- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Anladim, insaallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz. Hayirli ugurlu olsunBenim üçüncü çocuk canım. İlk ikisi sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak mecbur. Benim de 12. Haftada doktor kıza benziyor demişti. Ama iki gün önce erkek dedi doktor. Hatta bize de gösterdi. Kesin mi dedim kesin dedi. Sağlıklı hayırlı olsunlar da cinsiyet önemli değil
Valla ne biliyim canım öyle hafiften bişiler var gibi herhalde bebekaynı haftayız ama ben hiçç bişey hissetmiyorum daha
Hayorlı olsun canım bebişinin cicileri çok hoş güle güle kullan inşYazim yarim kalmıs :)
Kızlar dün bir kaç tane mağaza gezdim, gezdiklerim arasında 3 mağazanın kumaş kalitelerini çok beğendim, sizinle de paylaşayım. Biri panço(türk malı olmasına rağmen, ipliği türkiye üretiliyor ve üretimi de turliye de olmasına rağmen pahalı geldi bana) diğeri babyboom. Hatta babyboomda kayın ağacından yeni doğan seti var. Cok beğendim. Biraz ince ama okadar güzel dokusu vardı ki büyük ihtimalle alacağım onu. Bir mağaza daha var. O da başarılıydı. Onun da adı goose. Sizin de önerdikleriniz var mı? Eve elim boş gitmek istemedim, bir tane aldım. Fotoğrafını paylaşıyorum: )
Kizlaaar gercekten hissediyor musunuz? Heyecan yaptim valla birden. Benim de ikinci hamileligim erken hissederim diye dusunuyordum ama henuz bir sey hissetmedim. Gerci daha erken diye pek dikkat de etmedim. Hamileligin en rahatladigim donemi oluyor icimde kipir kipir hareketlerini hissetmek. Şükür sebebi. Ben de dikkat edeyim o zaman hissederim belki.
Kocan da ayip etmis yalniz canim. Yorum yapmiyim dedim dayanamadim.
Bana gore dr un cinsiyeti olmaz.
Kisisel olarak kadin dr da daha rahat edersin ve tercihini ondan yana kullanirsin ona diyecek bisey yok tabi ki fakat baska dr yokken bu kadar kati olnayi mantigim almiyor. Varsayalim ki dogum zamanin geldi ve erkek dr dan baska dr yok ne yapacaksin o zaman?
Bu ıkılı tarama kanındamı bellı oluyo canım bende verdım bugun cıkması lazımdı ama aramadılar bakalımBence 5 ağustosta netlesir, bende merak ettim vallahi, hepinizinkileri merak ediyorum aslında :) bizim ki ultarsonda %90kız demişti ama kromozom testi de yaptırınca %100 olduğu netlesti. O sebeple bir sonraki randevuyu beklememe gerek kalmadı. Ama gene de heyecanlanıyorum, çok keyifli onları öyle ekranda kıpır kıpır görmek, ben ultrasona girmeden 10dk önce çikolata yedim, dans ediyordu resmen :)
Bu ıkılı tarama kanındamı bellı oluyo canım bende verdım bugun cıkması lazımdı ama aramadılar bakalım
Sağ ol canım ilgün için inş her şey gönlünce olurB Belkibiumut canim beni laboratuardan daha aramadilar bugun gelmeyecek heralde sonucum. Geldigi zaman dr uma sordugumda sana da haber vericem
Aynen canım erkekler kadınlardan daha anlayışlı daha ilgili benceBen bugüne kadar erkek doktora muayene olmam dedim hep, bayan doktor aradım durdum hatta.
Ama pek çok kadın doktor, daha ilgisiz ve donuk çıktı ne yazık ki şansıma.
Şuanda doktorum erkek ve tecrübeli olgun bir doktor.
Ve o kadar ilgili ki, o kadar komik geliyor ki bana erkek doktora görünmemek için önceden diretmelerim.
Geçen sene kalbi durduğu için kürtajı da aynı doktoruma yaptırmıştım, halimden ve duygularımdan o kadar anlar vaziyetteki..
