2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende oyle canim ya 2 gundur 1.5 anca etkilermi minnaklari

En az 2 lt içmek lazım aslında.. Gerçi bu kişiden kişiye değişiyor, kiloya da bağlı ama benim için en azından 2 olması lazım.. Aklıma bile gelmiyor benim su içmek.. Ancak tuzlu filan yenişsem, ya da dışarıda sıcakta kalmışsam öyle susuyorum sadece..

Güle güle kullan canim

Teşekkürler canım..

SELam yine ben.
Bugün kendi doktoruna gittim.
Detaylı ultrason sonucuna göre doktorda aynı şeyleri söyledi bunlar ihtimal dedi.
Benek anne karnında sapasağlam olur doğar Allah korusun ateşli hastalık geçirir ömür boyu hasta olabilir herşey tabi önce Allahtan..
neden bilmiyorum eve geldim ağlamaktan şişti gözlerim kimse bana bebeğin hasta demiyor tabi Allah bilir dualarım onunla. 350 de 1 ihtimal işte..
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bizden böyle 503 gram olmuş paşa bey.

Mide yanması başladı bende de galiba yanıyor alev alev yüksek yastık yapıp uzanıyim dedim yok oturuyorum yok napıcam bilemedim

Hey masallah yarim kilo demek:) saglikli sihhatli bebek iste uzme kendini etkilenmesin kuzucuk

ahhhh kendime söz geçirebilsem
He bide kızımda da 1000 / 1 ihtimal dediler anlamadım bu işi

Ben geçenlerde yazmıştım pek cevap yazan olmadı şimdi yine yazayım

Benim bildiğim Risk.250 hatta bazı doktora göre 200 de 1

300 lu sayılarda risk olarak saymiyorlar senin bu doktor niye risk görüyor ki anlayamıyorum bir türlü

Ve hep derim bunlar olasılık Allahın izniyle hiç bir şey çıkmayacak :)

Onlar ihtimal sana bahsetmek zorundalar sen dua et bol bol Rabbim bilir en dogru en hayırlisini ısalalh sağlıkla dogcak bebeğin bir bakmışsın aylar geçmiş ablası ile oynarken izliceksin onu ısalalh... benim önceki hamileligim de risk felan yoktu hersey doğum anına kadar yolundaydı hiç anlaşılmadı hastalığı düşün ki hiç gelismemis kalbi vardı. Okadar çok sağlıklı dediki doktor ben dogurcam alcam onu eve doncem sandım ole emin gittim yani. Ama hayat hiç bizim düşündüğümüz gibi gelişmedi. Yani doktorlar herseyi de bilmiyorlar sen Rabbimize sığın dua et en güzeli yazmıştır allah. Sağlıkla dogsun büyüsün işallah... Şimdi uzulmek zamanı değil tadını çıkar onun içinde büyüdüğü hissı hareketleri bu zamanlar da geri gelmez boşver ihtimalleri iyiye odaklan sen..

speedy-gonzales maşallah canım bebişine, ne güzel kilosunu almış. Benimki de en son ultrasonda baya göbekliydi ama kilosunu söylememişti doktor. Tosun paşa olduk iyice :)

çok şükür çok hareketli sürekli oynuyor karnımda.
aslında Benin doktorum bu değerlere göre risk taşıyor demiyor o bana hep aynı şeyi söyler:
Risk hep var ben 2li ve 4 lü testi de yaptırmadım.
Sonucunda aldırır mısın dedi? Hayır dedim istemedik eşimle ikimizde.
Ama bugün doktorda sanki doktordan destek bekledim gibi geldi gittiğim doktor perinatalog çok rahat ve emin konuştu üstüne bide Benin doktor böyle bu risk hep var deyince doldum.

Daha 4 ay önce kuzenim doktor hatasından ölü Bebek dünyaya getirdi. O benek bize mucize oldu özürlü olacaktı tüm doktor öyle dedi ama Rabbim verdi şifasını

Yaa zaten sağlıkla doğmalari bir mucize degilmi yani gelişim süreçleri nekadar riskli ve önemli.. insan yasadikca öğreniyor iste. Ama benim tek bildiğim Rabbim hayırlısını nasip etsin hep ömrümüze. Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok zor süreçten geçiyorum aslında sana konuşurken kendime konusuyorum. Pek yazmıyorum sessiz takipcilerdenim. Ama korkma hersey yolunda gitsin sağlıkla dogsun isalalh.

