2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
A
Anladim, insaallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz. Hayirli ugurlu olsun bebeklerimiz ve biz saglikli olalim da insaallah kiz erkek gercekten onemli degil.

Hayorlı olsun canım bebişinin cicileri çok hoş güle güle kullan inş

Yaaa çok alakasız ama söylemeden geçemeyeceğim

Kullanıcı adı sa ha ne

Görünce

Watasiwa watasiwa watasivaaaaaaaaaaaaaaa candyyyyy diye şarkı söylüyorum hahahah:)

Ben bugüne kadar erkek doktora muayene olmam dedim hep, bayan doktor aradım durdum hatta.
Ama pek çok kadın doktor, daha ilgisiz ve donuk çıktı ne yazık ki şansıma.
Şuanda doktorum erkek ve tecrübeli olgun bir doktor.
Ve o kadar ilgili ki, o kadar komik geliyor ki bana erkek doktora görünmemek için önceden diretmelerim.

Geçen sene kalbi durduğu için kürtajı da aynı doktoruma yaptırmıştım, halimden ve duygularımdan o kadar anlar vaziyetteki..
Umarım herkesin doktoru böyle sevecen ve ilgilidir

Bu ıkılı tarama kanındamı bellı oluyo canım bende verdım bugun cıkması lazımdı ama aramadılar bakalım

Aynen canım erkekler kadınlardan daha anlayışlı daha ilgili bence

Bu ıkılı tarama kanındamı bellı oluyo canım bende verdım bugun cıkması lazımdı ama aramadılar bakalım
Canım ben taramalar için kan vermedim, direk amerikaya giden testi yani kromozomlara batırdım, genetik down sendromu fln gibi rahatsızlıkları %99 oranında tespit ediyor, tabi ona bakarken kromozomlara baktıkları için bebeğinin xx kromozomu yani kız bebek olduğunu da öğrenmiş oldum

Kızlar zamanı değil biliyorum ama sormak istedim ilk gebeliğimde sütüm çoktu maşallah sürekli akıyordu ama çocuk hiç gelişmedi o sütle hep ishaldi ve kilosuda baya geriden geldi sütten kestim biraz iyi oldu ishali ama kilosu halen düşük inş bunda öyle olmaz eğer olursa mama kullanacam ama hangisi uygun olur yenidoğana bilemiyorum

Ben de bakiyorum sitelere su an indirimli olanlari tercih ediyorum. Ebebek te guzel indirimler var zaten kalite kalite urunler. Carters in sitesine baktigimda pek dise deger bir indirim goremedim bekliyorum. Bi de mothercare i gozume kestirdim indirimler de hos gorunuyor. Ben bu ay da dayanamayip biseyler alicam galiba. Jeralde en fazla alisverisi ben yaptim :) Allah utandirmasin

Benim erkek kadin onceligim yoktu fakat ne zaman bi kadina denk gelsem bi garip haller donukluklar dedigin gibi. Ha tup bebek surecinde de cok kadin dr gordum onlar iyilerdi Allah icin. Aslinda kadin erkekle de alakasi yok tamamen iletisimle alakali bisey ama belki tesaduf erkek dr lar hem bana hem esime bu surecte kendimizi daha iyi hissettirdi ve daha bilgili geldiler. Tamamen kisisel bir tercih ama onemli durumlarda kadin erkek ayrimi yapilmasina cok karsiyim.
Haber ne zamandi hatirlamiyorum zannedersem guneydogu bolgesindendi ama adam karisina erkek dr un mudahale etmesini istemedigi icin kadin vefat etmisti off ki off

Sağ ol canım ilgün için inş her şey gönlünce olur
Sen de sagol canim insallah hepimizin gonlune gore olsun

Ayni bende senden bir iki gun onde bbende hissediyorum sola yattigim zaman donuyooo gibi ilk gebelik olurmuki gec hişedersin diyoralar
Bağırsak hareketidir diyorlardı ama bu kesinlikle bağırsak hareketi değil, yogaya başladım, orada ki kızlar aaa tekme atti falan diyorlar, ögünleri görmek bize de nasip olur umarım: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…