- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.501
Kızlar çoklu alıntı yapamadım. Ben anlatayım siz söyleyin. 22 Mayıs sat. . Yalnız 32 34 günde 1 adet oluyorum. Son ilişki yumurtlamadan 1 gün öncesine denk geldi. Yumurtlama gunumun ilk günü çok bel ağrısı çektim ki bu hiç olmazdı. Sonra akintim başladı ve yumurtlama sonuna kadar devam etti. Yaklaşık 10 gündür göğüs hassaiyetim var ve bel ağrım çok fazla uzaninca biraz hafifliyor. 25 haziran da regl olmam lazım. Test yapsam çıkmaz şimdi. Kan da vermek istemiyorum bekleyim diyorum regl gününe kadar. Sizce nedir kızlar benim durumum. Alperenimin bi kardeşi olur mu :)
Canım ben keseyi 4 haftalık gördüm 5 haftada da net görünüyor artık kese kalp atışı değişiyor 6 7 8 hatta 9 haftada gören var ben beklemedeyim canım şuan haftamın dolmasını bekliyorumKızlaar keseyi ve ve kalp atışını kaçıncı haftada görüpnduyuyoruz ?
Benim durum ile aynı seninki geç döllenme oldu koyu beyazimsi akıntı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı erken gebelik testinde silik çizgi çıktı adete 6 gün kala kesin sonuc veriyorKızlar çoklu alıntı yapamadım. Ben anlatayım siz söyleyin. 22 Mayıs sat. . Yalnız 32 34 günde 1 adet oluyorum. Son ilişki yumurtlamadan 1 gün öncesine denk geldi. Yumurtlama gunumun ilk günü çok bel ağrısı çektim ki bu hiç olmazdı. Sonra akintim başladı ve yumurtlama sonuna kadar devam etti. Yaklaşık 10 gündür göğüs hassaiyetim var ve bel ağrım çok fazla uzaninca biraz hafifliyor. 25 haziran da regl olmam lazım. Test yapsam çıkmaz şimdi. Kan da vermek istemiyorum bekleyim diyorum regl gününe kadar. Sizce nedir kızlar benim durumum. Alperenimin bi kardeşi olur mu :)
Kaçıncı haftadasın canım sen bugün kan verip değerime baktırcaktım kimliksiz kayıt yapmadılar annemde unutmuşum kimliğimiCanım ben keseyi 4 haftalık gördüm 5 haftada da net görünüyor artık kese kalp atışı değişiyor 6 7 8 hatta 9 haftada gören var ben beklemedeyim canım şuan haftamın dolmasını bekliyorum
Evet canım ben hiç bir şey söylemeden kendisi çıkardı 1 yıllıkraporu kadın doğumcumu çıkarıyor. ben de ctesi söyleyeyim. 1 kutu 1 kutu zor oluyor ya.
inşallah tabi her şey yolundaysa
Bu tespiti bende yaptım şekerim kzıımın kesesi sagdaydıBu arada ultsaron görüntüsünde bebisleriniz sağda ise kız solda ise erkek
Bunu biz 2013 anneleriyle denemistik yüzde 90 ı tuttu. Sizinde tutarsa artık beni unutmazsiniz. Hamile isem gelirim. Gelmezsem de hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Allah kucaginiza almayi nasip etsin hepinize inşallah :)) sizve bebisleriniz Allaha emanet olun
Kızlar çoklu alıntı yapamadım. Ben anlatayım siz söyleyin. 22 Mayıs sat. . Yalnız 32 34 günde 1 adet oluyorum. Son ilişki yumurtlamadan 1 gün öncesine denk geldi. Yumurtlama gunumun ilk günü çok bel ağrısı çektim ki bu hiç olmazdı. Sonra akintim başladı ve yumurtlama sonuna kadar devam etti. Yaklaşık 10 gündür göğüs hassaiyetim var ve bel ağrım çok fazla uzaninca biraz hafifliyor. 25 haziran da regl olmam lazım. Test yapsam çıkmaz şimdi. Kan da vermek istemiyorum bekleyim diyorum regl gününe kadar. Sizce nedir kızlar benim durumum. Alperenimin bi kardeşi olur mu :)
Birde ara da bi iğne batması gibi şeyler hissediyorum. Usuttum mu acaba
Merhaba herkese ;
Az önce doktordan geldim. 6+0 da çok şükür bebişimizin kalp atışını duyduk117 kere atıyormuş minnak şey Bebişimizin gelişimi haftasıyla uyumluymuş. Çok sevindik.
