2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim durum ile aynı seninki geç döllenme oldu koyu beyazimsi akıntı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı erken gebelik testinde silik çizgi çıktı adete 6 gün kala kesin sonuc veriyor
Bu arada oglumun adida alperen ve abi oluyor umarım adasimizda abi olur

Canım ben keseyi 4 haftalık gördüm 5 haftada da net görünüyor artık kese kalp atışı değişiyor 6 7 8 hatta 9 haftada gören var ben beklemedeyim canım şuan haftamın dolmasını bekliyorum
Kaçıncı haftadasın canım sen bugün kan verip değerime baktırcaktım kimliksiz kayıt yapmadılar annemde unutmuşum kimliğimi

Bu tespiti bende yaptım şekerim kzıımın kesesi sagdaydı
Bunda solda inş dogrıdır erkek olur birde
İnş katılırsın aramıza haber et olumlu olumsuz bizide

Birde ara da bi iğne batması gibi şeyler hissediyorum. Usuttum mu acaba

Yazdıklarına göre hesaplandığında yaklaşık 10 gün önce yumurtlamışsın, bu durumda 4-5 gün önce tutunmuş olabilir bebiş. Bu ağrılar da o yüzden olabilir. Ama bazen normal regl döneminde de aynı belirtileri yaşıyoruz. Özellikle hamile kalmak istiyorsak. İğne batması en büyük işaretlerden biri. Umarım bebeğin şeninledir, Alperen abi oluyordur

Gözün aydın, hayattaki en mucizevi seslerden birini duymuşsun. Darısı bizlere. Sağlıkla büyüsün inşallah minik kalp :)

Yani inşallah. Belki psikolojiktir ama yinede umutlandim. Adet öncesi belirtimden farklı şeyler yaşıyorum. Mesela gece gram uykum yok gündüz kalkamiyorum yataktan.
Kendimi çok incelemeye başladım. Göğüs ucumda kararma bile gördüm yani. Nasip artık bakalım

Peki bu tez karından ultrasona göre mi?

Umarim. Yunurtlamanin ilk günü çok şiddetli bel ağrısı yaşadım sadece 1 gün. Hiç yaşamam bel ağrısı yumurtlama donemimde. Akintim olur. Yumurtlama dönemi bittikten 1 hafta sonra akintim ve göğüs hassasiyetim başladı. Psikolojik mi acaba. Kafamada çok takmiyorum aslında hayırlısı artık

Hahahah olur valla artik yapcak bisi yok. Buarada bisi sorucam kuaforde agda yaptirdim bebisimde kucuk oldugu icin bi sorub olurmu acaba ya aldirdim ama tereddutte ettim

Canım geçen haftalarda ben de Ağdayı sormuştum, ama vajinal bölgede riskleri varmış hamilelik boyunca. Özellikle enfeksiyon yönünden kıl kökleri daha açık hale geldiğinden riski arttırıyormuş. Bir de sıcak olduğu için tavsiye edilmiyor. Sonraki haftalarda ise rahim ağzında açılma olabilir dediler. Açıkçası ben korktum yaptırmadım.

Halsizlik de bir belirti haklısın, çoğumuz uykudan bahsediyor. Ayy inşallah belirtilerin bebeğe işarettir. Tüm isteyenlerin göbişi dolsun inşallah.

Evet. Kesede ilk bebek göründüğü an. Sağa yatmissa kız sola yatmissa erkek. Hatta kızlar simdi cinsiyet anketini isaretlemis galiba benimle alakası var mı bilmiyorum ama :)

O zaman vajinal ultrasonda tam tersi :) benim doktor henüz karından bakmıyor. Cuma günü kontrolüm var bakalım, inşallah her şey yolundadır.

Anketi işaretleyenler kim bilmiyorum ama yaklaşık bir haftadır var onlar tatlım, içlerine doğanı işaretliyorlar galiba. Ya da geçen hafta kese şekline göre bir cinsiyet tahmini vardı. O yüzden de olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…