2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aynen cogu doktorun işine geliyor
bir de bebeğin omzu büyükse kilo coksa ya da azsa kaldıramaz diye de yapıyorlar sezeryanı

valla hayırlısı kızlar bende normal diye yola cıktım olur olmaz hakkımızda en iyisi neyse o olsun arkadaşımın hıc acılması olmadı omuz genıstı cocugun mecbur sezeryana aldılar bı arkadasımın tansıyon fırladı son gun sezeryan oldu nasip kismet saglıkla sıhatla hangısı olacaksa hakkımızda o olsun

Herkesin tercihi ama bende doktorların sezeryan doğumu işlerine geldiği ićin yaptırdıkları fikrindeyim. Yani bir normal doğum için benim mesela 12 saat benimle.her yarım saatte bir gidip gelip ilgilenmesi gerekti, ve bu gece başlayan bir süreçte olabiliyor. Ama sezeryanda doktorun hazirlanması bitirmesi en fazla 1 saat.

Tüp bebek için kıymetli bebek diyorlar demiştim ben doktoruma zaten o yüzden normal doğum olmalı demişti

Kızlar bi 15 dakika sırt üstü uzanmış televizyon izliyordum bebek birden göbek deliğimin sol alt tarafına toplandı top gibi kaldı öyle ve hiç kıpırdamıyo çok telaş yaptım

kuzlar ben moltofer diye bi kan hapi kullaniyotum ama bana dokunuyor suzler de durum nasil demir hapi tavsiyesi istiyorum sizlerden dr gitmeme 15 gun var midem okadar yaniyor ki icemiyorum bile

Herkese mrb kizlar sze bsy sorucam evde şeker ölçme aletiyle sekerini ölçen arkadaslar o alet yanlış gostermiyo dimi bn dun dayanamayip kurabiye yedim korktum bi saat sonra eczanede ölçtürdüm 76cikti dusuk cikti desi eczaci bnm anlamadigim bn 12 saatlik açlık kan sekeri olcturdugumde 96 cikmisti simdi tatli yedigime ragmen 76 cikti kafam karisti aca tekrar şeker testi yaptrsammi

Canim bence tekrar seker testi yaptirmana gerek yok bence diyet ise yarıyo sende ve sekerin duzene giriyo 12 saat aclik verdigin zamanda yuksek cikmasi vucudunda fazla seker oldugunu gosteriyodu simdi duzenli bi diyettesin sekerinin azalmasi normal

Canım bı acken seker tuketınce sekerının cıkması var bır de normalde ac degılken gun ıcınde sekerının cıkması var demek kı sen acken seker yuklenınce yuksek cıkıyor
sen sımdı bsyler yıyerek zaten sekerını dengeledın kurabıye yıyene kadar dengelemıs oldun dolayııyla kurabıye pek cıkartmadı suan ama bı tane yedın yanında ne yedıgın de önemlı canın cekınce öyle bı tane ye bence abartmadan nefis sonucta ama dıkkat et yınede
ayrıca bence alet al aclık ve tokluk ölcerek not al baktın 1 hafta 10 gun duzelmıs gıbı doktora gıder gosterırsın

Son düzenleme:
kızlar eşim hasta grip öksürük bademcikler normal dün tarhana yaptım tavuk suyuna içti sabah da içti
sanbucol vardı benım onu da içirdim
ama geçecek gibi değil napacagım ben fıkrı olan vr mı

Simdi anladim canm ozmn diyet işe yariyo cok teşekkür ederim ya rahatladim artik

Slm kizlar
Ben bugun sekerim yuksek ciktigi icin endokrine ve diyetisyene gittim. Endokrinde takip cizelgesi verdiler 10 gunluk. her yemek oncesi ve sonrasi sekerimj olcup yazacagim. 10 gun sonra kontrol var. Seker olcum cihazi aldik oglen yemegiyle basladim bakalim.
Diyetisyen de diyet verdi.diyet listesinj buraya da atayim dikkat etmek isteyenlere fikir olsun

Bunlar da meyve porsiyonlari

Öyle yapicam canm alet alip konturol edicem arada bi tatli yiycem abartmadan diyet ise yaradiyse cok iyi valla icim rahatladi ya

Canm simdi bu meyveleri tuketebiliyormuyuz abartmadan dikkatli şekilde

Canim sanirim seker yuklemesinde cok daha fazla seker alıyoruz onun da etkisi olabilir

kızlar eşim hasta grip öksürük bademcikler normal dün tarhana yaptım tavuk suyuna içti sabah da içti
sanbucol vardı benım onu da içirdim
ama geçecek gibi değil napacagım ben fıkrı olan vr mı
Geçmiş olsun canm bnde eşime taylot icirdim aksam guzelce terledi iki gunde gecti eger atesi cikiyorsa ilac icmesi lazim

Canm simdi bu meyveleri tuketebiliyormuyuz abartmadan dikkatli şekilde
Bana kadin dogum dr um hic yeme demisti ama diyetisyene ozellikle sordum 3 porsiyon yiyebilirsin dedi. O listedeki koyu yazili olanlardan yeme dedi. Ben en fazla 1 tane yiyordum gunluk bakalim bi de bunu uygulayalim ne olacak:)

Liste güzel ben normal diyet yaparkende bu şekildeydi 8 kaşık baklagil ve susuz sebze yemeği 4 5 adet köfte
bende öyle gitmeye calısıyorum ta ki pasta börek tatlı görene kadar

Liste güzel ben normal diyet yaparkende bu şekildeydi 8 kaşık baklagil ve susuz sebze yemeği 4 5 adet köfte
bende öyle gitmeye calısıyorum ta ki pasta börek tatlı görene kadar
Aynen ya gorunce diyeti falan unutuyorum. Haftada bir falan yiyemez miyim dedim yok simdilk hic yeme ilerde bakariz dedi:/

Geçmiş olsun canm bnde eşime taylot icirdim aksam guzelce terledi iki gunde gecti eger atesi cikiyorsa ilac icmesi lazim
valla ilaç içmeyen doktorada gitmeyen bi tip viks süreceğiz aksam bana gececek dıye aksam benım tarafıma bile dönememiş robot gibi yattım hiç rahat edemedim dedi sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…