2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Etkili olur mu bilmiyorum canım ama ben yutamam gibi geliyor pek sevmem suyla idare edicem insaAllah yoktur ya da varsada geçer hemen

Hiç duymadım onu. Sarımsaktan nefret ederim. Nasıl yutayım
Yok anam yutmayin sakın
Şimdi internetten baktım biraz, bi kadında komsularinin tavsiyesiyle yutmaya çalışmış nefes borusuna takılmış zor kurtarmislar valla

ah bende severim ama aci mideme dokunuyor midem yaniyor salataya bile soğan kattirmiyorum
yoksa o küçük arnavut biberini flan çiğ köfte yi severim midemden dolayi yiyemiyorum

İlaçlar sonucu yanma geçti ama o akıntı bir türlü geçmiyor
Bende yanma yok canım o zaman da yoktu ama baya fazla çıkmıştı sonucum demek ki hepsi bir olmuyor
Acaba akıntı başka seyden olamaz mi ne biliyim rahimden gelen falan normal akintilardan

Bende yanma yok canım o zaman da yoktu ama baya fazla çıkmıştı sonucum demek ki hepsi bir olmuyor
Acaba akıntı başka seyden olamaz mi ne biliyim rahimden gelen falan normal akintilardan
Gebelikte akıntı normal yanma ve kötü koku yoksa fizyolojik akıntı bahsettigin beyaz akıntı bende var hamile yakınlarıma çok sormuştum hepside bizde de oluyo demişti bol bol su iç zaten gebelikte en az 2 litre dr içmek gerek dedi bende ilk aylarda vardı dr günlük 3 litre dedi bende içtim ilaç vermedi çok şükür şimdi yok düzenli su içiyorum inş enfeksiyon değildir canım

Evet canım aynı yerden bahsediyoruz bana da medicalparktaki doktorum yonlendirdigi icin 300 dedi normali kac onu sormadim dogrusu ama en fazla olsun 350 bence

Çok tatlı bir doktordu çokta ilgili..

Bu arada geçen bende yedim çiğköfte normalde çok severim ama hamileliğimden beri ilk kez yedim enfesss

Bu aralar fena midem yanıyor
Sık sık dönüyorum kızımda bu haftada neler yazdığıma bakıyorum. Genelde hep aynı şeyleri yaşıyorum..

Yanma ve koku yok canım sürekli olmuyor zaten son birkac gündür var suyu cogaltmam lazım öncekini suyla atlatmistm buda oyleyse suyla gecer insaAllah

iyi aksamlar hamisler..ben 2017 ocak annesiyim tatli heyecanlari tekrar hatirlamak istedim ..yalniz bizim grupta yemek konusmak yasakti burda alenen yazmissiniz..cani ceken yiyemeyen olur aman deyim Hayirla kavusursunuz insallah yavrulariniza...hamileligin tadini cikar diyenler cok olur etrafinizda ama sunu soyleyeyim cooook guzel gunler sizi bekliyor...her anin tadini cikarmayi bilmek lazim ..dogumun bile

Ayyy valla yemek yazmama uygulaması çok iyiymiş biz de başlayalım bence :)

Bu güzel mesaj için de çok teşekkürler :)

anlamadım ki ne zaman idrar tahlili yaptırsam enfeksiyon çıkıyor. Korkuyorum ama elimden gelen birşey yok

Kızlar afedersiniz benim alt bölgemde agrı oluyor bazen yataktan kalkınca zorla yuruyorum eğilemıyorum falan bazen hic olmuyor sizde var mı boyle bsy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…