2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cok sagol L Lilyumm_ :KK200:
Tam da senin msjindan once dr uma msj attim icim rahat etmedi cunku.
Cunku bizim topigi takip ettigim kadariyla kimse henuz bu problemden sikayet etmeye baslamamis. Bana da erken geldi acikcasi.
Dr yarin senin de dedigin gibi bi idrar tahlili yaptirip sonucu bana gonder dedi.
Insallah protein kacagi fln yoktur yahu.
Sen nasilsin kacabildin mi bi yerlere canim tatilde yoksa evde istirahate devam mi.
Doktorun önlemini almak istemiştir canım moralini bozma hiç. Ne kadar kalabiliyorsan tatilde o anların tadını çıkar oğluşun ve eşinle ❤️ Biz evdeydik yine haftalardır evdeyim biliyorsun riske atmayayım dedim zaten bayram öncesi doktorum evinde geçir bayramını demişti. Bunca zaman sabrettim alıştım da artık, bakalım salı gününe randevu aldım göreceğiz ne durumda olduğumuzu inşallah normale dönmüştür her şey kuzum.

Yaa eşimle cok güldük mesajınaa :) ben daha cok güldüm çünkü onda da bir soru işaretiydi "yapışır mı ki yaaa? " :KK70:

Valla ben ölümüne sağlı sollu yatıyorum :)) zaten sırtustu yatmayı hic sevmem ama sag sol donmeyi cooooook severim:KK25:
Valla canım keseyi rahimi düşününce balon gibi şekil alıyor yapışır kalır sanki gözümün önünde öyle canlanıyor :D
Solda yatarken çok yoruluyorum ama en rahatı da o aslında

Doktorun önlemini almak istemiştir canım moralini bozma hiç. Ne kadar kalabiliyorsan tatilde o anların tadını çıkar oğluşun ve eşinle ❤️ Biz evdeydik yine haftalardır evdeyim biliyorsun riske atmayayım dedim zaten bayram öncesi doktorum evinde geçir bayramını demişti. Bunca zaman sabrettim alıştım da artık, bakalım salı gününe randevu aldım göreceğiz ne durumda olduğumuzu inşallah normale dönmüştür her şey kuzum.
Cok iyi yapmissin canim. Adi tatil de olsa insan yoruluyor valla.
Bence sali kontrolde hicbisey kalmamis olacak bak gor. Biz donusu biraz uzaticaz gibi, bu durumda benim son kontrolumun uzerinden neredeyse bi bucuk ay gecmis olacak, oglusu baya buyumus gorurum insallah. Sali guzel haberler bekliyorum :KK200:

Sana oyle geliyordur canim :-} hamilelikten hamilelige degisiyor o sikintilar :-)

Ben hala yatiyorum her wcye gidince azicik kan geliyor
Oglumun hareketlerini hissetmesem daha cok korkardim herhalde ayaklari kasiklarimda resmen futbol oynuyor :))
gecmis olsun canim.dukkat et dinlen bol bol.

Merhabalar kizlar nasilsiniz.
Tatildeyim rehavet coktu ne zamandir yazmiyorum. Hepinize iyi bayramlar. Nasil geciyor bayraminiz.
Benim ayaklarim fena halde sismeye basladi. Yattiktan sonra problem yok iniyor ama bikac saat oturayim ya da ayakta kalayim davul gibi oluyor.
Onceden hamilelik geciren hamisler size sorayim, cok erken degil mi henuz :110:
canim.sol ttarafina yatmaya xalia böbreklerin rahat çalışsın egwr tuzla aran yoksa tuzlu tursy tarzi yiyecekler yiyorsan onlarda odem yapar.

Cok iyi yapmissin canim. Adi tatil de olsa insan yoruluyor valla.
Bence sali kontrolde hicbisey kalmamis olacak bak gor. Biz donusu biraz uzaticaz gibi, bu durumda benim son kontrolumun uzerinden neredeyse bi bucuk ay gecmis olacak, oglusu baya buyumus gorurum insallah. Sali guzel haberler bekliyorum :KK200:
İnşallah canımm güzel haberler veririm :) bir bakmışsın boy bos atmış senin minik pozlar veriyor ❤️ Ne kadar büyümüş olduğuna şaşıracaksın canım :)

sağol canım inşallah denerim, bugün hiçbirşeye fırsatım olmadi bizi kümmet yaylasina götürdüler sabahın 7 sinde hadin gidiyoruz dediler cokda güzel oldu yarin dönüş yoluna geçeceğiz önce samsun sali günüde istanbul evimize inşallah tabiki calişiyorum işde var

Ayy ben de çok seviyorum kümbet yaylasını mavi göle falan gittiniz mi kaynananlar Giresunun neresinden

Anladım canım hayirlisiyla gelsinler de hallolur inşallah hepsi :)
oyle canim tek onlar saglikli olsunlarda. biri karnımda biri dizimde yatiyo. Allahim bahtlarini da talihlerini kaderlerini guzel yazsin. tek onlar iyi olsun. biz ne olsa cekeriz.Analık boyle birsey olsa gerek.

gecmis olsun canim.dukkat et dinlen bol bol.

canim.sol ttarafina yatmaya xalia böbreklerin rahat çalışsın egwr tuzla aran yoksa tuzlu tursy tarzi yiyecekler yiyorsan onlarda odem yapar.
Genelde sola yatmaya calisiyorum canim tabi dikkat edebildigim anlar icerisinde :)
Tuz cok yemiyorum zaten, ayaklarimin sisligi de onemli degil aslinda bi problem olmasin da illa ki ufak tefek sikintilarimiz olacak.

İnşallah canımm güzel haberler veririm :) bir bakmışsın boy bos atmış senin minik pozlar veriyor ❤️ Ne kadar büyümüş olduğuna şaşıracaksın canım :)
Evet guzel pozlar alalim miniklerden darisi dogduktan sonra ki fotolarini paylasmaya insallah . Zaten ultrason fotolari da olmasa icimde bir bebek tasidigima inanamiyorum cunku hala bi hareket yok :)

Back
X