Umarım herkesin doktoru böyle sevecen ve ilgilidir
Anlamadım ki bi çıkıyo bi iniyo yemekten sonra davul gibi normaldede kim görse zayıfladın bu mu 4 aylık halin diyorKızlaaar göbişler ne durumda :) Büyüdüler mi?
Canım ben taramalar için kan vermedim, direk amerikaya giden testi yani kromozomlara batırdım, genetik down sendromu fln gibi rahatsızlıkları %99 oranında tespit ediyor, tabi ona bakarken kromozomlara baktıkları için bebeğinin xx kromozomu yani kız bebek olduğunu da öğrenmiş oldumBu ıkılı tarama kanındamı bellı oluyo canım bende verdım bugun cıkması lazımdı ama aramadılar bakalım
Benimki bu durumda :) metroda yer bile verdiler geçen gün çok duygulandım :)Kızlaaar göbişler ne durumda :) Büyüdüler mi?
Kızlar benim ilk gebeliğim ama ben bir şeyler hissediyorum, özellikle soluma yattığım zaman :)Valla ne biliyim canım öyle hafiften bişiler var gibi herhalde bebekbekleyip görecez
Ayni bende senden bir iki gun onde bbende hissediyorum sola yattigim zaman donuyooo gibi ilk gebelik olurmuki gec hişedersin diyoralarKızlar benim ilk gebeliğim ama ben bir şeyler hissediyorum, özellikle soluma yattığım zaman :)
Ben de bakiyorum sitelere su an indirimli olanlari tercih ediyorum. Ebebek te guzel indirimler var zaten kalite kalite urunler. Carters in sitesine baktigimda pek dise deger bir indirim goremedim bekliyorum. Bi de mothercare i gozume kestirdim indirimler de hos gorunuyor. Ben bu ay da dayanamayip biseyler alicam galiba. Jeralde en fazla alisverisi ben yaptim :) Allah utandirmasingüzel günlerde kullansın bebeğin
ben carter'sın ürünlerini beğeniyorum, yeğenim içinde hep tercih ettik gayet güzel ama onlinedan almim dedim artık haftasonu avm yapmam lazım .
erken mi diye de almim diyorum , ama sor kendimi nasıl zor tutuyorum :)
Benim erkek kadin onceligim yoktu fakat ne zaman bi kadina denk gelsem bi garip haller donukluklar dedigin gibi. Ha tup bebek surecinde de cok kadin dr gordum onlar iyilerdi Allah icin. Aslinda kadin erkekle de alakasi yok tamamen iletisimle alakali bisey ama belki tesaduf erkek dr lar hem bana hem esime bu surecte kendimizi daha iyi hissettirdi ve daha bilgili geldiler. Tamamen kisisel bir tercih ama onemli durumlarda kadin erkek ayrimi yapilmasina cok karsiyim.Ben bugüne kadar erkek doktora muayene olmam dedim hep, bayan doktor aradım durdum hatta.
Ama pek çok kadın doktor, daha ilgisiz ve donuk çıktı ne yazık ki şansıma.
Şuanda doktorum erkek ve tecrübeli olgun bir doktor.
Ve o kadar ilgili ki, o kadar komik geliyor ki bana erkek doktora görünmemek için önceden diretmelerim.
Geçen sene kalbi durduğu için kürtajı da aynı doktoruma yaptırmıştım, halimden ve duygularımdan o kadar anlar vaziyetteki..
Umarım herkesin doktoru böyle sevecen ve ilgilidir
Sen de sagol canim insallah hepimizin gonlune gore olsunSağ ol canım ilgün için inş her şey gönlünce olur
Bağırsak hareketidir diyorlardı ama bu kesinlikle bağırsak hareketi değil, yogaya başladım, orada ki kızlar aaa tekme atti falan diyorlar, ögünleri görmek bize de nasip olur umarım: )Ayni bende senden bir iki gun onde bbende hissediyorum sola yattigim zaman donuyooo gibi ilk gebelik olurmuki gec hişedersin diyoralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?