2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Genelde sola yatmaya calisiyorum canim tabi dikkat edebildigim anlar icerisinde :)
Tuz cok yemiyorum zaten, ayaklarimin sisligi de onemli degil aslinda bi problem olmasin da illa ki ufak tefek sikintilarimiz olacak.
sıkıntı yapma canim.ben oglumda 38 numara terlik giymee.baslamistim ki bana 36 bile bol gelirdi 35 giyerdim dalga konusuydym resmen.olacak o kadar sislik. yine de tahlil yaptır kafan rahatlasin.

sıkıntı yapma canim.ben oglumda 38 numara terlik giymee.baslamistim ki bana 36 bile bol gelirdi 35 giyerdim dalga konusuydym resmen.olacak o kadar sislik. yine de tahlil yaptır kafan rahatlasin.
Simdi aldim canim acilden sonucu. Hersey normal deger araliklarinda icim rahat etti artik sisse de sis napalim yani diyebilirim ;)

Daha once bir bebegmin kalbi durdugu icin cok korkuyorum. Bir an once hssetmek istiyorum. Ne zormus.
o korku bende de var canim. sıkma canını. benimde iki kaybim var. rahat tut gönlünü.benim dr. 13-14 den sonra risk azaliyo demisti. simdi rahat hareketlerini hissesiyorum. belkide ikinci oldugu icin ayirt edebiliyorum.

Simdi aldim canim acilden sonucu. Hersey normal deger araliklarinda icim rahat etti artik sisse de sis napalim yani diyebilirim :KK66:
sol tarafa yat canim bobrekler rahat çalışsın. suyu artir birazda. rahatladin en azından. napcan el mecbur katlanacaz. ben son ayda oglumda kutuplardan basik ekvatordan siskin bir haldeydim. karnimdan ayaklarimi göremiyordum. komik bir hal alacagiz anlayacagin. sonu guzel olsun da hepsi gecer.

Resmen geberiorum. Hayatimda hic bu kadar aci cekmemistim. Hemoroidden yuruyemiorum oturamiorum uyuyamiorum. Kullandigim fitiller kremler bi ise yaramiyo. Helak okdum aglamaktan. Tam uyuyorum bi sanciyla uyaniorum. Kocaman bi meme yapmis. Mosmor. Kan dolu. Hic boyle bi aci cekmemistim. Hic.

Resmen geberiorum. Hayatimda hic bu kadar aci cekmemistim. Hemoroidden yuruyemiorum oturamiorum uyuyamiorum. Kullandigim fitiller kremler bi ise yaramiyo. Helak okdum aglamaktan. Tam uyuyorum bi sanciyla uyaniorum. Kocaman bi meme yapmis. Mosmor. Kan dolu. Hic boyle bi aci cekmemistim. Hic.
Canım ya çok geçmiş olsun :( patlıcan sapının suyuyla iyileşmişti bir tanıdığım ama doktora danışmak lazım bir hamilelikte kullanılabilir mi diye :(

Canım ya çok geçmiş olsun :KK43: patlıcan sapının suyuyla iyileşmişti bir tanıdığım ama doktora danışmak lazım bir hamilelikte kullanılabilir mi diye :KK43:
Doktorum bana genel cerraha gidip ufak bi operasyon yaptirmalisin dedi. Nasil gideyim nasil yaptirayim. Ameliyat dese bebege zarar vermicek mi. O kadar yorgunum ki iki gundur uyku uyumuyorum. Gelen misafirlerden perisanim. Cunku adim atmak eziyetken onlarin gonlunu etmek zorunda kaliorum. Aglamaktan elim yuzum.davul.gibi. dogum sancisi bundan daha kolay diyen var. Bu nasil bi acidir

canim doktorunla gorus gerekirse lavman yaptir. bu arada incir sezonu. bol.bol tuket bagirsaklari iyi çalıştıriyo. tecrube ile sabittir.

Doktorum bana genel cerraha gidip ufak bi operasyon yaptirmalisin dedi. Nasil gideyim nasil yaptirayim. Ameliyat dese bebege zarar vermicek mi. O kadar yorgunum ki iki gundur uyku uyumuyorum. Gelen misafirlerden perisanim. Cunku adim atmak eziyetken onlarin gonlunu etmek zorunda kaliorum. Aglamaktan elim yuzum.davul.gibi. dogum sancisi bundan daha kolay diyen var. Bu nasil bi acidir
bebegine zarar verecek virsey olsa canim.doktorun onermezdi. gecmis olsun ama dikkat et misafir agirlamakta ne. hem de su haldeyken.

kabizliktan olmadiysa dr. ile gorus canim iyice ilerlemeden. sonrasi daha kotu olmasin.
Bayram iste gelene gelme diyemiosun. Ilerleyecek yerim kalmadi vallahi 3. Evresindeymisim. 4. Evrede sanzimani freni dagitioz heralde. Bunun bi ilerisi intihar olmali

Gözün aydın canımm tahlil temizse şişen her şey iner o halde içimiz rahat :KK70:
Hahaha dogru durmak yok sismeye devam :KK70:

sol tarafa yat canim bobrekler rahat çalışsın. suyu artir birazda. rahatladin en azından. napcan el mecbur katlanacaz. ben son ayda oglumda kutuplardan basik ekvatordan siskin bir haldeydim. karnimdan ayaklarimi göremiyordum. komik bir hal alacagiz anlayacagin. sonu guzel olsun da hepsi gecer.
Benim de artik bikini bolgesini gormek ne mumkun :) Aynen sonu guzel olsun bunlarin hepsi gelip gecici seyler

Cok gecmis olsun canim esim de bir ara ayni sikintiyi cekmisti cidden zor umarim bir an once gecer

Back
X