- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 37
Canım cok gecmiş olsun doktora git hemen dua ediyoruzMrb kizlar
Bugun cok yorulmustum ve suan wcye gittigimde kan geldi yine benden drumda yok sabah artik nobetci kimse ona gidicem dua edin bize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok gecmiş olsun doktora git hemen dua ediyoruzMrb kizlar
Bugun cok yorulmustum ve suan wcye gittigimde kan geldi yine benden drumda yok sabah artik nobetci kimse ona gidicem dua edin bize.
Mrb kizlar
Geçmiş olsun canım. Uzan, dinlen güzelce bol su tüketmeyi ihmal etme. Bebeğin de sen de çok iyi olun :)Gittim kizlar cok sukur bebekte birsey yok
Plesanta asagida oldugu icin o boyle yapiyor. İgne vuruldum ve progestana devam
Canım ne kadar su içiyorsun? Sertlik belli bi dönemden sonra oluyor cünkü karın geriliyor bunun su içmekle alakasını anlayamadım ben.Merhaba arkadaşlar ben ocak annelerinden değilim ama kafama takılan beni çok bunaltan bi konu var. Şubat ve mart annelerine yazmıştım ama tam net cevaplar da alamadım. Burada belki benimle benzer sıkıntıları yaşayanlar olmuştur. Benim uzun süredir karnimda sertlik var sanırım 1 ayı bulmuştur başlaması. Yatarken veya otururken normal ama ayakta sürekli göbek deligimin üstünden itibaren sert. Ama oyle girip cikan sanci gibi birsey degil ayakta hep sert. Doktor ultrasonda rahimde kasılma gördü ve az su içiyorsun dedi. 1 haftadır bol su arada icebildigim kadar maden suyu (tadı biraz midemi bulandiriyor) bir de takviye suda eriyen magnezyum tüketiyorum. Ama çok bir değişiklik hissedemedim hala sert karnım. Acaba tehlike arz eder mi benzer birşeyler yaşayan olduysa lütfen bana cevap yazın çünkü bir türlü içim tam anlamıyla rahat olamıyor. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
İşte normalde aklıma estikçe içiyordum dr 3 lt iç dediği için şimdi dikkat ediyorum. Vücut susuz kaldığında da olabiliyormus sanırım ama neden bu kadar erken yaşıyorum ben de anlamadım. Umarım kötü sonuclanmaz.Canım ne kadar su içiyorsun? Sertlik belli bi dönemden sonra oluyor cünkü karın geriliyor bunun su içmekle alakasını anlayamadım ben.
Canım 15.haftandasın gördüğüm kadarıyla. Yani bebek de bulunduğu yeri belli ediyordur artık. Rahim kasılmalarına magnezyum iyi gelir aslında progestan da rahim içi kasılmalarına iyi geliyor. Su tüketmeye devam. Endişe etme bebeğini strese sokma anormal bir durum olsaydı doktorun belirtirdi canım.İşte normalde aklıma estikçe içiyordum dr 3 lt iç dediği için şimdi dikkat ediyorum. Vücut susuz kaldığında da olabiliyormus sanırım ama neden bu kadar erken yaşıyorum ben de anlamadım. Umarım kötü sonuclanmaz.
Teşekkür ederim kanamalı bir hamilelik geçirdiğim için haddinden fazla endişeliyim progestan kullanıyorum. Dediğiniz gibi umarım normaldir sanırım doktora guvenmeyi öğrenmek zorundayım.Canım 15.haftandasın gördüğüm kadarıyla. Yani bebek de bulunduğu yeri belli ediyordur artık. Rahim kasılmalarına magnezyum iyi gelir aslında progestan da rahim içi kasılmalarına iyi geliyor. Su tüketmeye devam. Endişe etme bebeğini strese sokma anormal bir durum olsaydı doktorun belirtirdi canım.
Bende clexene coraspin kullanıyorum inş bizim gibi olan herkes sağlıklı bişekilde bebegini kucağına alırız tabi tüm hamislerSizi anlıyorum ama önce Allah'a sonra size ve esınıze emanet bebegonızı düşünün kan pıhtılaşması bende de var aspirin ve clexan kullanıyorum her gün sizde kullanıyorsunuzdur inş . Rabbim şifa versin moralınızı bozmayın her şey geçer
çok tesekkur ederim hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim allah hepimizin yardımcısı olsun aminHersey duzelir insallah senin icin dua edecez allah yardimcin olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah annesinin bütün acilarini hafifletir iyi dusun iyi olsun
Arada bir iki güp güp vuruyorSlm anneler bebekler nasil hareketleri faln![]()
Slm anneler bebekler nasil hareketleri faln![]()
Belki de bütün hareketler onun, ama ben de gaz bağırsak vs deyip hala konduramıyorum tekmesi diyeBenimki de bir şeyler yapıyor da
Oğlum ne diyorsun sen misin anlamıyorum. Gaz mi bağırsaklarim siz misiniz diye konuşuyorum hahahha
Benmki yerinde durmuyo ki kipirdyo vuruyo cnm kzm bnm ole gerilirken iki yerden vuruyoArada bir iki güp güp vuruyor
Ama çok düzenli takip edemiyorum henüz :)
Sende durumlar nasıl?
kızlar göğüs uclarim aciyor arada sızlar gibi acida oluyor, birde baktim uclari catlak olmus kenarlari yarik gibi çatlamış göğüs kahverengi yeri iyice koyulaymış tavsiyesi olan varmi ne sürmeliyim göğüslerime ne yapmaliyim
kızlar kurban kesenlerin allah kurbanını kabul etsin inşallah.. kesemeyenlere de allahim kesmeyi nasip etsin..
ben kurbanla ugrastim çok zor oldu yerde tahtanin üstünde yaptim kasiklarim agridi belim agridi yattim dinleniyorum şuan inşallah bebeğim iyidir
ya bende memleketteyim disari çıkıp alacağım eczaneler kapali bulursam nöbetçi eczaneden alirim kremin adi nedir seninCanım Benim de dün kaşıntı acıdi biraz valla ne bulduySam sürdüm.
Önce bebe yağı vardı fiş fiş onu sıktım sonra da krem sürdüm valla anca o geçirdi :)