Kizzlaarrr helpp meee . Aksam gobek deligime bakmistim sole bi.sabah bi kalktim bole yara olmus gibi zaten kenari kizarmisti temizleyem demistim kucucuk parmagimla sey ettirdim simdide kurumus gibi yara olmus bisi olurmuu doktoru arasammiki bebis kiprasiyo hareketleri var ama korktum ben baktim diyemi olmustur hassas ya ora ondanmiki
Kizzlaarrr helpp meee . Aksam gobek deligime bakmistim sole bi.sabah bi kalktim bole yara olmus gibi zaten kenari kizarmisti temizleyem demistim kucucuk parmagimla sey ettirdim simdide kurumus gibi yara olmus bisi olurmuu doktoru arasammiki bebis kiprasiyo hareketleri var ama korktum ben baktim diyemi olmustur hassas ya ora ondanmiki
Evet ya, zaten instagramdaki çoğu şeyi aliexpress te çok ucuza buluyoruz..
Benim beğendiğim çanta da buydu..
Sunveno Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care http://s.aliexpress.com/nmemUJFZ
(from AliExpress Android)
Teşekkürler canım.. Ben de bayıldım valla.. Almayı düşünüyorum aslında.. Ama bebek arabasına karar verip öyle mi alsam diyorum, renk uyumu açısından.. Gerçi içlerinde en güzel duran renk de bu paylaştığım gibi
cook geçmiş olsun canim benim sanada esinede allahim senide bebeginide korusun esinide inşallah.. inşallah bugunleri atlatip bebeğini kucağına esinede kavuşmak nasip olsun mj beni çok duygulandirdi inşallah tez zamanda kavusursunuz eşinle
Teşekkürler canım.. Ben de bayıldım valla.. Almayı düşünüyorum aslında.. Ama bebek arabasına karar verip öyle mi alsam diyorum, renk uyumu açısından.. Gerçi içlerinde en güzel duran renk de bu paylaştığım gibi
Hangi çantayı aldın canım? Ben de bakıyorum da bu ara çantalara..
Bu arada ben de aliexpress ten bayağı alışveriş yapıyorum.. Bir sürü saç bandı, ayakkabı filan kızıma.. Hatta çoğunu daha cinsiyet belli olmadan almıştım iki tane de müslin örtülerden aldım..
Ücretsiz kargo olan ürünleri alıyorum hep canım.. Gümrüğe takılma gibi bir durumla da hiç karşılaşmadım, şimdiye kadar aldıklarım hep ufak ufak parçalardı.. Yani en pahalı aldığım parça 20 $ filandır şimdiye kadar..
Ücretsiz kargo olan ürünleri alıyorum hep canım.. Gümrüğe takılma gibi bir durumla da hiç karşılaşmadım, şimdiye kadar aldıklarım hep ufak ufak parçalardı.. Yani en pahalı aldığım parça 20 $ filandır şimdiye kadar..
Bilmiyorum birden almışım şok oldum tartidaki rakamı görünce geçen ay 54tüm bu ay 57 olmuşum bile yediklerime dikkat ediyorum ama üstüne yatıyorum ya çok yorgunum bu aralar
Sorma canım geçen ben de o şoku yaşadım. Doktora her gittiğimde 60 kilo çıkan ben , geçen eczanede bi tartılayım dedim 64 olmuşum, ne ara aldım bilmiyorum, tekrar tartılmaya korkar oldum