2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Resmen geberiorum. Hayatimda hic bu kadar aci cekmemistim. Hemoroidden yuruyemiorum oturamiorum uyuyamiorum. Kullandigim fitiller kremler bi ise yaramiyo. Helak okdum aglamaktan. Tam uyuyorum bi sanciyla uyaniorum. Kocaman bi meme yapmis. Mosmor. Kan dolu. Hic boyle bi aci cekmemistim. Hic.

Doğum sonrası 1 hafta kadar basit bir hemoroid yaşadım o zaman bile inledm oturamadkm.
Seni düşünemiyorum şuanda bölgesel uyuşuklukla mutlaka bir çözümü vardı bir an önce kurtulmaya bak

Sabah olmuyo resmen.

Doktorun operasyon dedigi hangi yontem acaba bi ip gibi biseyle skistirip koparip aliyolarmis o basit bi yontem bide baya bildigin ameliyat varki teyzem oldu ölüyo sandik hemoroid buyuk skinti Allah yardimcin olsun cok aglamisimdir wcde acidan :(

Doktorum bana genel cerraha gidip ufak bi operasyon yaptirmalisin dedi. Nasil gideyim nasil yaptirayim. Ameliyat dese bebege zarar vermicek mi. O kadar yorgunum ki iki gundur uyku uyumuyorum. Gelen misafirlerden perisanim. Cunku adim atmak eziyetken onlarin gonlunu etmek zorunda kaliorum. Aglamaktan elim yuzum.davul.gibi. dogum sancisi bundan daha kolay diyen var. Bu nasil bi acidir
Canım çok geçmiş olsun , Allah şifa versin. Ben de gecenin bu saatinde kemik ağrısından uyandım , 3 gündür aynı. Bir sağ taraf bir sol taraf, sızı gibi ama sürekli kemiğimi oyuyorlar sanki. Napıcamı bilemedim. Bayram bitsin bir an önce de doktora gideyim diye bakıyorum.

Oktivus Oktivus canım çok geçmiş olsun. Eğer Ankara yakınlarındaysan hemoroid için Dr.Mevlüt Topbaş'a gitmelisin. Hemoroid için bütün yakınlarım o adama gitti yatar kalkar dua ederler.netten bi araştır istersen adam ameliyat etmeden tek seferde hemoroidden kurtarıyor Allah'ın izniyle. Ne yaptığını da kimse bilmiyor

Genelde sola yatmaya calisiyorum canim tabi dikkat edebildigim anlar icerisinde :)
Tuz cok yemiyorum zaten, ayaklarimin sisligi de onemli degil aslinda bi problem olmasin da illa ki ufak tefek sikintilarimiz olacak.

Evet guzel pozlar alalim miniklerden darisi dogduktan sonra ki fotolarini paylasmaya insallah . Zaten ultrason fotolari da olmasa icimde bir bebek tasidigima inanamiyorum cunku hala bi hareket yok :)

Benmde ilk gebeligim bir turlu anlayamiyorm bebek mi degil mi :KK43: cokta korkuyorm merakla bekliyorum.

Benim de pek anladigim söylenemez kızlar ama yavaş yavaş değişiklikleri fark ediyorum. Dun akşam mesela vardı bir şeyler. Böyle böyle böyle böyle cogalacak:)

Günaydın arkadaşlar Bi sorum olacaktı aranızda detaylı ultrason yaptıran oldu mu kaçıncı haftada yaptırdınız bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

Oktivus Oktivus canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Arkadaşlar tavsiye öneri de falan bulunmuşlar inşallah faydali olur. Bence de bi doktora gitmen faydali olabilir gibi..

Back
X