- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Benim kızım daha sakin olucak heraldeBenmki yerinde durmuyo ki kipirdyo vuruyo cnm kzm bnm ole gerilirken iki yerden vuruyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım daha sakin olucak heraldeBenmki yerinde durmuyo ki kipirdyo vuruyo cnm kzm bnm ole gerilirken iki yerden vuruyo
aynen uyumuşum yatarken dinleniyor birde kendi evimde degilim allah razı olsun buradakiler kendi evim gibi ilgileniyor ama insanin kendi evi gibi değilCanım dikkat et kendine yorma. Biz 3 yıldır bağış yapıyoruz allah kabul etsin. İlk yıl bi kesmistik perisan olmuştük sonra bağışa döndük. Bol bol dinlen sen artık bugün
Benimki sakin olmasin ki dogdugunda sakin olsun oglumda hamileyken cok sakin hareket cok etmezdi acken sadece ederdi dogdu firlama bas edtmek zor ama olsun deger evlat icn hersey :)Benim kızım daha sakin olucak heralde![]()
ya bende memleketteyim disari çıkıp alacağım eczaneler kapali bulursam nöbetçi eczaneden alirim kremin adi nedir senin
Benimki sakin olmasin ki dogdugunda sakin olsun oglumda hamileyken cok sakin hareket cok etmezdi acken sadece ederdi dogdu firlama bas edtmek zor ama olsun deger evlat icn hersey :)
bende bulursam alirim burasi küçük yer istanbulda olsaydim bulurdum ama yinede bakacağım hem karnimada sürerim bu hamilelikte karnim çabuk cikti öne doğru baya gerilecege benziyorBenimki aslında karın çatlak için ama kullandım bunuda canım palmers tummy butter diye geciyor
Biraz pahali ama lierac jel de kullanıyorum göğüs ucu hariç kenarlarına falan
Bende de aynisi ya arada kipirtilar oluyor bisi gobekte dolanir gibi ama cocuk mu gaz mi bende bilmiyorum bi bilsem bebisse cok mutlu olacam ama bilemedimBelki de bütün hareketler onun, ama ben de gaz bağırsak vs deyip hala konduramıyorum tekmesi diye![]()
Bence o kıpırtılarımız bebeklerimiz artıkBende de aynisi ya arada kipirtilar oluyor bisi gobekte dolanir gibi ama cocuk mu gaz mi bende bilmiyorum bi bilsem bebisse cok mutlu olacam ama bilemedim(
Normalde sirkeli su iyi gelir kaşıntıya ama hamilelikte bitki ya da ot kullanımı doktora danışılmalı bence. Geçmiş olsun canım.herkese iyi bayramlar dilerim. .
bu mantar beni deli ediyor ... kaşıntı ya iyi gelecek bildiğiniz bi ot bitki yöntem varmı
İyi bayramlar cnm benimde olmustu ilac kullanmanin bi sakincasi olmaz bebege doktorlar ona gore ilac veriyor gitmemen daha kötü olur gecmesini bekleme doktoruna git sorherkese iyi bayramlar dilerim. .
bu mantar beni deli ediyor ... kaşıntı ya iyi gelecek bildiğiniz bi ot bitki yöntem varmı
Kedidir o kedi :)Bende de aynisi ya arada kipirtilar oluyor bisi gobekte dolanir gibi ama cocuk mu gaz mi bende bilmiyorum bi bilsem bebisse cok mutlu olacam ama bilemedim(
Canım evde batikon varsa temiz gazlı beze sur vajinanın içini temizle sonra dışında travacort ya da zalain mantar kremini sur iyi geliyor en yakın zamanda doktora git geçmiş olsunherkese iyi bayramlar dilerim. .
Aynen canım bizimki de artık hissettiriyor kendini Rabbim çok büyük nasil da yaratıyor çok şükür hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahSıkıntı yaşayan arkadaslarım insallah hemen duzelir dippçikk gibi olursunuzzz. Biz de yeni hareketlenmeye başladık artık her gun hissediyorum doktor ortada diye inat etmesine ragmen alenen sagda benim bebeğimm gobek deliğinin de ust tarafında sagda kafası :) ayrıntılıda gorduk sagda oldugunu. Bazen sag göğsümün altında oyle baskı oluyor ki sag akcigerim yer değiştiriyor sankikafasıyla bastırıyo mu anlamadım ki yaa çen 400 gramlık bişisin nası ittiriyon eccek sıpası yaa
![]()
![]()
Oncelikle gercek "cig" cig kofteden bahsetmiyorum. Kısıra benzer bulgurdan yapilan etsiz cig kofte usulunu kastettim. Heralde gercek cig olani hamilelere cok zararlidir, cunku mesela doktor bana sucuk, salam, sosis yasakladi ve normal et urunlerini de cok iyi pismis olarak yiyorum. Etsiz cig koftelere gelince, icine katilan katki maddelerinden oturu faydali bir sey sayilmaz ama aci veya ekşiden dolayi ben bir sorun yasamadim. Normalde de bunyem alisik, hamilelikte de mide yanmasi gibi seyler olmadi simdiye kadar cok sukur. Dedigim gibi kabizlik sorunum da yok ve belki de arada sirada yedigim bagirsaklari hizli calistiran acili seyler sebebiyledir.Ay bende çok severim çiğ köfte :)
Hamilelikte zararlı dediler diye yiyemedim hiç
Bi zararini gördün mü hiç canm
Kızlar bebislerimizin burçlari oğlak olacak oğlak burçları çok sakin çok akıllı olur diyorlar inşallah öyle olur yaramaz çocukla uğraşmak yoruyor![]()
Hadi ya ilk olunca acemi oluyor insan iyi cook sevindim =:OKedidir o kedi :)
Bebiş o yahu, yakında sağlam tekmelicek o zaman görücez ebemizin örekesini![]()