https://www.e-bebek.com/baby-plus-safe-side-anne-yani-besigi-p-byp-ap8021703g

Sizce nasıl kac gündür bakmamistim ebebege şimdi gördüm hoşuma gitti ama uzun vadeli değil gerci esim askerden gelince düzenli bir hayatımız olucak kızıma oda yapicam nasipse o zaman güzel bir yatak alirim idareten şeyler bakıyorum bakınca bu fiyata eder mi bu zaten saklarim kardesi olursa onada kullanırım ne alirsam alayim

ahhhh kendime söz geçirebilsem
He bide kızımda da 1000 / 1 ihtimal dediler anlamadım bu işi
yesa ya cok katiliorum. Senin riskin falan yok. Ki farzetki var. 300 de 1 buyuk bi risk mi 200 de 1 yada. 50 de 1 bile olsa 49 saglikli olma sansi var. Hem allahtan gelene boynun kildan ince sonlandirmayi dusunmuosan napicaksin. Guzelim hamileligini bunu dusunerek perisan etme. Cok icin skliosa elini koy gobuse ya şafi cek. Ben bebeklerimizin saglikli olduguna inaniorum

Öyle tabi hamilelik kapalı bir kutu neler çıkar içinden belli olunmuyor
Buradan birisi benim gibi konuşsa kızarım nasıl böyle karamsar düşünürsün diye kendime gelince
Saçma sapan düşüncelere kalıyorum.

Allah büyük inşallah dedikleri gibi sadece bir risktir doğunca sapasağlam olur..
aldırma fikir aklımda hiç yok sağlamını verdi Rabbim şükrettim bunda da ne gelirse şükür.

speedy-gonzales
Canim icini ferah tut hatirlarsin belki bana da detaylı kolu bacagi kısa dedi gelisimi haftasına göre geri dedi falan filan ben hic kötü düşünmüyorum artık evet o zaman cok üzüldüm ama sonra yanilma olabileceği ve herkesin her bebegin bir olmayacağı beni kendime getirdi burdaki arkadaslarda sagolsun sen dahil icimi rahatlattiniz saglikla ve huzurla gecirelim bence hamileligimizi senin birde ikinci nasıl bir duygu tattin biliyorsun üzme kendini ve yakisikliyi ki kizinda etkilenir senin uzulmende bence üçlü üzüntü birde esin var etti 4 yanilma payi olan olan seylerle sikmayin canınizi hepimiz saglikla kucagimiza alıp mutlulugumuzu cogalticaz o güzel gunlere ericez Allahin izniyle

Geçici bir şey ise fiyat açısından pahalı değil mi canım. Madem eşin gelince oda yapacaksın

Haklısın canım çevremde öyle çok böyle durumlar yaşayan var ki onları bile getirsem aklıma üsülmekten vazgeçerim aslında Rabbim sağlık versin hepimize.

Bursada oturan anneler var mı nasıl bir yer eşim gelince oraya taşınmayi düşünuyoruz öyle bir hayal işte onunla nereye gitse giderim zaten yeter ki sağlıklı mutlu olalım istanbulda durmak istemiyorum boguyor beni herkesten uzak olmak istiyorum ki orasi olursa deniz yoluyla bayramda vs ailelerin yanına gelinir öyle güzel hayallerimiz var nasip bakalım daha erken ama paylasmak istedim sizlerle cunku düşününce bile mutlu oluyorum eşim kızım ben mutlu yuvamizda belki sonra kardeşi de gelir ah ah Allahim büyüksun hakkimizda hayırlı olanı nasip et

Geçici bir şey ise fiyat açısından pahalı değil mi canım. Madem eşin gelince oda yapacaksın
Evet model hosuma gitti ama fiyat olarak o kadar etmez malesef benim 200-300u gecmeyen birsey bulmam gerek galiba zaten masraflar çok ufacik şeyler ates pahasi

Haklısın canım çevremde öyle çok böyle durumlar yaşayan var ki onları bile getirsem aklıma üsülmekten vazgeçerim aslında Rabbim sağlık versin hepimize.
Amin canım benim başkasına soyleyince kolay oluyor biliyorum kendin olunca elinde olmuyor uzulmeden edemiyor insan yanindaki kuzuna bakıp ve oglusunu düşünüp icini rahatlat

Canım geçici olarak kalacağın yere park yatak sigmiyordu demi. O odaya tekrar bi baksan resmen park yatak fiyati. Buna vereceğine park yataga verirsin 3 3.5 yaşına kadar kullanır sonra da onun gönlüne göre oda yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…