2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sıkıntı yaşayan arkadaslarım insallah hemen duzelir dippçikk gibi olursunuzzz. Biz de yeni hareketlenmeye başladık artık her gun hissediyorum doktor ortada diye inat etmesine ragmen alenen sagda benim bebeğimm gobek deliğinin de ust tarafında sagda kafası :) ayrıntılıda gorduk sagda oldugunu. Bazen sag göğsümün altında oyle baskı oluyor ki sag akcigerim yer değiştiriyor sanki :-) kafasıyla bastırıyo mu anlamadım ki yaa çen 400 gramlık bişisin nası ittiriyon eccek sıpası yaa:KK68: :21:

Bu arada yazdıklarımı "sağ" parantezine alsaymışım bayağı sadeleşirmiş :KK70:
Hareketlerinden o kadar anliyor musun ya helal olsun darisi bize. >:)

Hareketlerinden o kadar anliyor musun ya helal olsun darisi bize. >:)

Benimki ablamın dua ve tesbihiyle aniden hareketlendi bu sefer de durmuyor :) gun icinde pek degil ama uyanır uyanmaz ve yatarken tekme ya da dönmeleri hissediyorum darısı başınıza insallah cunku ben de cok merakla bekledim bu hareketleri :halay: bu sabah kafa attığını hissettim yok artık dedim ama sonra benim cocugum oldugunu düşününce normal geldi :KK70:

Arkadaslar uyku konusunda nasil rahat uyuyabiliyor musunuz uyurken saga sola yada sirt üstü cok onemli mi :-\

Benimki ablamın dua ve tesbihiyle aniden hareketlendi bu sefer de durmuyor :) gun icinde pek degil ama uyanır uyanmaz ve yatarken tekme ya da dönmeleri hissediyorum darısı başınıza insallah cunku ben de cok merakla bekledim bu hareketleri :halay: bu sabah kafa attığını hissettim yok artık dedim ama sonra benim cocugum oldugunu düşününce normal geldi :KK70:
Süpersin ya :-)) Insallah canim o gunleri sabirsizlikla bekliyorum :-)

Oncelikle gercek "cig" cig kofteden bahsetmiyorum. Kısıra benzer bulgurdan yapilan etsiz cig kofte usulunu kastettim. Heralde gercek cig olani hamilelere cok zararlidir, cunku mesela doktor bana sucuk, salam, sosis yasakladi ve normal et urunlerini de cok iyi pismis olarak yiyorum. Etsiz cig koftelere gelince, icine katilan katki maddelerinden oturu faydali bir sey sayilmaz ama aci veya ekşiden dolayi ben bir sorun yasamadim. Normalde de bunyem alisik, hamilelikte de mide yanmasi gibi seyler olmadi simdiye kadar cok sukur. Dedigim gibi kabizlik sorunum da yok ve belki de arada sirada yedigim bagirsaklari hizli calistiran acili seyler sebebiyledir. :eek:
Yok canım etli çiğ köfte yasak zaten etsizlerdeki katkı maddelerinden dolayı zararlı dediler de o yüzden yiyemedim halbuki çok da severim. Neyse Arada kaçamak yapsam biseycik olmaz heralde :))

Gunaydin herkese. Uzun bir aradan sonra geldim yine....
Tatil bitti. kürkçü dükkanına geri dönüyoruz. Bugun yolculuk var. Yarın dinlenecegim. Salı günü okul başlıyor.:cry:

Gunaydin herkese. Uzun bir aradan sonra geldim yine....
Tatil bitti. kürkçü dükkanına geri dönüyoruz. Bugun yolculuk var. Yarın dinlenecegim. Salı günü okul başlıyor.:cry:
Günaydın canım hoşgeldin neden üzgünsün ne güzel tatil yaptın işte :)

Ben hala yüz üstü yatıyorum uyurken de dönüyorum sağ sol Allah ne verdiyse :)

Ama en güzeli sola doğru yatmak:)
Hamilelikte sola yatmak bebek icin iyimis ama ben cok aliskun degilim sola yatmaya acaba ben mu sadece dikkat ediyorum buna abartiyor muyum :-!

Back
X