canim ben doktorumun onerisiyle medikalleede satilan bu korseden aldimArkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben doktorumun onerisiyle medikalleede satilan bu korseden aldimArkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
Bende haftaya cuma sezaryan olcam ins. Cnm ve 38+5 olcak. Dr 37den sonra korkma dediÇok şükür canım bana da doktor sezaryen kararı alırsak 38+5 te yaparız demişti de erken mi olur diye düşünüyorum
O zaman sıkıntı olmaz inşallah. Ay hadi hayırlısı :)Bende haftaya cuma sezaryan olcam ins. Cnm ve 38+5 olcak. Dr 37den sonra korkma dedi
Aman allahim nst cok sıkıci canim daraliyor resmen bugun kontrolum var ben dua ediyorum kizkar ayin 12 sine kadar dogum olmasin die cok onemli islerim var .halletmem gereken....bakalimBenim de salı her gittiğimde giriyorum boş boş 20 30 çıkıyor sancı manci yok yani :)
Küvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.38+5 te doğunca Bi sıkıntı yaşanmıyo kuvöz falan gerek kalmıyor di mi
Arkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
Canim sen 38+5te doğum yaptın değil mi darısı başıma :)Benim evde elit korse vardı onu kullanıyorum çokta rahat.
İnşallah canım sağsalim alalım beneklerimizi kucağımıZaKüvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
bende istemiyorum cnm ama doktor tak dedi annemde basımda korse tak diye geziniyor şimdiKorseye inanmıyorum ya ameliyatlisin zaten şimdi takamazsin iyice iyileş spora basla hiç bir yağ sarkma kalmaz canım

cırt cirtli mı bu cnmcanim ben doktorumun onerisiyle medikalleede satilan bu korseden aldim
Bizimkilerde uzun bir şal bagla karnın kalmasın dediler ama yapmadim herkes bir şeyler söylüyor canım sezaryni bilemem doktor demisse yapbende istemiyorum cnm ama doktor tak dedi annemde basımda korse tak diye geziniyor şimdi![]()
Midem bulanıyor canım acaba bu da bir belirti miBence korse işe yarıyor ben öbürleri de de aldım amma hep yanlış secimler yüzünden takamadım bunda da aldım bu sefer olucak![]()
Canım owli iyi diye duydumArkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
39 olduk hadi bakalım, doğurtan dua bilen varsa okusunda rahatlayalım artık![]()