2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar napıyorsunuz. Bayadır giremiyorum. Yogunluktan kafayı yicem( çarşamba günü ev taşıyorum kısmetse. Evin tamiri tadilatı malzeme beğen araştır et. Hamilelikmişş oda neymiş dedim yani. Çok şükür her şey yavaş yavaş rayına oturuyor. evide taşıdımmı bitecek çok şükür. İşimde çok yoğundu aksi gibi.
Daha hiç alışveriş yapmadım. Bırakın ne alınacak araştırma bile yapmıyorum. Elbise dikiyodum kaldı duruyor. Yüksek lisans yapıyorum bu dönem bitmesi gerekiyordu. Makale düzeyecek zamanım kalmadı. Ayyy kafatı yicem anlıcağınız.

Şeker yüklemesi yaptırdım bende 96 çıkmış doktor 120 nin altı iyi demişti. Zaten beslenmeme çok dikkat ediyorum arada kaçsada. Oyüzden beklediğim bir sonuçtu. Kızlar sizde dikkat edin.
Ya ben yemek yiyeniyorum. Şişkinlil oluyor sizdede varmı. Bildiğiniz batıyor karnıma
Bir şeyler. Nefes alamamaya başladım. Dik oturamıyorum. Birde bel çukurum iyice derinleşti. Hani hamilelerde popo ayrı çıkar göbek ayrıya. Aynen öyle görünüyor. Oysa düzenli ölçüm yapıyorum vücut ölçülerimde. Değişiklik yok karnımda falan da kalçamdada.

Ben tüp bebek yaptırdıktan sonra ablamla çalışan hemşireler sezeryan olur kıymetli bebek demişlerdi. Ondan önce de eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı oda tüp bebek. O devlette normal doğurdu hemde 25 kilo almıştı hamileleiğinde. Hatta doktor kuzeni şaşırdım nasıl normal doğum oldu kıymetli bebek demiştri. Şimdi her gitiiğimde tüp bebekmi diye işaretliyorlar. Şaşırıyorum yani. Sezeryan son çaredir bence. Allah naip ederse doğal olsun bebeğim zaten doğal yollarla olmadı bari doğumu doğal süreç olsunda ilerde onun acısını çekmesin yavrucak.

kızlar eşim hasta grip öksürük bademcikler normal dün tarhana yaptım tavuk suyuna içti sabah da içti
sanbucol vardı benım onu da içirdim
ama geçecek gibi değil napacagım ben fıkrı olan vr mı

hemen doktora gidip ilaç almalı ki sana geçmesin, bir de ayrı yatın mutlaka ve evde maske taksın. normalde biz grip durumunda ev çözümlerine gideriz ama şu an durum farklı. bir de ekinezya çayı içirebilirsin.

Bu arada ben çok dertliyim.Okulda huzurlu bir günüm kalmadi canima tak etti.Rehber ogretmenim ve işimi çok titiz yaparim tüm ogretmenlerle aram iyidir.Bu sene butun idare degisti ve hepsi yeni deneyimleri yok surekli gorevim olmayan şeyleri bana yolluyorlar ve tartişma çikiyor aramizda.Bebegim hepsini hissediyor çok uzuluyorum.32. Haftada izne ayrilmayi taktim kafami ama bu seferde haziranin ortasina kadar nasil rapor alicam.8 yillik ogretmenim ilk defa boyle bir donem yaşiyorum ve hamilelik donemime denk geldi çok mutsuzum

kolay gelsin, ben de benzer telaşlardayım. ev taşımıyorum ama bebek odası, duvar kağıdı, perdesi, halısı derken bir de kendi yatak odamızı değiştiriyorum. bugün bulaşık makinesini de hallettim, o da değişiyor. evdeki açık kitaplık toz yüzünden sinirimi bozuyordu, dün onları da ikea dan hallettim haftaya kurulum var. anlayacağın senin gibiyim :)

yemek konusuna elimden geldiğince dikkat ettim, şimdi kızların diyet listelerine bakınca anladım ki kendi kendime zaten ben benzer bir düzen oturtmuşum. o yüzden ve vücutta yeterince stok olduğundan fazla kilo artışım olmadı.
nefes almama problemleri bu haftalarda olacak yazıyordu kitapta, vücut şekline de çok takılma bence doğumdan sonra her şey normale dönecek inşallah

iş yeri problemleri zordur bilirim ama her sıkıntı da bebeği getir aklına o sana mutluluk versin, o anlayışsız insanları da unuttursun

Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla? Aklımda olsun daha erken tabi ama.

Kızlar nasılsınız bayağı yoğunum bu ara takip ediyorum ama yazamıyorum ben +5 olarak devam ediyorum
Bebişin alanı daraldımı ne eskisi kadar sert tekmeler yok sizde durumlar nasıl
Birde şu kabızlık maffetti beni 3 güne anca çıkabiliyorum
Mide yanmalarım geçti çok şükür
Pazartesi kpntrole gidicem bakalım bebiş ne alemde
Hala bir isim bulabilmiş değilim

İyi ozmn bana uc porsiyon meyve yiyebilirsin dedi ama hangi meyve oldugunu yazmadi birde gunde kac kez şekerini olcmeni soyledi doktor bnde simdi cihazi aldim kac kez olucem canm
Canim sabah oglen aksam yemege oturmadan hemen once ve yemekten 1 saat sonra. Bir de yatarken. Yani toplam 7 defa ölçüp not almami soykediler bana

Bende çok zorlanıyorum.branş öğretmeniyim meslek lisesinde.en kötü liselerden biri.normal ses tonundan anlamıyolar, bağırmadan susmuyolar derse geçemiyorum, bağrıo duruyorm.yazık bebeğime nasıl etkileniyo kim bilir, okuldan çknca karnım kaskatı oluyor, kaç saat kıpırdamıyor yavrum.vicdan azabı yapıyorum sonra.ama sabrımda tükeniyor elimde değil.bende 32de çksammı diyorum ama sonra nasıl rapor alıcam.doktorumla konuşucam bu konuyu.

Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla? Aklımda olsun daha erken tabi ama.
Ben baby me granül sabun aldım canim yenidoganda yumusatici omermiyolar almadim hacısakiride satici onermedi ama onida kullanan cok hatta denedim camaşir makinasında krndimden kalan bebek battaniyeleri yıkadım ve begendim onerebilirim

Canim hic üzme kendini de bebegini de , hele idare icin hele ki oyle is bilmeyenler icin asla . Sen her canın sıkıldığında en cok iki ayım kaldı , amaaan iki ay dedigin nedir ki filan diye motive et kendini . Ben öyle yapıyorum Biz de de angaryalar öyle cok oluyor ki, kızdığımda arkadaslara anlatıp geciyorum . öğretmenlerle aran iyi madem idareyle muhattap olup kendini de bebegini de yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…