen pahalı geldi bana) diğeri babyboom. Hatta babyboomda kayın ağacından yeni doğan seti var. Cok beğendim. Biraz ince ama okadar güzel dokusu vardı ki büyük ihtimalle alacağım onu. Bir mağaza daha var. O da başarılıydı. Onun da adı goose. Sizin de önerdikleriniz var mı? Eve elim boş gitmek istemedim, bir tane aldım. Fotoğrafını paylaşıyorum: )
İkinci gebelikler hareketleri hissediyor musunuz benimki üç gündür kıpır kıpır oynuyor ya da bağırsaklarım bozuldu
Dün gezerken c harfiyle başlayan bir mağazaya gittim, adı aklıma gelmiyor. Cin malı olduğunu farkedince çıktım dışarı, renkler harikaydı ama. Acaba carters miydi ki?güzel günlerde kullansın bebeğin
ben carter'sın ürünlerini beğeniyorum, yeğenim içinde hep tercih ettik gayet güzel ama onlinedan almim dedim artık haftasonu avm yapmam lazım .
erken mi diye de almim diyorum , ama sor kendimi nasıl zor tutuyorum :)
Benim üçüncü çocuk canım. İlk ikisi sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak mecbur. Benim de 12. Haftada doktor kıza benziyor demişti. Ama iki gün önce erkek dedi doktor. Hatta bize de gösterdi. Kesin mi dedim kesin dedi. Sağlıklı hayırlı olsunlar da cinsiyet önemli değilBiyolojik takvim diye baktim internetten dedigin gibi. Orada yazana gore bu sene erkek cocuk diyor bizim icin. Doktor en son kesin degil ama kiza benziyor demisti.
Benim icin kiz erkek farketmez aslinda ama eşim icin erkek olursa daha iyi tabii ki, gerci simdiden kizimiz kizimiz diye seviyorKayinvalideme kalirsa ilk cocuk kesin erkek olmali kendi annem hic karismaz hangisi olursa olsun ama degisik degisik olsun, hep kiz, ya da hep erkek olmasin der o da.
carters olamaz canım zira amerikan malıdır carters ve acaip kullanırım ve hatta baska body kullanamam sadece cartersDün gezerken c harfiyle başlayan bir mağazaya gittim, adı aklıma gelmiyor. Cin malı olduğunu farkedince çıktım dışarı, renkler harikaydı ama. Acaba carters miydi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?