2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizzlaarrr helpp meee . Aksam gobek deligime bakmistim sole bi.sabah bi kalktim bole yara olmus gibi zaten kenari kizarmisti temizleyem demistim kucucuk parmagimla sey ettirdim simdide kurumus gibi yara olmus bisi olurmuu doktoru arasammiki bebis kiprasiyo hareketleri var ama korktum ben baktim diyemi olmustur hassas ya ora ondanmiki

Bisi olmaz kuzum. Cok kurcalama nemlendir orayi iyilesir iki gune

Ben bu çantaya BAYİLDİMMMMMMMMMMMMMM

yorumlar da süper. Herkes çok beğenmiş senin seçtiğin renk de harika. Çok alasim geldi sen alacak misin :)

Büyükmus ve cok kullanisliymis:)

Son düzenleme:

yorumlar da süper. Herkes çok beğenmiş senin seçtiğin renk de harika. Çok alasim geldi sen alacak misin :)

Teşekkürler canım.. Ben de bayıldım valla.. Almayı düşünüyorum aslında.. Ama bebek arabasına karar verip öyle mi alsam diyorum, renk uyumu açısından.. Gerçi içlerinde en güzel duran renk de bu paylaştığım gibi

Canım benim cok sagol Allah razı olsun insaAllah hepimiz icin esleriniz esim basimizdan eksik olmasınlar huzur sağlık geçim versin evlatlarimizla

Kizlar alacaksaniz indirimi kacirmayin. Yada bekleyin 11.11 indiriminde alin. Kasim da.

:) kiz baktim merak iste bakayim didim
Caktirma bende bakiom arada gobek deligim disari dogru cikmaya basladi mj die

Kargo olarak ne ödüyorsun canım ben gümrüğe takılır diye guvenemedim

Kargo olarak ne ödüyorsun canım ben gümrüğe takılır diye guvenemedim

Ücretsiz kargo olan ürünleri alıyorum hep canım.. Gümrüğe takılma gibi bir durumla da hiç karşılaşmadım, şimdiye kadar aldıklarım hep ufak ufak parçalardı.. Yani en pahalı aldığım parça 20 $ filandır şimdiye kadar..

Güle güle kullan canim

21.haftaya göre kilo az bile ama birayda aldıysan biraz dikkat edebilrisn
Bilmiyorum birden almışım şok oldum tartidaki rakamı görünce geçen ay 54tüm bu ay 57 olmuşum bile yediklerime dikkat ediyorum ama üstüne yatıyorum ya çok yorgunum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…