Kesenin içinde kanama olduğunu gördü doktorum. 10 gün sonra tekrar kontrol için gideceğim. Genellikle kese tarafından emilip kayboluyormuş. Kendini üzme olabilir böyle şeyler dedi. Kalp atışını duyduk bak ne güzel dedi. İçimi rahatlatmaya çalıştı sağolsun.
Bu zamana kadar herhangi bir kanamam ya da lekelenmem olmadı çok şükür. İnşallah birdahaki kontrole kadar kese tarafından emilip kaybolur şu andaki kanama.Yarın da rutin istediği testleri yaptıracağım. dua etmekten başka yapabilecek bir şeyim yok. Rabbim hayırlısını versin
Benim durum ile aynı seninki geç döllenme oldu koyu beyazimsi akıntı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı erken gebelik testinde silik çizgi çıktı adete 6 gün kala kesin sonuc veriyor
Bu arada oglumun adida alperen ve abi oluyor umarım adasimizda abi olur
Bu arada ultsaron görüntüsünde bebisleriniz sağda ise kız solda ise erkek
Bunu biz 2013 anneleriyle denemistik yüzde 90 ı tuttu. Sizinde tutarsa artık beni unutmazsiniz. Hamile isem gelirim. Gelmezsem de hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Allah kucaginiza almayi nasip etsin hepinize inşallah :)) sizve bebisleriniz Allaha emanet olun
Yazdıklarına göre hesaplandığında yaklaşık 10 gün önce yumurtlamışsın, bu durumda 4-5 gün önce tutunmuş olabilir bebiş. Bu ağrılar da o yüzden olabilir. Ama bazen normal regl döneminde de aynı belirtileri yaşıyoruz. Özellikle hamile kalmak istiyorsak. İğne batması en büyük işaretlerden biri. Umarım bebeğin şeninledir, Alperen abi oluyordur
Hahahah olur valla artik yapcak bisi yok. Buarada bisi sorucam kuaforde agda yaptirdim bebisimde kucuk oldugu icin bi sorub olurmu acaba ya aldirdim ama tereddutte ettim
Kızlaar keseyi ve ve kalp atışını kaçıncı haftada görüpnduyuyoruz ?
Peki bu tez karından ultrasona göre mi?
Yani inşallah. Belki psikolojiktir ama yinede umutlandim. Adet öncesi belirtimden farklı şeyler yaşıyorum. Mesela gece gram uykum yok gündüz kalkamiyorum yataktan.
Kendimi çok incelemeye başladım. Göğüs ucumda kararma bile gördüm yani. Nasip artık bakalım
Halsizlik de bir belirti haklısın, çoğumuz uykudan bahsediyor. Ayy inşallah belirtilerin bebeğe işarettir. Tüm isteyenlerin göbişi dolsun inşallah.
Ayyy ne güzelperşembe anasağlığa kan vericem cuma aonucumu alırım haftayada doktoruma giderim allahım yanımda olur inşallaj5+2 de keseyi gördük biz, 6+0 dan sonra da kalp atışı duyuluyor genelde
Evet. Kesede ilk bebek göründüğü an. Sağa yatmissa kız sola yatmissa erkek. Hatta kızlar simdi cinsiyet anketini isaretlemis galiba benimle alakası var mı bilmiyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?